169

Unknown

преди 5 години

Родната ни полиция дали е прегледала и други записи?!! Защото от този запис не виждам как точно може да се познае Северин, Петкан, Драган или които и да е било?!! Има и много други противоречиви неща в цялата история....Ако е виновен той, нека да си понесе последстивията, но в противен случай отново сме косвени жертви на манипулация и причината най-вероятно е друга! Не забравяйте, че пионката Пеевски не случайно се опитва да изкупи всяка медия в БГ...

168

666

преди 5 години

Надеждин - с неизвестен баща или просто непризнат от бащата. Кражба на цветни метали... Сложили са му новия чип и сега ще признае всичко.

167

Анонимен

преди 5 години

Казва се Селайдин.Говори турски. Гласува за ДПС. Що е то?.Казва се Северин Надеждите Красимиров, така и пише в личната му българска карта. Говори и пише на български и говори ромски. На турски не може да пише. Не гласува.Що е то?

166

extremist

преди 5 години

БЕЗОТГОВОРНОТО ПОВЕДЕНИЕ НА ТИКВАТА И ЦАЦАРОВ ВОДИ ДО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ОТ ВСЯКАКВО ЕСТЕСТВО. ДА ВЗЕМЕМ ЗА ПРИМЕР КРАДЕЦА ГЕОРГИ ГЕРГОВ

165

Стига вече

преди 5 години

Ромите не може да се интрегрира. Има и изключения, но си остават това : изключения. Просто, гнусно, мързеливо племе, на които плащаме издръжката.

164

Жиб.

преди 5 години

Тоя *** е обучаван от възпитаници на социализма- резултатът е налице.

163

Жиб.

преди 5 години

Вие учите престъпниците как да се крият от правосъдието??!!

162

Bat Petko

преди 5 години

Ало, троловете, не ви ли разпоредиха да спрете с тъпите конспиративни коментари ? Гадно убийство, извършено от гадно копе.ле, и вие се съсипахте да обяснявате как ББ и ЦЦ са убили горката жена. Хайде стига, че се оляхте !!!

161

Анонимен

преди 5 години

Това горе е приказка от 1001 нощ.Съобразена с умственото ниво на електората.Най-вече герберасткия.

160

Анонимен

преди 5 години

Това е поръчково убийство,дори и този да е извършителя.

159

Анонимен

преди 5 години

Това е убиецът, обаче само за герберастките тролчета, които изпъвлняват поръчката на Борисов и Цветанов.Иначе лошо им се пише - вече ги видяха и навън що за стока са - корумпирани схемаджии, лъжци, крадци, престъпници и убийци.При това до един полуграмотни и нагли, начело с Винетуто, който вчера отново стана за смях пред посланиците.

158

Анонимен

преди 5 години

Вчера казха за две присъди,коит може да му наложат със срок по първата 10-20 год. за изнасилване с побой,а по втората 20-30год. за убийство с прекалена жестокост,а сега със съучастник/ци при нови обстоятелства и още неизяснени колко може години да му наложат кат крадец на скъп телефон многофункционален от новопоколение-ипфон 7 или 8,който още не е намерен нито при обиска на дома на леля му и съпругата му или нито при него по време на ареста му в чужбина в дома на майка му или при съучастниците

157

Сериозен казус

преди 5 години

До АнонименМисля, че си прав и при добри адвокати тезата на Спецпрокуратурата СпП, тогава под ръководството на Ив.Гешев, едва ли би издържала в съда. Все пак трябва да се има предвид, че СпП и Специализираният наказателен съд СНС вървят ръка за ръка и нищо чудно спецсъдиите от СНС да си затворят очите за истината. Да се надяваме, че съдиите от АСНС не са дружки с питомците на Гешев.

156

Милен

преди 5 години

След 10тина години като излезе ще четем за поредното брутално убийство/изнасилване и ще се чудим защо този *** не е получил какво заслужава още през 2018г.

155

БиБи

преди 5 години

До к.173 ХАХАХХАХА - виж к.176 по-горе

154

БиБи

преди 5 години

В днешния брой на Блиц е публикувано изказване на съпругата на Северин, която напуска махалата в Русе. Тя е загатнала, че мъжът й не е бил сам в това жестоко убийство. Дано да не е истина, иначе нещата може да отидат в друга посока. Човек от махалата също се е усъмнил, че слабият Северин може сам да пребие и изнасили жената и да я замъкне в храстите. Както гласи една поговорка: " Ще поживеем, ще видим."

153

ваф

преди 5 години

Браво на криминалистите и полицията за бързо и добре свършеното разследване!! За пореден път доказаха, че са много по-добри от криминалистите в други страни!! Оказа се, че информацията с която разполагаха медиите е била наполовина вярна! Другата половина целеше отново да очерни труда на разследващите и МВР ! Знае се кои са спонсорите на подобни новини-БСП, ДПС и руските стерви!!! Браво още един път на полицията!!!

152

Анонимен

преди 5 години

Тези подробности от разследването на тежки криминални престъпления срещу личността НЕ се публикуват!!!!!! Защото следващата откачалка, която ще насилва и убива, ги чете и ще знае как да се пази!!! Работата на МВР се превърна в комикс за ***! Никъде другаде по света няма подобно нещо!!!

151

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера разни хора, не му бил даден шанс да се развива..... Много му е дадено даже. В едно нормално общество щеше да ми лъска обувките и да ме уважава, защото със стотинките, които получава щеше да изучи детето си и то да може да работи нещо по квалифицирано и да уважава останалите от обществото, а не да ги мрази, че имали по хубави телефони, къщи, коли...

150

Радул Мисирков

преди 5 години

И коя е истината г-н анонимен?Това,че ти не вярваш на разследващите,какво означава?Искаш истината. Коя истина?Абсолютната истина е твърдение, в съответствие с фактите или действителността.А фактите са представени,действителността е такава.Или искаш да чуеш субективната истина?Посещавай фалшивите сайтове,там е само такава.