41

Анонимен

преди 5 години

Защото лекарите мислят само как да откраднат пари от здравната каса.Не им пука, защото знаят, че накрая пак Бойко ще е виновен.

40

Анонимен

преди 5 години

Къде толкова отговорност от българските медици!! Да умира там пък ние да си пием пиенето - ***!

39

Някой

преди 5 години

До баба мараДържавата щеше да го гледа с нашите пари, а съдбата му щеше да е да убива и ограбва децата ни.

38

Анонимен

преди 5 години

Осмачетата не оцеляват!Седмаче може!

37

Анонимен

преди 5 години

Е да куките или докторите са тафили кинтите.Труповете не хапят -стара пиратска мъдрост.Преди доста години след нелепа катастрофа почина моя роднина-младо момиче.Бяха я преджобили както и разбитата кола бързо-бързо.Сигурно още е мърдала докато и са вадели окървъвените левчета от чантата или жабката.Изобщо сръчни и смели хора бачкат като доктори,куки,катаджии и охранители от бегето.

36

гост

преди 5 години

след като ПОЛИЦИЯТА ги държи на разстояние ,СЪЩИТЕ СА СЪУЧАСТНИЦИ в кражба и укривателство.

35

баба мара

преди 5 години

и ако е било спасено кои ще го гледа каква ще е сьдбата му

34

Анонимен

преди 5 години

Или те,или ние.Борба за територия и ресурс.

33

Анонимен

преди 5 години

половината статия описва липсата на 400лв, 1/4 общи приказки, 1/4 се говори за жертвитеприоритети майка

32

пена

преди 5 години

Тепърва *** ще разбира защо на лекари и полицаи не се плащат ниски заплати! Следващите поколения ще се лекуват от хора които са станали лекари само защото не са ги приели да учат нищо друго.

31

Анонимен

преди 5 години

защото белите престилки у нас са престъпници и убийци това не е медицина а *** със кръволоци и болни увредени *** ит неощавена кожа ,които не са хора.

30

Св до 25

преди 5 години

Е да де, аз какво казвам че са още по некадърни и от най кошмарните предсгави. И да прави сте не мисля грам и все някой виновен че не са опазени. Естествен подбор е това

29

Сократис

преди 5 години

Кой задава въпроса "Защо не е спасено" и в качеството си на какъв медицински експерт го прави?! Информацията която се излага тук е невярна и отново се прави опит да се създават и трупат негативи върху здравните служители!Ако фалшивия медиен плач за загиналото неродено дете беше истински, въпросът щеше да е - Защо се стигна до това произшествие а не да се броят минутите до идване на линейките...Бъдете благодарни на лекарите, защото скоро ще останете и без тях и няма кой да ви събира по пътищата

28

Жоро

преди 5 години

Бог да ги прости деца не поживели

27

Някой

преди 5 години

Вижте сега - моника и томас са ***(сещате се по звездичките). Той е на 18, а тя вече има дете от друг. Не искам да се бъркам в личния живот на никого, но въпросът наистина има повече от една гледна точка.

26

Анонимен

преди 5 години

Полицията излиза от народа.Тя не е внос от запада.За това не излизат парите.

25

Анонимен

преди 5 години

Може би ако беше карал с 60-70 вместо с 170 плюс тунинга от чалгата и още 50 коня заради боядисаните дискове и накладки всички щяха да са живи.Може би ако не си беше купил книжката и можеше да осъзнава с кухата селска чутура,че може да убие една купчина важни за него хора това нямаше да се случи. Но от всичко най-хубаво е че не е убил някой невинен.

24

Анонимен

преди 5 години

цели 2 часа е живяло без кислород в утробата на майка си... не съм лекар, но ми се струва доста странно....

23

Анонимен

преди 5 години

Няма лекар, ако ще и най-некадърния да е, който да не се сети да извади бебе при напреднала бременост, при положение, че тоновете на сърцето му се чуват и с обикновена слушалка и от това се разбира, че е живо, дори и майката да е починала! Какви глупости сте писали тука?????????

22

Анонимен

преди 5 години

А бе, господа, нещо не е точна информацията тук! В друг сайт пише, че бебето е било извадено със секцио, но е живяло само два часа, а вие така сте го написали, все едно, че лекарите са го оставили да умре в корема на майката. Много моля!