10

Роден съм на

преди 5 години

21.10 1960 - петък(пазарен ден) - при положение, че цялата сутрин е валял дъжд и е било студено. Следобеда, когато съм се родил - в 14.45(пазарно време) вече е било слънчево и топло. не вярвам на хороскопите ви и на другите ви простотии. През годините съм се срещал и с други хора родени на тази дата(едина от тях ми бе зъболекарка, а друга - все още ми е колежка във фирмата).

9

ндаа

преди 5 години

Търсите *** и ясен живот,който и да е и лесен!?И когато някой като чичко сорос ви го предлага,вие се хвърляте с разкрачена прегръдка насреща!?Ми няма лошо,търсете го,само дето нещо не се получава,м!?Между другото,всички големи корпорации имат на щат подобни "хороскопни" служители,само дето не го афишират!И още нещо!Класика е казал:"Мисленето е болезнен процес,но е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!"Така че тренирайте мислене,полезно е!

8

Анонимен

преди 5 години

Невероятно е как хората още вярват в хороскопи...

7

питате какво е

преди 5 години

Не усещам нищо кой знае какво. Имам достатъчно куп други зодии, планети и домове в хороскопа си, за да мисля и за съседа. Човек може да се сбърка от толкова разнородна информация

6

Анонимен

преди 5 години

Ужасно е.... Като, да си разделен между два различни свята. Две паралелни реалности, борещи се за надмощие, над битието ти, разкъсвайки малкото здрав разум, който ти е останал ...Не базикам се. Все тая...

5

Анонимен

преди 5 години

Четеш два пъти повече глупости за зодии.

4

Какво сте написали?

преди 5 години

Ако СЛУЧАЙНО сте родени на 20-ти април, погледнете СЛЪНЦЕТО!!! Та *** е прав, да ви го....напише!

3

MaйMyнaтa

преди 5 години

Ако ви е важно, идете при Хитлер и го питайте!! Иии...приятно пътуване, от мене

2

СтрелкиньоКозирогиня

преди 5 години

Този път са налучкали важни черти от характера ми.

1

?!

преди 5 години

Във водещите новини три статии за зодиите. Вие нормални ли сте? Махнете ги тия зодии от сайта. Такива безполезности нямат място в сайт за новини. Най-лошото е, че където и да погледне човек в тоя сайт и само шкарто, тоест зодии.