13

До 123

преди 5 години

Как прецени коя държава, колко години е назад. По телевизията ли ти го казаха

12

Анонимен

преди 5 години

Ще им показват храни по телевизията. Лошо нема.

11

До 8

преди 5 години

Аз определено съм юнак а ти ми изглеждаш на "свободен",гладен с право на "мнение"-бройлер!

10

ДО Активист на БКП

преди 5 години

Наистина само истински член на БКП може да напише това без да е запознат със обстоятелствата и безумният живот в С.Корея.Лесно ти е от нашата камбанария с ,,краварската "техника в ръка и ти да заклеймяваш империализма като другарката Нинова и нейния син.Такива като теб само месец да поживеят в оня ,,рай" където има хиляди умрели през годините от глад ,и ще искат да драснат към Кравария /като нашите през 90-92 повече от 1милилион и половина/ама там за това бесят и убиват.Усетил се бил-сльо

9

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Аз като ви казвах, че двете Кореи ще се обединяват, вие ми слагахте минуси. Е това почва да става факт, макар и да не стане толкова бързо както с Германия, ще дойде време, когато няма да има Северна и Южна!

8

До 6

преди 5 години

Ей юнак България е 70 години пред С.Корея.Те са на ниво от 50 те години у нас.Правилата и законите им са ужасяващи и непонятни за нормалния човек.Ако там напишеш това което си написал за страната си те грози най малко затвор или смърт. Така че дървени философе по-леко с оценките ,Такава слободия и живот севернокорейците не са и сънували.

7

Ким Чен Грух

преди 5 години

Мммм Шишо бича папа уризззззззз

6

Активист на БКП

преди 5 години

Рижко от Кравария по -добре канал за ориз да им беше осигурил!!! Сега ще ги облъчват и ще ги правят демократи като нас!!! След десетина години ще се усетят,ама късно!!!

5

Анонимен

преди 5 години

Ако България ти е критерият си в голяма грешка, едните са 100 другите 50 години напред. 60019

4

Анонимен

преди 5 години

До 123Спокойно дежурните ни червени шушумиги ще ти обяснят всеки момент :)

3

Анонимен

преди 5 години

Ъ. Аз пък си мислех, че Севера ще пуска кабел към Южна с информция за лидера Слънце ... тя ква стана пак...

2

123

преди 5 години

В северна корея са едно 50 години назад. А в южна 50 напред. Как ще им се отрази разликата въобще не съм сигурен. НО нека де. Ако се обединят двете кореи, ще стане готино, те и сега правят какво ли не. като хванат и евтината работна ръка от севера... Е верно, че технологично двете части нямат нищо общо, но...

1

Анонимен

преди 5 години

По-добре е да не закачат много демилитаризираната зона, защото в момента тя е уникална екосистема - истинска поука за човека.