10

Анонимен

преди 5 години

ми ората са дошли да използват виетнамската кулинарна технология за почистване на софийските улици

9

Анонимен

преди 5 години

Много тъпо племе сте политиците защо наказахте граничарите и защо върнахте виетнамците едни полезни хора дойдоха и не можахте да не ги изгоните тъкмо реших че сме се най- накрая отървали от глутниците бездомни кучета не язък

8

Ira

преди 5 години

Голяма работа, страшна тема, хайде стига глупости. Тук всички са безгрешни май.

7

Renata

преди 5 години

До Преди денПази боже, сляпо да прогледа и сиромашко не видяло. Наистина, да се дава за пример Америка си е демоде и скок в минолото. И как така оценихте граничарите, по пол и възраст? Много неучтиво, трябва възпитание.

6

Име

преди 5 години

aмa моля ви сега с тия заглавия! сега пък ще се заговори за холокостване на граничари и съвсем ще се оцапа работата откъм синагогите и яд вашем...

5

Преди ден

преди 5 години

Преди ден бях на летището и ги видях гранична полиция - абсолютен смях. Разпуснати, накривени шапки, мотаят се наоколо като мухи без глави а да не казвам че имаше две лелки на по 50 гранична полиция, който абсолютно не знаят какво правят. Пристигайки от Америка в *** е просто потресаващо, все едно е завръщане в миналото.

4

ЦОРЕ

преди 5 години

При Пламен Станчев подобни повтарящи се гафове , не е имало на летище София

3

Анонимен

преди 5 години

При Радев е така!Искахте промяна, НА ви!

2

Зозо

преди 5 години

михихи е това е българска работа в герберска държава. Безхаберие навсякъде.

1

Наблюдател

преди 5 години

Няма как да гори туй що не гори! Знаете за какви дебели гърбове става дума за работа по летищата в България. С топ не можете ги мръдна граничарите от летище София. Едно мъмрене , чудо голямо.