12

Анонимен

преди 5 години

До 11Ако си мислиш, че всичко е само до "сериозна професия" - парички и харчялък... То да си жив и здрав. Да да можехме всичко, като тебе да мислим.

11

Анонимен

преди 5 години

На запад всеки спортува , пее, свири. Това не е професия , това е хоби. Сериозните нещо са в професията , бизнеса.Соца. Създаде много безмислени дейностти. Използваше хората за пропаганда на режима. И с времето човек вижда заблудата.

10

-|-

преди 5 години

... от ранжа на ...или... от ранГа на ...А по темата - Браво на момчето

9

Анонимен

преди 5 години

Да се бяга на състезание е тръпка. Но да си хване професия и да печели. Сега в земеделието е силата.И аз бъгах по 20- 30км. и повече. Като войник. После в живота разбрах , че това е също пристрастяване. Но никога не оставех професията си.

8

иван

преди 5 години

Седни на компютъра изкопаи някои биткоин това е живота кво ще се потиш и без пари

7

Анонимен

преди 5 години

Всеки служил в старата НРБ казарма знае, че 55км пресечен терен не е геройство... И пак бяхме пъпчиви тийнейджъри...

6

Анонимен

преди 5 години

До 1Съжалявам, но баба ми има градина с цветя, който не изискват толкова много работа, а дядо ми беше творец.

5

Анонимен

преди 5 години

Това момче тренира редовно и постоянно, влагалайки повече време и усилия, от това, което повечето влагат в работата и обучението си. и му казват браво, защото прави това, което обича. На другото 17 годишно момче - Давид, което също тренира и се развива, обаче с компютри - "Какъв живот живее това дете, щом работи на 17"Хорс, браво и на двамата, че правят това, което обичат със страст, а не се мотаят по улиците. Това са деца за пример.

4

Анонимен

преди 5 години

БРАВО МОМЧЕ- ДЕРЗАЙ- ТОВА КАЛЯВА ФИЗИКА, ДУХ И ХАРАКТЕР- АКО ТИ ДНЕС НЕ СЕ ПРЕДАВАШ НА 55 КМ ПЛАНИНСКИ ТЕРЕН- УТРЕ НЯМА ДА ТЕ УПЛАШИ НИЩО.

3

Берба

преди 5 години

Не е кой знае какво постижение

2

Haha

преди 5 години

Това не бих го нарекъл точно новина, тъй като скайръна беше в началото на август, иначе браво на момчето и слаб на "новинаря".

1

Анонимен

преди 5 години

По добре вземи една мотика и *** да помогнеш на баба си и дядо си на село да прекопаят градината. Така хем ще свършиш нещо полезно , хем пак ще можеш да изпитваш духа и тялото си