9

Анонимен

преди 5 години

"Защо зодиите не успяват в живота? Какви са причините?"Дълго време не знаех(35 години+) какво е зодия и каква зодия съм. Чак когато се уредих живота и имах време за глупости, изслушах тъща ми. Значи главната причина която и да е зодия да не успява в живота е, че си губи времето в абсолютни безсмислици, като например четене на хороскопи и непоколебимата вяра в суеверия - рецепта за провал.

8

Анонимен

преди 5 години

Козирогът иска да направи всичко хубаво, за да си го одобри сам. Не се страхува от провала в чуждите очи, а се страхува от провала в собствените си очи. Това е изключително самокритичен и самоироничен човек. Даже другите да харесат постиженията му, ако той не си ги хареса, за него това е провал.

7

Анонимен

преди 5 години

дори няма да прочета статията.Само ще попитам - какво значи да "Успееш в живота"::)))

6

Анонимен

преди 5 години

Много добре мислят раците в преспектива 90% от хората живеят ден за ден. Явно са успешни отколкото не успешни ако мислят за бъдещето. И имат контрол над нещата. Обикновено на подобни хора им е отредено да дърпат каруцата сами поради наложени временни обстоятелства. Им се налага не че много им е лесно. Но такива хора никога не се оплакват. Винаги са от веселата страна на нещата.

5

Анонимен

преди 5 години

Сестра ми е рак аз съм стрелец. Ако иска ще ти помогне ще те получи, ако я помолиш учтиво. Иначе би те прескочила, без да те отрази, дори. Според зависи от хората и момента много е общо. Всеки човек е строго индивидуален. Авторката, как пише с г,, ъза си и мислиш с акъла на ч, авка.

4

Анонимен

преди 5 години

Точно рака не поучава никой с нищо. Оставя хората да се оправят. Всеки знае себе си. Страшно глупава необмислено написана статия.

3

Анонимен

преди 5 години

Рак дава съвети? Дава ако му поискаш и си платиш. Безплатен обяд няма. Освен брат ти или сестра ти ако не те поканят.

2

Анонимен

преди 5 години

Давай Сашааа...разбий афроингилизката надувка довечера насред Уембли!

1

Анонимен

преди 5 години

Муахахахахахах...това за близнаците ме разби. Моят брат е зодия близнаци и по- неебателен човек от познатите ми не познавам.Вярно изслушва хората, съобразява се с тях, но от мнението им за него и грам не се впечатлява.Един ден ми каза, когато бях се скарал с някакви познати: Брат, ти що се омърлуши, бе? Тия с които се дърлеше, ако паднеш на улицата утре ако ти прилошее, ще ти помогнат ли да станеш? Ще те закарат ли на лекар? К'во ги мислиш тия.Да ви имам жалката статия ...