24

баба мара

преди 5 години

няма конфликт между институциите тук проблемьт е защо маринов които е с бели петна в биографията това е важно а не подписването на указа борисов да изтеглитази кандидатура иначе няма шенген

23

Анонимен

преди 5 години

Що тия агенции, митници, НАП и т. н. не правят нищо за събирането на 16млрд. ДДС?С тия цигари ни проглушихте ушите, но как снетнахте, че контрабандата е намаляла? Щото Борисов ли така каза?А президентът спазва законите, за разлика от другите.

22

Анонимен

преди 5 години

Колега тя те гледа като влюбена девоика а ще земе да стане игра то по четри пъти на ден голяма любов щее мечтае си за истински мъж ще я огрее само де съм влюбен в колежката *** ще се прежаля

21

Анонимен

преди 5 години

Да днеска диверсантката на витошка пак е зад мен господи ще зема да се влюбя в тая жена само мен нее минала

20

Анонимен

преди 5 години

Спрете да пробутвате мутрата Маринов, президентът не подписва, защото бъдещият министър е компрометиран. В това няма нищо лошо. Я кажете за баща му на Маринов, дето цял живот е лапал от митницата, напишете как момчето е "тръгнало от нищото"..

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23 Няма Сернокорийска комунистическа партия ! Има работническа партия .

18

Анонимен

преди 5 години

До В България е добре Добре я !

17

Анонимен

преди 5 години

Пред гербавите калинки и мошеници, дори членовете на Севернокорейската комунистическа партия ми изглеждат като потомствени лордове!То бива да си комплексиран крадлив ceляк, бива...ама чак толкова не бива!Къш по оборите, да прехвърляте гюбpe с вилата!

16

Анонимен

преди 5 години

Гроб е организирана престъпна група за ограбване на народа и долна тоталитарна хунта, съставена от най-неграмотните и глaмaви членове на бившата БКП!

15

Анонимен

преди 5 години

Прости политици, какво го обсъждате президента, пък съветниците му, обиди на лична основа, принизяване на правомощията, такава простотия в политиката никъде няма. ГЕРБ да правят политика, а не интриги и каруцарско оплюване на институцията президент. Щом с решил, че няма да подпише, значи има основания, особено предвид мътното минало и съмненията за връзки с подземния свят в миналото на кандидат министъра. Срамота, все такива хора със съмнителен морал и без нужните компетенции и професионални кач

14

Анонимен

преди 5 години

До В България е добре ...и първи по смъртност в света и най бедната страна в Европата . Велико постижение на БКП-ГЕРБ.

13

Анонимен

преди 5 години

До В България е добреДаже знаем кои са хората с жилищата - Цецко.

12

В България е добре

преди 5 години

Факт е, че в България се живее все по-добре! Въпреки лъжливите приказки на червените!Само се огледайте и вижте с очите си - пълни с коли пътища и магистрали, пълни с хора магазини и молове, пълни колички с покупки, всички хукват по курорти в България и чужбина, пълни ресторанти и кафенета, хората живеят добре и се забавляват, въпреки апокалипсиса, в който живеят БКП/БСП. Увеличават се влоговете в банките. Хората си купуват нови и модерни жилища. При соца - разпадащи се скапани панелки.

11

ЗАЩО???

преди 5 години

Пита се, защо Р.Радев накара правителството да внася 2 пъти едни и същи документи, за да подпише указа.Или е много **, или се заяжда, така както той умее.И какво постигна с това?Смях и подигравки, както и срив на авторитета му, ако изобщо го е имал.

10

Анонимен

преди 5 години

До Циркът на президентаАми да да го сменим с Цецка Цачева. Тя няма да създава проблеми, ще подписва каквото й кажат и при нужда ще вади кърпичката и ще бърше сълзи и хлипа "аз съм майката на нацията".

9

Циркът на президента

преди 5 години

За какво беше този цирк от страна на президента, след като още миналата седмица ГЕРБ са внесли същите документи, които той е искал. След това ги внасят отново повторно.Е, втория път, президентът вече най-накрая е разбрал, че е внесено точно това, което е искал. Ама му трябваше цяла седмица, за да асимилира и разбере това.Е, слава богу, днес е получил проблясък на мисълта и е разбрал! Та така, до следващия път.Тежко ни с такъв гл.упав и двуличен президент!!!Време е за смяна!

8

Анонимен

преди 5 години

Забавянето на освобождаването на Делян Добрев заинатяване ли е или шмекерлък по герберски.

7

Гербераст - комунист

преди 5 години

Пада контрабандата и двете прасенца - шиши и дон боко се налапват, като домашни гудета, а че цените се вдигат и народът мизерства не е тяхна работа! Тиквите българоубийци вилнеят както башибозукът не е вилнял, а народът си блее :) Спете роби, краят е съвсем близо

6

Гацо Бацо

преди 5 години

Тия от ГЕРБ не знаят що е Устав .Що е часови и подчасови ....Какви са тия смени преди "развода".Нищо, че е бил Главнокомандващ на тия дето карат самолетчета... и учител им беше

5

Анонимен

преди 5 години

Този гербер Алф Иванов дали си верва? От добрата работа и координация цял народ страда, само той не разбрал!