10

Az

преди 5 години

А глигaните от Плодчетата се изнeрвени зли вeгани.

9

Анонимен

преди 5 години

Всъщност са различните темпераменти. Пух - флегматик, Тигър - сангвиник, Йори - меланхолик, Зайо - холерик.

8

Димчо

преди 5 години

А Вълкът от "Ну, Погоди!" е класически педофил, гонещ малко, още нежно, момченце.

7

Анонимен

преди 5 години

До 4 от 2Pui Fan Lee се казва. Продукция е на Channel 4, нещо като сериал от типа на "София, *** с праз" по Нова, но с пoрнo елементи. Казва се Metrosexuality, лесно ще го намериш.Не си заслужава обаче, доста е грозничка.

6

mi

преди 5 години

До АнонименВсъщност е детска актриса и се снима в cbeebies канала на BBC за най-малките

5

...

преди 5 години

Значи така се получавало! Колкото повече е презадоволено едно общество и колкото повече напредва в познанието си, толкова повече неговите членове запростяват затъпяват и прочие неща от сорта! Не знам може това да е целенасочено от човек или гупа от хора за да контролират нещата, но може да е и чисто еволюционно! В един момент на еволюцията и писва от неандерталеца и той си заминава! Само да видим кога на еволюцията ще и писне от хомо сапиенс!

4

Анонимен

преди 5 години

Не знам кой ги пише тези глупости, но със сигурност трябва да бъде диагностициран.Освен ако не е превод от някой сайт тип Най-накрая откриха доказателство, че Майкъл Джексън живее на семейни начала с Елвис от обратната страна на Луната Психопатий породени от средно-слаби транквизанти без рецепта.А това е несериозно дори и за тази медия!

3

do 2

преди 5 години

Дай повече инфо, моля

2

ХА-ХА

преди 5 години

Те са просто наркомани!

1

Цецо

преди 5 години

Абсолютни глупости...