69

Анонимен

преди 5 години

Нинова, искаш ли предсрочни избори? - ами направи си ги сама!

68

До 70 от кой

преди 5 години

Пиша към коментиращите , а ти ако още не си се сетил , че Волен и Бойко ги командват от Москва , значи не си много умен.Русия печели по 10милярда евро годишно от България , но ЕС ни източвали.Айде проверете кой държи най голямата компания за добив на ценни метали.Не са дънди , а ВТБ.

67

ognyanz

преди 5 години

До "Кой обра народа": Ти пък откъде се извади с тия приказки. Погледна ли горе заглавието на статията, за да видиш за какво става дума?А то темата: Волен Сидеров можев би и не забелязва, но става смешен в желанието си да представя нещата такива каквито му се иска да бъдат: Той види те ли останал с впечателнието, "че Бойко подкрепял мигрантската политика на Орбан". Ако той не знае, че Бойко се върти като ветропоказател според това кой накъде го натиска от Берлин или Брюксел, защо дава мнение

66

Кой обра народа

преди 5 години

Не СДС , а БСП фалира банките и докара хипер инфлация , че заграбилите от банките да излезат чисти.Или теглиш кредит за милион лева и купуваш 200хиляди долара , а после при 3000лв за долар го връщаш.А спестяванията на родителите ти си остават в лева или просто се изпаряват.Това беше най наглата кражба

65

Анонимен

преди 5 години

До 67 Не ако не беше сталин ...Ами ако не бяха САЩ да изкарат сталинн от лайнатаа :) Малко бъркаш победителя. Сталинн нищо не ни е дал освен 50 гпдини - македонизация, вземане на храната ни , на заводите ни и тн. Върви да си лягаш с тея измислени идоли.

64

До 64

преди 5 години

Костов накара комунистите да извикат царя , това е уникално за цял свят.А за спирането на мутрите да не говорим.

63

Минев

преди 5 години

До анонимен: Преди години едни "демократи" взеха властта с малко ,но завинаги. Видяхме какъв шут им удари народа за това ,че ликвидираха и разграбиха всичко в Държавата. Да , точно за СДС става въпрос .Сега някои са в управлението пак и правят разни чалъми на ГЕРБ и искат да се докопат пак до властта,но няма да ги огрее- тези крадат повече от тях и държат яко кокала.

62

Анонимен

преди 5 години

Няма как да бил Костов по добре след като изкара 1 мандат. Герб карат вече 3ти. Борисов управлява и София и то доста успешно. От него започна реставрацията на София.

61

Анонимен

преди 5 години

Много работи не му харесвах навремето на Костов. Но като го сравнявам с т-пите герберасти, хеле пък с шефа им, сега ми се вижда идеален.Всеки в сравнение с това *** недоразумение от Банкя е по-добър.

60

Ludoto Lenche

преди 5 години

До До 55...naprotiv istinskite politiotsi ostavat v uchebnitsite po istoria .a tezi deto chakat " da se razberat nachalnitsite "...iztichat v kanala I nikoi ne si spomnia veche za tiah( izkliuchenie praviat samo osajdanite sled tova ..efektivno ) !!!

59

Анонимен

преди 5 години

Аз човек , които скача на бягащи от война ...Не го имам за нормален. Съжалявам. Този човек за мен е кръгла 0.

58

Чудно защо

преди 5 години

Когато Костов беше на власт(а той е копие на Орбан) никой не го хвалеше , а само го псувахте.Такива сте , лицемери безродни.

57

Росен

преди 5 години

Бившото ченге Маноил Манов ,веднага да напусне парламента и да отиде в операта. Гласът му е идеален за оперна певица ,но не и да се противопоставя на такива умове ,като Ерменко. *** е като ***. Герб само губят ,като го изпращат на такива дебати , дето се иска повече знания и акъл , отколкото притежава едно ченге.

56

До 55

преди 5 години

Ти май не знаеш какво означава думата политик.Или си дебилен и ти е простено.

55

Анонимен

преди 5 години

Хаааа-ха-ха!Вземи прочети някое изречение от любимия ти Вожд. Той и на български не може да говори нещастника. Ама никой от обкръжението му не смее да му го каже. Лудите в Карлуково говорят по-смислено.

54

До 54

преди 5 години

Значи диалога е признак на страх за тебе.Тогава Путин умря от страх пред Израел.

53

Ludoto Lenche

преди 5 години

До Пак ревемеdo 51 ...ne zabraviai ,che Orban e predi vsichko maj ,ima dostoinstvo ,chest ,istinski politik koito pravi politika v imeto na naroda si I na darjavata si ,ima zavidna tsennostna sistema ,printsipen e ...imoga daizbroiavam oshte dalgo,no tova sa vse neshta ,koito nashite upravnitsi niamat !!!

52

до 52

преди 5 години

Ами явно ги е страх. Щом видяха дебелия, и че никой от вишеградци не желае да им приеме арабите, почнаха да омекват. Даже заговориха как щели да ги пратят в Египет/??/.Меркел може само на нас да пробутва всичко, което и скимне. На други не може и си го знае.

51

Анонимен

преди 5 години

Орбан ще подкрепи всеки, който отстоява неговите принципи. А не защото сме ние или някой друг.Това герберастите така и не го разбраха.Борисов и до сега иска да го подкрепят НЕГО, а не политиката, която провежда.

50

До 50

преди 5 години

Кой го е страх , как си мислиш , че Германия е по слаба икономически от цялата вишеградска шайка.Германия ако реши , утре са фалирали и на купонна система.