284

Анонимен

преди 5 години

не комунисти искат да свалят гербавите, те самите си се свалят, цени летят, храна, горива, отопление, застраховки, данъци на 2,5 милиона автомобила, доходи за смях, битова престъпност в невиждани размери ... за какво БСП ми говорите.... Дянков свали ББ 2013 та, отрочето му Горановче ще го свали сега щото ще си връзва бюджета като султана по време на робството ни ...

283

здгдарг

преди 5 години

ЕХОООООООООО, ДАНС да арестуват *** за опита за преврат!! От БСП са виновни, защото са платили на лилавия да извърши това гнусно престъпление, за да имат повод и причина за преврат!!! БСП са престъпници и използват лилавия си електорат за да вършат престпления срещу българския народ!!!

282

Анонимен

преди 5 години

Турците са склонни към полови престъпления. Наскоро имаше случай в Сливо поле на турчин изнасилил съседката, също туркиня, след което я беше удушил за да не го издаде. Подобен е и известния случай с Мерт от Джебел. Мъж на 23 години се намира в разцвета на силите и може да удуши жена на каквато и да е възраст. Внушаването на съмнения дали това е възможно е меко казано наивно.

281

Бойко Борисов

преди 5 години

До О С Т А В К А !!!Мандат4,5,6! Мандат 4,5,6! Мандат4,5,6!

280

сг

преди 5 години

*** и руснаците газ пикат, че не можаха да свалят Боко заради един битовизъм!!! От злоба ще се гътнете!

279

Розата

преди 5 години

Що слагате минуси бе ***?Колко ви плаща Баце та слагате минуси?Щото виждате,че никой не вярва на ГЛУПОСТИТЕ НА ТРУМАТА ОТ ЗАПАСА.

278

Анонимен

преди 5 години

И сега какво? Бесепарите пак излъгаха и очерниха България както обикновено. А на всичко отгоре убиецът от техния електорат.

277

информацията

преди 5 години

е неточна. Не е регистриран за много кражби а за една на 10 год. Не е рецидивист. Престъплението е извършено без замисъл, по жесток начин от човек с примитивен характер без морални устои.

276

Зозо

преди 5 години

До КВО ВИ ПУКААми айде сваляй правителството де! Кажи на Волен да напуска коалицията :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

275

ТРОЛОВЕТЕ

преди 5 години

Троловете на властта не могат да смогнат на коментари - само дават минуси, щото друг ход нямат

274

Иф

преди 5 години

Мафията си има държава.Щом допускаме Винету,шофьори на мафиоти и бавноразвиващи да са начело на държавата няма защо да се оплакваме.Всеки народ си заслужава съдбата.

273

ГЛАС ОТ БЕЗДНАТА

преди 5 години

Към ***.Смятам ,че информационните сайтове трябва да изпълняват и нещо като образователна функция.Така,че лумпенсккия израз "сгащен",нещо не се вписва

272

Анонимен

преди 5 години

До Розата 360След погълното огромно количество алкохол не вярвам, че индивида ще е способен да изнасили Виктория няколко пъти.

271

Чичо

преди 5 години

Значи едно 20 годишно лапе ще изнасили и убие 30 годишна жена. Поне да не бяхте измислили изнасилването и можеше и да ви повярвам.

270

Анонимен

преди 5 години

Язък, комунистите пак не успяхте да свалите ГЕРБ!

269

АНТИ

преди 5 години

до неразбралитеВъв ЮАР малцинството хранеше мнозинството.Само, че на црните им се видя малко и оплескаха нещата....

268

УТРЕ Е НОВ ДЕН...

преди 5 години

...НОВО ПРАВИТЕЛСТВО

267

Анонимен

преди 5 години

357Ти удари бингото брат, точно това е истината. Герб и БСП са заедно в играта, не случайно, забелязваш ли как няма никакви деклараций по случая от страна на БСП?И не само сега, също с петорното убийство в Нови Искър мълчаха. Те не са опозиция, те са контролирана опозиция. Всички са на една маса и само имитират дейност от време на време.

266

zdv

преди 5 години

Айде ДАНС да се заеме сериозно и да арестува поне 3-4 мръсни русофилско-бесепарски тролчета!! Не казвайте, че нямате ресурс-щото милиарди левове отиват за вашата издръжка!!!

265

Розата

преди 5 години

След погълнато огромно количество алкохол..-явно шофьора на Мето много ги разбира тия работи,иначе казано какво следва след запой.Вервайте му,той най добре ЗНАЕ.За Баце-и той е бил в игрите и той е наясно.