64

11

преди 5 години

До Анонимен 47Неее, за всички има по един Фалус.

63

Мнение

преди 5 години

Не очаквах, че този сайт е купен от ГЕРБ. Изтрити са толкова неудобни коментара... и логично се стига до абсурди. Каквото е и управлението. Пост под номер 22 е до пост.... 22!? Днес, не се излагайте! Като не искате постове, премахнете ги тотално...

62

до 62

преди 5 години

До Arsenal,а не може ли народът дето не си знае имотите,да каже,тази година всички ще дадем по един имот от нашите на правителството

61

Arsenal

преди 5 години

Тази"красавица" не знаеше къде се намира като председател на НС,а сега и като министър на правосъдието.Жалка е но да вземе бонус не се срамува,както и всички нейни подчинени.Няма ли един свестен министър от ГЕРБ да каже"Тази година както аз,така и всички от повереното ми министерство няма да получим бонуси, защото народът, който ни е избрал е извънредно беден."

60

To6ko56

преди 5 години

Пздрави от Париж на боко, цоко и жабока шльоко ......

59

Анонимен

преди 5 години

Бонусите се трупат от болнични...излиза че два пъти грабят народа...

58

БОНУС-МАЛУС

преди 5 години

БОНУСИ на върхушката и нейните поддръжници- на народа -МАЛУСИ....

57

Анонимен

преди 5 години

А пък Цачева изобщо не е знаела за бонусите,нали?Ха,ха,ха!!!

56

Анонимен

преди 5 години

Налага се изводът, че "сривът" на търговския регистър е добре свършена планирана работа.

55

"ж"унгла

преди 5 години

Аз не разбирам какви са тези 600 000 хил бонуси в Държавна ! агенция ?Ако и в другите Държ. структури е така , значи Милиони Народна пара се разпределят ,докато за здраве за пенсии за улици и тн все Няма !

54

виж им къпания мозък

преди 5 години

неморално е това новата шефка при този резил със срива да раздава бонуси веднага дори да не са пряко отговорни , за какво говори това още седнала неседнала на шефския стол раздава бонуси , първо на себе си

53

Анонимен

преди 5 години

Я........на УРКО КОНЯ БИЛ ЖИВ,АМА И ТОЙ ЯВНО Е КРАДЛИВ!

52

Анонимен

преди 5 години

За срива трябваше да има наказани, а не бонуси.Всичко на обратно.

51

Гошо

преди 5 години

Пари в нашата България от шест милиона население има за всичко,само че грабенето е първа и основна задача на управляващите ГРАБ И КОАЛИЦИЯ!Постната пица раздаваше пари до припадък,тези тримесечни бонуси от вписвания.Наши пари за нагли и безскруполникрадци.

50

Потресаващо

преди 5 години

Няма пари за бедните пенсионери, няма пари за майките с болни деца, няма пари за здраве, няма пари за крайните квартали и малките села, но има пари за тлъсти бонуси за тиквени безхаберници и калинки. Корупция и кражби, продажба на паспорти и гражданство, това ни донесе управлението на Бойчето, патрЕотите и двуличния аптекар.Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2018/11/09/700-bona-bonusi-v-agenciiata-po-vpisvaniiata-nepriemlivo-e.393085

49

Анонимен

преди 5 години

След дъжд качулка. Да не би ще го накарат да върнат полученият бонус и на какво основание?

48

Анонимен

преди 5 години

Хм, по тези данни в тази агенция се оказва че работят за по 500-600 лева, директорите и другите началници за малко повече - средна заплата за агенцията 707,21 лева. Директорите с по 5000 лева променлива част от заплатата получавана на три месеца. 4 по 5000 е 20000, които са си "разделили", както пише тук.

47

Нормален човек

преди 5 години

Прави ли Ви впечатление бройката на търтеите, работещи в тази агенция? Всички държавни търтеи нито плащат данъци, нито работят. Само лежат и крадат.Държавата им плаща данъците, затова че са ***. А нормалните хора, които работим в частни фирми, не сме ли част и ние от тази държава. От нас само се визма, за да се дава на държавните ***. Ама работещите вече масово бягат. В България ще останат само държавните търтеи и ***. И тогава ще се види кой - кого.

46

Анонимен

преди 5 години

Какви бонуси .... я за всички по един Малус

45

Armagedon

преди 5 години

Може да се допусне, в този случай с бонусите в Агенцията,че бонусите са раздадени като награда за предизвиканият, умишлено,срив в Агенцията и то точно в Търговския регистър в момент когато започнаха акциите на спец.прокуратурата срещу значими бизнес "фигури" и бизнес "Империи"(Бенчо Бенчев,Винпром карнобат, Баневи ) Кои ще са следващите предстои да видим през следващите месеци и години.