226

Анонимен

преди 5 години

Да през соца бяхме бедни, но не бяхме обезверени и нещастни както пише в статията. Сега сме по богати като че ли но на каква цена - стрес и страх от бъдещето неща които по соц време липсваха.

225

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен271 "дори Путин не беше много решителен, трябваше да си вземе не само Крим, но и Източна Украйна, там живеят руснаци." Ти, колега, сериозно ли говориш? В кой век живееш? Хелзинки75 - виж нещо.

224

Анонимен

преди 5 години

До Съвременник 269, 270Недопустимо е да се променят граници, но началото беше поставено в Косово.Историята с Крим има дълга предистория...........дълга тема.В Киев беше извършен преврат, който докара на власт една фашистка хунта на алкохолика-олигарх-шоколадов бос Порошенко и фашистите от "Десен сектор".ЗАТОВА руснаците не можеха да останат безучастни, дори Путин не беше много решителен, трябваше да си вземе не само Крим, но и Източна Украйна, там живеят руснаци.

223

Съвременник

преди 5 години

продължение на 369 - Казвам ти, че не обичам банички, а ти ме питаш дали обичам банички със спанак. Като не приемам политиката на имперска Русия, не значи че ще приема политиката на друга империя. Разбираш ли ме сега, Българино?

222

Съвременник

преди 5 години

До Анонимен267-Ти не си прочел внимателно какво съм написал. Имам предвид коментара ти за Косово-разбира се, че не го оправдавам, още по-малко бомбите с обеднен уран. Но това не е довод да приема "зелените човечета". А относно историята - знам, разбира се, за Крим и войните, които Руската империя е водила за полуострова. Знам и за Хелзинки 1975 и ти можеш да попрочетеш нещо по този въпрос. А като довод за ТВОЯТА позиция ще добавя и джентълментското споразумение за границите на НАТО, ядрените оръ

221

д-р Га

преди 5 години

Западняците са опитомени "граждани".Там повече се цени животът на кучета,котки и други домашни любимци отколкото на хората, особено ако са от Изтока. Също така повече се уважават пришълците от техните колонии/Франция,Холандия/отколкото от бившите соц.страни.т.е. разделението по раси вече го има.Хак им е сега тази незаконна мигрантска ***,която ще унищожи културата и ценностите на поколения трудолюбиви европейци.

220

Анонимен

преди 5 години

До Съвременник 262Прочети малко за историята на Русия и на Крим.Освен това, Косово беше незаконно отделено от Сърбия, с благословията на САЩ, Англия и Франция , а за президент на Косово беше назначен Хашим Тачи - "Змията" - мафиот, наркотрафикант и търговец на човешки органи.Толкова за двойните западни стандарти!

219

нашев

преди 5 години

статията е пълна глупост написана от някой западен поръчков журналист.Не е съвсем невярно,че соца ни е направил неверници и скептици, така е,но не съвсем.Вярно е,обаче,че западните общества дотолкова са облъчени от пресата и медиите,че хората са станали опитомени и послушни-не може да протестираш,не може да имаш собствено мнение, слушкаш и папкаш иначе лошо...А високомерието, презрението към низшите и бедните от Изток е съвсем вярно. Но,всичко се връща-поживем,увидем.

218

Acab

преди 5 години

Ако толкова не ни харесват от запада, то много скоро ще потънем всички заедно с тях и ще съжаляват за разделянето ни! Европа е силна само ако е обединена, иначе сме гола вода

217

Ко?

преди 5 години

Плевнелиев е мишкар.

216

Анонимен

преди 5 години

Задълбочена и сериозна статия. Който разбрал-разбрал.

215

Съвременник

преди 5 години

До Анонимен257 "Крим е руски, свикнаха ли лицемерните западняци?" - Не съм лицемерен западняк. Но ще ти отговоря - когато някоя държава си позволява да променя на границата, това не може да остане без вниманието на другите държави. И го ПОМНЯТ, по същия начин както и руснаците помнят втората световна война. Сега разбра ли или пак ще продължаваш да се кефиш на "успехите" на руската империя, Българино?

214

Анонимен

преди 5 години

Скоро ще разберете откъде изгрява слънцето.................от поднебесната империя Китай и от братска Русия..................а за Западните лицемери...............да западат.............така им се пада!

213

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен А в Норвегия вече отнемат децата на Българите и ги дават за отглеждане на травестити и трансексуални по предлог че не се грижат за тях добре .

212

Анонимен

преди 5 години

До Ким Чен УнЗа Кирил Домусчиев ли говориш??Той изнася дрога и прекурсори за терористите от ИДИЛ , а тука се прави на шеф на работодателите тая гадинка долна!!!Олигарх и престъпник...............такъв е той!!

211

Грешка

преди 5 години

Хората от бившите соц, страни едно време имаха доверие в институциите , недоверието е от 30тина години.

210

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Какво е капитализъм ,работиш на олигарсите по 16 часа на ден за жълти стотинки без договор и осигуровки и накрая оставаш и без пенсия .А олигарсите си имат лобита в парламента и искат да ограбват държавата ,като например Кирил Домусчиев който си плати на депутати да му опростят тези 58 милиона лева заради неизпълнени ангажименти по договора за БМФ. Ето това е неолибералният капитализъм в България и по света .Шайка от разбойници и нищо друго .

209

Анонимен

преди 5 години

Слава на великия сирийски народ и президента Асад , устояха на невероятна агресия, организирана от западните служби и лобито на дъртата вещица Килъри Клинтън.Сега чакаме по-разумният президент на САЩ............Доналд Тръмп да промени политиката и да вкара хората на Клинтън и сатанистите от "Череп и кости" в американските затвори.Дай боже! Амин!

208

Анонимен

преди 5 години

Крим е руски, свикнаха ли лицемерните западняци?Освен това, Асад си е президент на Сирия, неговата армия заедно с руснаците ще унищожи докрай терористите с Северната част на Сирия, финансирани и обучени от западни инструктори!!!Поняли???

207

Анонимен

преди 5 години

ЕС се командва от янките................но тъпите бюрократи в Брюксел още не могат да се озсъзнаят, пък и голяма част от тях са масони, други са корумпирани.............затова вкарват мигранти от Африка и Близкия изток.Добро утро, селяни прости!!