7

Анонимен

преди 5 години

Не съм допускал, че ще "позволят" тук да се появи подобна статия, която така или иначе циркулира в апокрифните сайтове от над 10 години поне. Браво бе днес.

6

ЛЕЛЕ

преди 5 години

Как се сетихте да пишете?Дали е МК-УЛТРА, МЖ 12, Синя книга и т.н. контролът е налице....

5

Анонимен

преди 5 години

Дисни в момента е най-големия център за зомбиране. Хората и идея си нямат какви неща се случват там , особено в подземията. Всичките им персонажи са създадени с цел и си я следват.

4

Анонимен

преди 5 години

Всемогъщите САЩ и другите простосмъртни, ъ ? Всъщност статията не е толкова безполезна и е храна за мозъка тъй да се каже за средствата за хипноза, не е за вярване колко хора вярват сляпо на всякакви врели некипели, а кучето ва Павлов то е друга бира и не е за всеки въпреки, че дресьoрите ползват точно уcловните рефлекси, а другото cа конспирации като прочутите огледала и зоната на ужаса. А тоз проект спирал ли е изобщо ?

3

Естествено

преди 5 години

Естествено е че Холивуд, Музика,филми,новиин провиват мозъка на масите за да се подчиняват,работят-робуват да станат потребителски добитъци и да се отстрани критичното мислене у човека трябва да премахнеш неговото съзнание, чисто просто и ясно .Вчера два пъти едни ме питаха дали имам фейсбук- казах им НЕотговора беше не ти и трябва ( а те ще продължат да си го ползва както и да правят много други неща които НЕ трябва и не са им нужни) Всеки да се спасява сам

2

.

преди 5 години

Отново казвам, света не познава по кръвожадна и жестока нация.

1

Анонимен

преди 5 години

Трабва, че ...