6

Анонимен

преди 5 години

Така ще е. От една страна злите и примитивни родители със зли и примитивни деца, от друга страна училищата, назначили за охрана заспали пенсионери, които не искали проблеми, а само да си добавят нещо към заплатата, защото дори тези с 800 нямат наяждане и напиване. В една нормална държава, никой не би наел някакъв мърляв пенсионер, дето само си зяпа в телефона, за охрана в банка или училище.

5

Уф

преди 5 години

Аз пък си помислих,че става въпрос за откриването на учебната година в Перник.Впрочем,дали там не подаряват на класните в първия учебен ден снопчета от винкели,вместо букети?

4

Край

преди 5 години

Централните софииски училища приличат на училища от гетата в САЩ. Около тях се носят облаци от дим /често с особен мирис/. Момичетата се носят като някакви сузанити. В дворовете на училищата влизат мотори, кучета се разхождат. Охрана е някой безсилен пенсионер.Тъжна работа. Ревем за дупките по пътищата да не си разбиваме колите а разбиваме бъдещето на децата си с тъпоумно безхаберие.Не ни е виновна държавата - виновни сме ние. Ние толкова можем

3

Анонимен

преди 5 години

Некви селски гангстери.Трябва да ги съберат в полицията и да им разбият кофите 1-2 пъти профилактично и вече няма да се лупат и ръгат.

2

да бе

преди 5 години

До Анонимен 1Ако този "много труд" бъде съчетан с "много бой" ще има резултат!Иначе не!

1

Анонимен

преди 5 години

Тези случаи не са отсега. Навремето в нашето училище помня масов бой, от който едно момче беше с комоцио, а друго - с избити зъби. Тогава обаче журналистите много-много не обикаляха да слухтят, както сега го правят покрай родителите на пострадалия. Камерите и полицията я свършат работа, я не. Ключовата дума тук е превъзпитаване, а това се постига с много труд.