402

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 424В Библията е казано:"Око за око,зъб за зъб".Викаш емигрантите да обиждат и ние да им ръкопляскаме.Е не са познали.Към възпитаните хора се отнасям възпитано,към б.оклуците като към ***.

401

Анонимен

преди 5 години

Това не е форум.Как смяташ да отговориш на моята злоба?Ми аз те обичам!Затуй говоря с теб.

400

Анонимен

преди 5 години

До 422Напротив-емигрантите поглъщате жадно всеки негативен факт за България,защото сте направили избор и искате себе си да убедите,че изборът ви е правилен.Аз такива терзания нямам-никога не съм имал намерение да живея в чужбина.Пиша във форума единствено,защото на злобата ви трябва да се отговори подобаващо.

399

Анонимен

преди 5 години

Ако отговориш на злобар подобаващо ти какъв си?

398

Анонимен

преди 5 години

До Читател на сайтаКаквото повикало,такова се обадило.Емигрантите постоянно плюят българите в България колко зле живеели,колко били некадърни ,връзкари, крадливи и злобни .Е как да уважавам хора,които се държат по този начин?Ако дискусия се води цивилизовано като теб,ще се получи добър разговор.Ама на злобарите трябва да се отговори подобаващо.

397

409

преди 5 години

Разликата между нас е, че аз ще се радвам, ако вие сте добре, а вие си мислите, че съм зле и туй ви радва.Радостен съм, че ви права щастливи.Какво щяхте да правите, ако ме нямаше мен?

396

Анонимен

преди 5 години

До до 409Мишок-ти и твоите роднини ако сте крадци,не мисли,че всички са като теб.Подобни жалки създания като теб четат всеки негативен факт за България,който медиите усложливо им поднасят,за да оправдаят пред себе си фактът,че са избягали.Какво увеличение има-хлябът поскъпна с 20 стотинки.Купувам по един хляб на два дни,така че разходите ще ми се увеличат с 3 лв месечно.С това ли ще ме плашиш?Чети как в Долно *** е станала катастрофа и се успокоявай колко зле бил животът в България.

395

Читател на сайта

преди 5 години

Вижте момчета и момичета, българите сме разнородни като мислене, можене и талант. Важното правило е: Уважавайте всеки сънародник, независимо какъв е, ром, българин, ***, мъж, жена, висок, слаб, дебел или инвалид. Не делете хората по признаци, винаги си помагайте, спазвате това и всичко ще се подреди. Властта в България има интерес да сме един срещу друг, да си губим времето в мини войни и конфликти. Светът е голям, всеки сам избира какво, къде и как. Аз съм в Холандия, чисто 2200 евро

394

Анонимен

преди 5 години

До До 409Естествено,че живеем в различни измерения.Вие сте необразовани бачкатори,които са мишлета пред чужденците и избиват комплексите си в анонимни форуми,за покажат колко са"преуспели". Винаги ще си останете второ качество хора за чужденците ,в чийто държави сте и с манталитет на слуги.

393

месара

преди 5 години

да не се бърка - бойковината не е нашат родина. Родината ни е болна от бойковизъм и е на смъртно легло.

392

Анонимен

преди 5 години

Никой не е избягал! Бягаха по времето на Тато! Червените упорито насаждат думичката бягство! Тази думичка им върши много работа,но бягаха по тяхно време! На цял свят хората заминават,пътуват дори всекидневно там където искат и могат да работят! На днешно време няма проблеми да живеем и ние българите където поискаме по света! Бягство няма!!!

391

България на 1-во мя

преди 5 години

До АнонименБрат,аз не съм избягал от България,щото не е хубаво,просто стана непоносимо по това време да се прави бизнес.А ако си работиш просто на заплатка(надявам се че ти стига)Тогава България си е най-красивата в света,или една от най-красивите,което си е чистаИСТИНА.

390

Анонимен

преди 5 години

Никога не съм мислил че ще живея в чужбина. Просто се случи без да съм го планирал. За 12 години спечелих 1 милион от заплати като инженерГоспод предоставя възможности на всеки от нас. Но в Библията пише "Гспод дава но в кошара не вкарва". Даде ли ти възможност трябва да я грабнеш и да положиш всички усилия за да я оползотвориш. Проявиш ли страх малодушие мързел или инат че твоите планове са различни от Неговите - губиш. Може да се смили и да ти даде друга възможност а може и да забрави за теб

389

Анонимен

преди 5 години

Едиия муxльо под мен се оправдава, че останал да го хранят родителите му...а другия муxльо под него ще се задави от злоба, че има по-смели , и по предприемчиви от него!Такива останахте в гербобесепарската ***.Злобни , комплексирани некадърници... висящи на врата на техните - до 45 години!Пълни бoклyци!Всеки нормален бяга от свинщината ви!

388

До 409

преди 5 години

Да! Да !Знам, че сте несъборяеми в Бг.Помня още кво каза една съседка за неин познат, който не е в Бг:"Снимал се пред една къща и две коли ... *** негови ли са?!?!?Ние живеем в различни измерения.

387

Анонимен

преди 5 години

Даааа, гледането на Биг Брадър се отразява зле на съзнанието на българите в България. Повечето от коментарите им са в такъв стил. Мислете положително, мислете за просперитета на себе си и на семейството си. А не как да навредите на някого. Не мразете никого. Не завиждайте на никого. И бог ще ви помогне. Ако някой трябва да се накаже това не е ваша работа. Бог си знае работата.

386

Анонимен

преди 5 години

Темата е Бг напуснали България.Няма до сега тема за българите останали в България.:-)

385

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 408Аз съм българин и живея в България.Не съм изоставил родителите си и да хукна по света,за да печеля пари.Щото 99 процента от емигрантите го правят заради пари.Пък нека си разправят,че са се махнали заради един куп други неща.И не плюя по Родината си като емигрантите.Като искате ,махайте се-прав ви път.Ама злобата ви изяжда и не спирате да плюете по тези,които живеем в тази държава.Е за ваше съжаление,тук не се живее зле.И все по-добре ще става.

384

Анонимен

преди 5 години

До 407Ти в коя общност си?

383

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 405Наистина сред емигрантите съществува само простотия,завист и злоба.Никъде няма българска сплотена общност в чужбина.Най-големият враг на българинът в чужбина е друг българин в чужбина.Наистина сте прекрасни хора,затова си стойте там,където сте.Ако бяхте свестни,нямаше да се мразите един друг и да си правите мръсотии.