27

тиква със синя кръв

преди 5 години

тв дето на тяхно ляво ама 100 на 100 с висока степен на вероятност и убедително снимката сама говори....един от тия тримата , като се изклщчи серво-барманката е син на Цар Дървоядпознай кой ще *** Болярите

26

анонимен

преди 5 години

Вървете си начело с наглото Гербокомунистическо! С прътове ще го изгонят тоя наглец! Няма срама от нищо! С ръце в джобове и тежкар като Чобанин! История сте вече бе хора! Губите ни времето само!

25

Анонимен

преди 5 години

Super

24

Анонимен

преди 5 години

...Ами като се замислим задачата на новите е много лесна- трябва да к..радат и да се крият като предишните, закрилата от ***..фия и о..лигархия си я имат

23

Анонимен

преди 5 години

ДО waffen. Ти да си видял куче да се откаже от кокала доброволно. Щото аз имам опит в тази работа. Когато бях 13 годишен се опитах да взема на собственото си куче кокала и знаешли какво ми се случи. Разкъсан крачол скъсан ръкав на ризата и 3 шева в поликлиниката на ръката от зъбите на мойто куче. Та представи си тези за да пуснат кокала колко кръв ще трябва да се пролее.

22

Анонимен

преди 5 години

Пешките се сменят играта остава същата - шах и мат за народа !

21

Анонимен

преди 5 години

До Министър. Ами това можеш да го напишеш за всяко правителство и за всеки министър и много ще ти кажат, че е вярно. Какво искаш да ни кажеш тогава?

20

waffen

преди 5 години

Не ви искаме ама хич ама сте гадове и с добро нема се махнете смърт за всички партии

19

Анонимен

преди 5 години

Абе тези докога ще ни правят на улави. Та нали се кълнеха че щели да работят за благото на Народа. Ама май като гледам си работят за тяхното благо. Вдигнаха си заплатите щото видите ли средната се била вдигнала та и те да не останат по назад. И колко народ я взима тази средна заплата че нещо ми се губят от погледа. Аз поне не познавам такива които да работят за средна заплата. Ако 800 лв я имат за средна преди отдръжките значи нещо са се объркали селските тарикатчета. А племето кво праи как е.

18

extremist

преди 5 години

ТОЯ В ЛЯВО МИ ПРИЛИЧА НА РЕЦИДИВИСТА ШИШИ, КОЙТО ТИКВАТА НАЗНАЧИ ЗА ШЕФ НА ДАНС

17

Анонимен

преди 5 години

До хаХа дано ама надали. Вие на какво основание смятате, че тия въобще ще вършат някаква работа ? Десетилетия не ви ли стигнаха за да се убедите в обратното ? Столетия или хилядолетия ви трябват ?

16

ха

преди 5 години

Ха дано да си гонят задачките повече от предните и да оправят бакиите в неработещата администрация.

15

Иванова

преди 5 години

Ми дано да са по-читави от предните !

14

Анонимен

преди 5 години

Нещо много ми прилича на мадам льо Пен тази госпожа.

13

Анонимен

преди 5 години

Другото интересно нещо е, че в Парламента трябва да се мъчат да се държат като непознати и да ползват псевдо-официален език, докато извън него пият и се бият и се ... и така нататък. Това могат да го вършат само напълно ненормални хора. Един нормален човек едва ли би издържал и 10 минути да слуша празни приказки в парламента. То и затова някои с по-запазена част от мозъка четат вестници или мажат по талафона та да се откъснат някак от тая дивотия.

12

Анонимен

преди 5 години

Шоферчето от МВР-то нали беше главен секретар до момента, каква е логиката да го правят министър след, като се издъниха тотално, той и като главен секретар нищо не правеше та сега ли ще оправи милицията.

11

Анонимен

преди 5 години

Приоритетите са ясни - унищожаване на държавата България. Заплащането не е ясно, но ми се струва, че не е чак огромно.

10

Анонимен

преди 5 години

Жал ми става за помощниците, подчинените и въобще администрацията на така наречените "политици" - цял ден да тичат да печатат глупости да разпространяват тия глупости и най-вече да измислят как да заобиколят всеки един закон или всяко едно изискване на ЕС за да може нещо да се открадне като разбира се за тях лапачка от кражбите няма. После да измислят как ужким са изпълнили поредното изискване, да се превежда и т.н. и т.н. във възходяща геометрична прогресия.

9

Мижитурки нон стоп

преди 5 години

До Анонимен 6Прави си. Нямат верни програми, но за това бият тъпан, че имат и не им пука: властта тяхна, парите техни, лъжите техни, слугите техни, мухльовците като Тома Биков техни, кражбите техни....Сега и да замажат не се напрягат.

8

месара

преди 5 години

приоритет 1: ликвидирай това жалко племе да му спестите мъките. Няма защо да се притнеснявате от протести, тревопасно не протестира