21

Анонимен

преди 5 години

До ГробокопачКартофи се копат от 10 човека днес, където са били 10000 преди 200 години. До още 10 години, ще е един, кото си седи в офиса в Сан Франциско и контролира машинарията през апликация на телефона си.

20

Анонимен

преди 5 години

До 19 Златен резерв, до момента в който:А - Някой не реше, да обезценни златото. Пада с 10 процента златото и ни пращо инфлация за 5 години напред.Б - Икономикаата ни стагнира, защото валутата ни не може да увеличи стойността си, без златния стандарт да стане нереален.И не ме карай, да започвам с лудостта, в кяото можеш да си размениш валутата за държавно злато ...

19

Анонимен

преди 5 години

!!!само златен резерв!!! Няма ли гаранция - въздух под налягане. И който е лапнал масурчето помпа ли помпа...

18

Аспарух

преди 5 години

С крипто валутите е като на рулетка,можеш да заложиш на черно и да спечелиш много,но може и да загубиш много!За жалост не смятам,че криптовалутите могат да имат един спокоен рейт,за да са предвидими.Те са спекулативни и не знаеш в кой момент голям играч,ше реши да си осребри печалбата и да срине валутата.

17

Harri

преди 5 години

УКРАИНСКИ ***. Тея си търсят балъци ама не са познали.Определено не сме толкова *** като укрите.Криптовалутите са измама. Много изгоряха, други направиха пари за тяхна сметка.В това няма никакво бъдеще.

16

Гробокопач

преди 5 години

Хубаво нещо е правото на избор, ама ако няма кой да копа картофи, да произвежда ябълки и тикви, например;))) ще ядете камъни, защото всички ще почнат да "копат виртуално" и свободният избор, отново ще бъде детерминиран.

15

Анонимен

преди 5 години

Самия факт, че биткоина през 2013-та е струваше около цент, а сега е над 6000$, и никой не е успял да го компроментира, значи много. Аз лично имам съмнения, че биткоина може да се справи като световна валута, но определено нещо с тая технология ще успее.

14

Fortis

преди 5 години

С някоя от тези децентрализирани крипто валути и ще открие отговорите на по-голяма част от въпросите ми от предходния пост.Някак си не се връзват в едно изречение думи, като доверие децентрализирана финансова среда, свобода на избора и криптовалута.Като басейн с разделител на зона за пи.ка.ещи и не.пи.каещи. Хем предоставяш среда за плуване на всички, хем не ти трябва контрол, щото си направил децентрализация, хем всеки има свободата да избира в коя зона да бъде.А ако някой все пак се изпусне?

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Трябва да похарчиш два пъти повече за техника и ток.

12

Анонимен

преди 5 години

Дaннитe на МV СrурtоСоmраrе Dgtаl Аеt 10 в Nаdаq, пoĸaзвaщи cъcтoяниeтo нa дeceттe нaй-гoлeми и лиĸвидни ĸpиптoвaлyти, днec пoĸaзaха, чe пaзapът нa цифpoвитe aĸтиви e пaднaл oт янyapcĸитe виcoчини c цeли 80%.Кой копал (*** ), копал, време е да се духа супата....

11

Fortis

преди 5 години

Много хора вярват в много неща, но това не е основание да се претендира за абсолютна истина. Като начало г-ца Березутска дали ще може да дефинира абсолютната свобода на транзакциите и свободен избор на какво по-точно дава крипто валутата.Защо е това силно желание за заместване на ФИАТ валутите?И на кого всъщност се предоставя свобода при децентрализирана фин. среда?Къде остават контрола и превенцията на паричните потоци?Всъщност нека опита да плати в хотела, в който е отседнала

10

Анонимен

преди 5 години

На каква свършена работа(или каква стока) се основава стойността на криптовалутата ?

9

Анонимен

преди 5 години

""България е известна с вече две добри IT-поколения още от времето на комунизма, има втория най-голям резерв на биткойн в света след създателя на биткойн., коментира Березутска."Хухухухухуаххахаха .... Една думичка - Китай.

8

Ами

преди 5 години

Чудя се това което е мое чие ли ще е утре.

7

Анонимен

преди 5 години

А дружеството топлофикация кота ще мине.

6

Анонимен

преди 5 години

Я кажете как се печели от тия крипто-валути, да изкарам 500 000 евро и спирам!!

5

Анонимен

преди 5 години

Поредната глобална манипулация са тия крипто-валути................рай за спекуланти и мошеници!

4

Анонимен

преди 5 години

Криптовалутите са пирамида, измама, оръжие на спекулантите. Вложилите в криптовалута до момента са изгубили над 60% от вложеното. Криптовалутата е уязвима - над 600 млн. в биткойн са откраднати до момента, а поради анонимността им, собствеността не може да бъде доказана.

3

ШибиРиби

преди 5 години

Аз съм фен на алтън койн в гърненце три крачки лево две стъпки десно от джанката в задния двор

2

Динко

преди 5 години

България не фигурира в никакви класации по отношение на никоя криптовалута, защо заблуждавате хората да вярват в пълни глупости? Тази кукла може да си говори каквото иска, но централна медиа като тази би трябвало да си проверяват фактите преди да побликуват подобни щуротии или най малкото да ги представят със забелжка че не са истини. Комплексарщината на българина е безгранична и от тук желанието на българина да се превъзнася и самоизтъква във всичко...