22

анонимен

преди 5 години

ИДВАТ НОВИ ИЗБОРИ. БОЙКО Е СЕЛСКИ ХИТРЕЦ. ВИЖТЕ КАКВО СЪТВОРИХ. МАСОВИ ПРОВЕРКИ И МНОГО ШУМ ЗА НИЩО. ДА АМА НАРОДА НЕ СЕ ВПЕЧАТЛЯВА ОТ ТОВА ЗАЩОТО НА НИКОЙ НЕ Е КОНФИКСКУВАНО ИМУЩЕСТВО ОТ ПРЕСТЪПНАТА ДЕЙНОСТ И НЕ Е ВЛЯЗЛО В ХАЗНАТА/ТОГАВА ПЪК ДРУГИ ДА ГО КРАДНАТ/ ТОВА Е ИЗЛИШНА ПОКАЗНОСТ КОЯТО ЩЕ СЕ ЗАМЕТЕ ПОД МАСАТА СЛЕД МЕСЕЦИ И ЩЕ Я ЗАБРАВИМ. РЕАЛНИ ДЕЛА, ЗАТВОР АМА НЕ ЧАСТЕН АПАРТАМЕНТ В ЗАТВОРА АМИ В КИЛИЯТА С ОЩЕ 10 ВЪТРЕ. ТОГАВА ЩЕ ВЯРВАМЕ НА ПУШИЛКАТА ВИ.АМИ ОНЯ С БИЛЕТЧЕТАТА КОГА????

21

Анонимен

преди 5 години

Само отклоняване на вниманието. И на двамата работниците са осигорявани на минималната работна заплата от години, но това никой не го интересува.

20

Бахуро

преди 5 години

До да 10:То хубаво, че Иванчева търка наровете, ама защо само тя? Реално е единствения корумпиран и некадърен кмет в България? Даже едва ли е в топ 10...

19

Анонимен

преди 5 години

Тодор Живков е виновен, и 45 години социализъм!

18

Анонимен

преди 5 години

С Ветко и Маринела само вдигнаха пушилка, вече никой не ги търси и всичко е прекратено, явно са се разбрали как да разделят тези милиончета които намериха.

17

Анонимен

преди 5 години

Прасчо, Домуса, Гришата, Черепа, Вълка, Донев, Гущеров и тнт и тнт......................... Слънцето от Банкя, КОГА?Отговорът си го знаем: на куково лято

16

Анонимен

преди 5 години

Тия само погват..... има ли един осъден до сега?

15

ТИВКОландия

преди 5 години

Пеевски, Черепа, Вълка, Ганчев, Сталийски... Кога??Много изборно ги удряте тия схемаджии?58-те млн. санкции на Домусчиев ще ги събере ли държавата, или пак народа ще е ощетен??

14

Анонимен

преди 5 години

А БорКор нищо не свърши? Що?

13

ревизор

преди 5 години

Проверявайте, проверявайте а кога лапахте мълчахте...

12

яв

преди 5 години

Ало Ваньо?? кога ???

11

Анонимен

преди 5 години

Кога ще стане ясно какви консултации е правил завряния зет за 30 000лв/месец на КТБ, като тя фалира. Това е много прикрит начин да се взема подкуп и сега, ако властите се поинтересуват от това чудо на финансите има пари - всичко ще му е наред.

10

да

преди 5 години

то и Иванчева щеше да е на свобода след 24 часа ама търка нара в Сливенския..нещо май старите номера не минават като преди, а..:))))))))то не беше инвитро, то не беше онкологично и какви ли още не маневри. .ама не минаха номерата (а какъв *** трябва да си за да си измисляш онкологичен проблем. .не е истина)

9

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

преди 5 години

Шекспир го е написал още преди няколко века, но звучи актуално: "МНОГО ШУМ ЗА НИЩО". Накрая всичките ТЕ ще са чисти като капка утринна роса! Този филм, със същият сценарий сме го гледали вече по няколко пъти!

8

Българин

преди 5 години

Защо ли не ме напуска мисълта, че всичко това е много шум за НИЩО! Замазване на очите, изпускане на парата от хермитика-България, от последните събития! Сигурно накрая ще стане както с Бисеров, Пеевски, Донев и др. проверявани-ЧИСТИ! Следствие-осъдена България и всички ние отново за пореден път ще плащаме!

7

Кон

преди 5 години

Колко хитро,колко сладко се измъкна Батко..?Когато целият български народ всеки тъмен поглед в черния асфалт Убиец и поиска обяснение защо мутренските фирми са направили настилката с тебишир.?Изведнъж, заваля проливен дъжд,от проверки и арести на други крадци и измамници,а нашите асфалтови ги маркиране.?!Ами сега?!

6

Анонимен

преди 5 години

Най накрая да видим един едър престъпник да бъде подгонен. Айо доведат всичко до край ще гласувам за герб.

5

Тц

преди 5 години

...Все важи... А дано, ама на да ли?Пуснаха "питомното", за да гонят "дивото".И ИтерФолк и т. н. се включват с Ентусиазъм летят Оставки, като салфетки

4

Анонимен

преди 5 години

Браво на Герб и Бойко.Трябва да има ред,финансова дисциплина в бизнеса и справедливост.Червеният мафиотски дух бе изпуснат още при фалшивата мафиотска приватизация.Време е спец прокуратурата и съда да го приберат в бутилката и ....в софийският централен на съхранение.....!

3

Анонимен

преди 5 години

След десетина години така ще погнат и тотаджийското лоесто недоносче и кирчо парахода. Нищо че сега са много изрядни