55

Сата НАТО

преди 5 години

Достатъчно е да изгледате едно интервю с психопата Асад, за да ви стане ясно, че е една абсолютна мишка, патологичен лъжец и ***, продал страната си за унищожение от руснаците.

54

До Чебурашка

преди 5 години

***, д.р Башар Асад e лекар-офталмолог, специализирал в Лондон, знаещ английски и френски. По волята на случая съм приятел с личния преводач на баща му Хафез Асад. Познавам сириец - блестящ интелектуалец-езиковед, несъгласен с идеологията на БААС. Имаше теракотов бюст на Ботев, когото считаше за един от най-великите синове на човечеството. Това беше далеч от тук. Сирийците се радваха на верска и национална толерантност по времето на династията Асад. Там живеят араби, кюрди, асирийци, арамейци

53

Анонимен

преди 5 години

Е да, но са умрели от демократични подбуди. Нищо, че опозицията е на ниво стедновековие, важното е да се гъ3ят на техния бог, белким на другите дето се молят не им смърдят краката.

52

Интересно

преди 5 години

Има ли въздушен удар досега в който коалицията начело със САЩ да НЕ е убила цивилни?

51

Анонимен

преди 5 години

А Западната коалоция игрейки си на войни е близкия изток дотук е убила общо около 2 млн души..

50

Чебурашка

преди 5 години

Русия, спасявайки животното Асад изби над 7500 сирийски жени и деца. Ако за това се даваше Нобелова награда за мир щяха да я получат безпроблемно.

49

boyko.uzunov

преди 5 години

Без Русия сега Сирия щеше да е ИД , а г-та ОТ САЩ и ЕС щяха да се вайкат за това как много се борят , но тъмните сили ги борят!?

48

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 48Кой си ти, бе пале, семпло гладко мозъче без име и биография, че ще казваш "пупи" на най-влиятелния жител на третата планета от Слънчевата система! Срам!

47

Анонимен

преди 5 години

За Русия и Путин трябва да има Нобелова награда за мир, за освобождаването на Сирия от ИД. Още щяха да пропагандират и занимават света с ИД, "Експерти" арабисти Чуковисти пламенно да ни обясняват сложните връзки в крилата на ИД, вътрешното устройство на ИД и други глуппости.

46

Анонимен

преди 5 години

Не може ли да им спрат заплатите и доставките на муниции? Сами ще избягат обратно в Европа.

45

Анонимен

преди 5 години

Абе нали пупи късото ги беше пребил тези джихадисти веднъж завинаги. Три пъти приключва войната в Сирия като "победител" и после пак се връща. В тази война късия ще е поне 20 пъти пабедитель ха ха. Велик е пупито!!!

44

привет от Германия

преди 5 години

Естествено ,че ще има " цивилни " жертви след като терористите са се окупирали сред " цивилните " , и " цивилните " не се борят срещу терористите ,тоест " цивилните " с нищо не показват ,че са против терористите !

43

Анонимен

преди 5 години

САЩ СЪСИПАХА ЖИВОТА НА МИЛИОНИ ХОРА ОТ ЛИБИЯ, ИРАК, СИРИЯ , АФГАНИСТАН И КЪДЕ ЛИ ОЩЕ НЕ.ТОВА Е ДЪРЖАВА НА ГНУСНИ УБИЙЦИ.

42

Анонимен

преди 5 години

Тия Американци.Нищо като хората не правят!Виж войни умеят да разпалват само!

41

към 46, 49

преди 5 години

Руснаците затвориха небето над контролираната от Асад територия на САР. Сирийската територия на изток от Ефрат (в това число и източната част на провинция Дейр аз Зур, където се намират селищата Хаджин, Суса и Ал Шаафа) е анексирана от пиндосите, които са изградили там около десетина военни бази и бомбардират на воля.

40

Анонимен

преди 5 години

Нали пак затвориха небето на Сирия? Ц300 , Ц400 ...велики приказки....

39

ХИБРИД

преди 5 години

Повечето от загиналите при атаката са жени и деца.............ПОНЕ СА УБИТИ ОТ "ДОБРИТЕ" АМЕРИКАНЦИ С ТЕХНИТЕ "УМНИ "БОМБИ, .........ТРЯБВА ДА СМЕ .....ДОВОЛНИ И ....СПОКОЙНИ , НАЛИ .....ДЕМОКРАТИ !!!!?????

38

Анонимен

преди 5 години

".. бойците на джихадисти от ИД "? "Бойците" от добрите ли са? Тези не бяха ли терористи, масови убийци? Що така манипулативно и нежно ги зовете "бойци"? За да съчувстваме на борбата им?

37

Анонимен

преди 5 години

Е нали С300 !...или Путин пак изтеглил космическите... !!!

36

Нато

преди 5 години

Нищо де и тия ще пишем терористи и ще си измием ръцете.