35

Е добре де!?

преди 5 години

Тиквата не е ли запасняк да'ге...?

34

qwert

преди 5 години

Строителни войски, Хранителни войски и т.н. За какво достойнство говорите бе ..........

33

Men

преди 5 години

До 27 не е воювала защото не се е наложило и слава Богу но и самолети втора употреба не са били основно въоръжение а все още ползваме тия които са останали от нея

32

House M.D.

преди 5 години

Явно за Румката да оставиш наборните военнослужещи да гладуват, за да въртиш далавери със скъпи алкохоли, е дълг и признак за висок морал.

31

Анонимен

преди 5 години

До 31Кои от ГЕРБ ли?

30

Анонимен

преди 5 години

До 32Хайде стига едно и също сте ака.ли, изтъркахте се с тази опорна точка, баща му е пълнолетен и си отговаря сам за нарушенията, президента не е знаел. Той е отговорен, морален и дисциплиниран човек. Какво е виновен, че баща му се е похвалил, че е баща на президента. Едно и също стана дни наред не спирате с лай.номе.та. За загиналите хора край Своге мълчите, пък за лекия инцидент не спряхте да дуднете. *** платени.

29

Анонимен

преди 5 години

До ЖоВижте какво "Жо" армията не е могла да стреля по никакви граници. Не бъркайте Българската армия с Гранични войски. Гранични войски бяха въоръжено формирование от системата на МВР. Българската армия е съвсем друга работа. Политически офицери е имало и има и в капиталистическите армии. Те не командват.

28

Анонимен

преди 5 години

Ха дано и Радев се научи на дълг и морал! Да не прикрива ПТП на баща си - това е морал! Да не разделя а обединява - това е дълг на президента!

27

до 26

преди 5 години

Кои са тез българи бе шмиргел, да не са поср***ните червени калъфи тия от сутрин до вечер караха войската да бръсне портрета на Ботев с чест и дълг ? хахах от бг комуниста няма по-жалка личност. Колко българи убиха фашистите и колко българи убиха бг комунистите из концлагерите ?

26

Анонимен

преди 5 години

Помнете Октомврийския Пренум на ЦК на БКП 1958 г!От тогава няма Българска Армия.

25

Анонимен

преди 5 години

До25. Прав си.

24

Анонимен

преди 5 години

До21. От това Югоембарго. Що сърби и българи забогатяха. Млад си неразбираш. Е не като ходат с туби и кашони цигари.Ами като ДПС, БСП с тирове и вагони. Е и НАТО знае , ама гледа сейр и си трае.

23

Българин

преди 5 години

Бъргарската армия служеше за оправдаване несполуките на комунистическия режим.Държаха войниците за да не си потърсят работа и ги задържаха за да могат по-нашите хора първо да си намерят, па после като застудей другите.....Войниците мизерстваха, но пропагандата тръбеше че всичко отивало за войската.Да се надяваме че новата Българска войска ще бъде по-добре осигурена и макар и по-малка, по-боеспособна.

22

войник

преди 5 години

Българска армия е имало много преди някой да чуе думата комунист.И тогава е жънала победи!Българската войска не се нуждае от БКП!

21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15ДА ТОЧНО ТЕ МУ СЛОЖИХА ЮГОЕМБАРГО И МУ СПРЕТНАХА КОСОВСКИЯ СЦЕНАРИИ СЪРБИТЕ ЗАСТАНАХА КАТО МЪЖЕ И СЕ БИХА А НАШИТЕ КОМУНИСТИ СЕ НАСР***ХА КОЛКО ТАНКА ИМА СЕГА СЪРБИЯ И КОЛКО ИМА ПАЛЯЧОТО РАДЕВ

20

Жо

преди 5 години

ОФИЦЕРИТЕ от запаса- 99% бяха комунисти, верни на Партията. Армията ни не беше българска, тя беше партийна. Управляваха я политически офицери, които наричаха ЗКПЧ.Правилно армията беше намалена и хиляди офицери съкратени. Тези офицери бяха внимателно подбрани от Комунистическата върхушка, те бяха с промити мозъци. И нека сега да не ми се правят, колко обичали България и служили вярно на нея.По границите, те стреляха по българи, които искаха да избягат от комунистическия затвор.

19

от запаса

преди 5 години

Тактиката на Русия е при отстъпление да унищожава всичко зад себе си. Нека ки спомним че сами си опожариха Москва пред войските на Наполеон. Разрушаваха железници и мостове пред Хитлер и т.н.При отстъплението си, Русия ангажира своите шпиони да разсипят БНА.Целта беше да не бъдем боеспособни и лесна плячка при евентуално настъпление.Сега същите леят крокодилски сълзи.

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 17Добавяме - торба "сухарка" с парче салам и кашкавал и манерка с пийване.

17

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСръбската армия, та сръбската армия, да не сте сърбин че така ви боли за сръбската армия

16

Анонимен

преди 5 години

Въоръжете ги с бастуни-пищов и по някой друг катетър за неизпускане!