147

tangra

преди 5 години

*** знаем какви статии пише, така че имайте едно наум.Соросов провокатор

146

ХХХ

преди 5 години

САЩ подстрекават войните .....те имат нужда от такива ! Ако САЩ я нямаше светът нямаше да изглежда така ......нямаше такива красиви страни да горят !

145

до 164

преди 5 години

Е точно с такива думи като на тъпия Гьоринг са били отблъснати по-голямата част от украинците иначе в първия момент германците са посрещнати като освободители. А защо ? -- нали са братя с руснаците.И в самата Украйна винаги си е имало пропаганда че са едно с руснаците така робията и липса на суверинитет се е понасяло по лесно ,някои са забравили националната си принадлежност даже --това е нормално ,всяка окупация си върви с промивка...

144

Съвременник

преди 5 години

До Българин-119 "Преди около час написах коментар, с който се подигравам на едната лодка, която са докарали с ремарке срещу руския флот. Сега коментара гледам, че го няма. Не съм ползвал никакви обидни епитети или нещо цензурирано. Днес-а, вие ли го изтрихте?" - Свобода на словото, колега. Аз лично вече не се учудвам. И по-рядко правя коментари, защото е безпредметно.

143

Анонимен

преди 5 години

В Идлиб американците вече подгониха ли съвецките орди? От 3 дни големи закани им се канят!

142

Анонимен

преди 5 години

Истинските украински националисти са били колкото срещу СССР, толкова и срещу Германия. Гонили са и поляците за да ги няма и да им вземат имотите. Но има ли днес в Украйна наследници на Кожедуб и Вершигора - Герои СССР!? Според официалната пропаганда - няма! Дори от Полша има дружески коментари за Русия по различни поводи като 9 май!

141

inatut

преди 5 години

Не мога да разбера какво се впрагят толкова. Ако руснаците не пускат кораби през керч, то и Босфора и Дарданелите да се затворят за тях - реципрочно. И ще клекнат

140

Анонимен

преди 5 години

Украйна винаги са били продажна страна. Посрещаха Хитлер с цветя! После Гьоринг е наредил: "Ще се използва всичко от тази страна, от пшеницата им, до хората. Всички ще работят за нас, и който не може ще умре" Негови записани думи. Такава е била благодарността им за слугинажа! Сега САЩ се възползва от тях по същият начин, и са си въобразили че като на ново си свалят гащите пред запада, ще ги вземат в ЕС, или може би САЩ ще ги превърне в техен щат! Кукли на конци!

139

ot eu

преди 5 години

До Анонимен nenormalnizi....glupazi. 11.09 e ogromna tragedija

138

Анонимен

преди 5 години

"Освен това американски експерти предлагат в Азовско море да бъдат изпратени военноморски сили на Щатите."Ахахах, откъде ще минат бе? Това да не са Дарданелите или Босфора хихих

137

до 159

преди 5 години

То това тяхното изобщо не е българска позиция ,даже не се знае дали българи го пишат,какво им пука за Кърджали те просто си защитават великоруски интереси като залагат на това че социалистическата историография с която е възпитано част от обществото ни и все още жива в него ,както се казва хората над 40 г. са служили в руска армия с руско оръжие и техен враг е бил световния империализъм начело със САЩ...всички неща който ги говорят ги говореха партиините секретари едно време...

136

саветски лакардии

преди 5 години

Украинците пък точно са си друг народ и то здраво робен от русия --затова хитлеристките дивизии са посрещтнати като освободители от хора с цветя и прочие... веднага се сформира армия и тръгват срещу руснаците .Поляците и украинците винаги са били врагове на Русия ,за разлика от Украина ,Полша не са успели да я смачкат ,ама са водили война след война.... е по време на социализма под дулото на автомата и танковете всички бяхме братски славянски страни....и най-вече ние !

135

СДС

преди 5 години

Въпросът стои така----Ако Ердоган и турците от Кърджали заявят ,че искат да са част от нова Турция---би следвало русофилите да ги подкрепят яростно! Всъщност, Русия винаги е била против независима и голяма България, защото такава държава ще и пречи на целта поставена още от Петър Първи - завладяване на Цариград. Затова Русия винаги подкрепя Сърбия, за да има спирачка България. т.е. който подкрепя Русия е срещу България. За протокола-харсвам руснаците , но не и ***.

134

до 141

преди 5 години

Еииии това само човек на свръх доза каналин може да го измисли--среща м/у милиардер и човек с пистолет при която човека с пистолета става милиардер с пистолет....димек щатите са богати ,ама руснаците са въоръжени далеч по-добре и за отрицателно време ще им приберат парите ,добре че са тъпкани с атом и се търси решение за неутрализация без никаква грешка ,дето се вика да не могат да го изкарат от склада иначе до сега да им бяха сменили рублите с долари...и нямаше да пият каналин..

133

до 150 продължение

преди 5 години

А знаеш ли ,че съюзниците са дали 170 000 жертви да стигнат до Берлин и то при смазващо превъзходство по въздух ....освен жертвите те съкращават войната минимум 3-години и то при положени ,че руснаците продължат да напредват. Та тези 3 г са важни защото Хитлер е бил на прага на 10-тки военни открития атомната бомба е можела сама да реши войната , реактивни самолети и какво ли още не.В Африка колко воиска и техника е поломена и не е разбита от руснаците ...

132

noFreeman

преди 5 години

оххх, не ме разсмивайте рано сутрин. Какво противопоставяне може да име бе смешници от дойче веле. За около 2 дни укринаците барабар с цялата си измислена страна могат да бъдат окупирани и тогава народа ще разкъса тази крадлива и зверска власт. Пожелавам му го. А що се касае за хамерикански стари оръжия, нека си плашат гарките при арабите с тях!!!

131

До 150

преди 5 години

Я си виж учебниците ,че нещо са много соц....така пишеше за геройчната черв.армия която сама победи а съюзн.откр втори фронт в последнта минута . За конвойте по море с храна и техника и всякакви суровини --нищо . За войната в Африка нищо. Само заплахата за десант на две места ,защото изобщо не се е знаело дали ще е в Сицилия или др знаеш ли колко войска е ангажирана ,само инжинерната деиност да бе съсредоточена на източния фронт руснаците щяха там да си останат......

130

Тц

преди 5 години

145, от теб разбрах, че е 11..09..? Силни думи, но според мен... ФАЩ, без ценз просто продължиха започнатото...,а колегата 144, звучиш, като маке вземане-даване, което не е лошо, но..И кой е последния български цар, кой го "наследи" и защо трябваше да си внесем Фердинанд...?

129

Анонимен

преди 5 години

Витаги друг е започвал войните и винаги Русия ги е завършвала.В съответните столици.

128

Анонимен

преди 5 години

РИБИТЕ ЩЕ ЯДАТ УКРАИНСКО ГОВЕЖДО.