13

Гери

преди 5 години

До АнонименСамо че това никога няма да стане!

12

Анонимен

преди 5 години

Самоубийствените атентати на палестинци, саможертвеното им хвърляне под израелските куршуми ще спре, когато палестинската автономия престане да изплаща доживотни пенсии на роднините на самоубийците-убийци.Некадърници, без перспектива за развитие,

11

Анонимен

преди 5 години

До Държавна сигурностАбе ти факти чел ли си или ей така натискаш само копчетата на клавиатурата. За 6 дневната война да си чувал, да си чувал че Израел храни и пои тези мързеливци и потенциални "мигранти" ???

10

Анонимен

преди 5 години

Няма къде да тренират след закарването на С-300 в Сирия. Винаги могат да си тренират в собствения военен полигон Газа. Малка държавица, трудно се намират военни полигони. Ивицата Газа е едно гето за събиране на палестинците в един лагер. Защо не нападат Западния Бряг? Западния Бряг не го нападат, а го усвояват и строят.

9

ОСТАП

преди 5 години

300 РАКЕТИ,САМОЛЕТИ.ДРОНОВЕ.ХЕЛИКОПТЕРИ- ЕДИН УБИТ И 5 РАНЕНИ. УНАС ПРИ УШ МИРНА ОБСТАНОВКА ЗА ВЧЕРА 4 УБИТИ 6 РАНЕНИ.ЕГАТИ ВОЙНАТА.

8

Анонимен

преди 5 години

До Един турчинКомши, една империя сме били българи, турци, евреи. И те са хора. Нека в мир и дружба се разберат евреи и палестинци. Израел протегна много пъти ръка към Палестина, но те не искат и да чуят, нещата са много сложни! Виновни са британците! Те оставят тази каша и си тръгват! Ти по-добре от мен знаеш, че по османско проблеми не е имало!

7

Анонимен

преди 5 години

Много долна напасст са скаппаните евреи ! Ако някой се намери да пусне няколко ядрени бомби над исраел ще помогне много на цялото човечество!

6

ай сиктир

преди 5 години

Ракети пълна глупост нямат нищо общо с това което днес се разбира под названието ракета. Става въпрос за снаряди изстреляни от установки тип "Катюша" често пъти самоделки за които да ги наречеш ракети си е доста пресилено.

5

Един турчин

преди 5 години

Докога ще наричате народ,който иска да си върне отнетите земи от Израел,терористи.Израел е терористът в случая.Свобода за Палестина!Израел е изкуствено-създадена държава.Вижте на картата-около нея са само Ислямски държави.Докога Американските евреи ще наливат пари в Израел,само и само да има Американска база там?Ердоган им го каза на Израел в Давос:-"Как може да говорите така,след като вие взривявахте деца по плажовете на Газа!"

4

Анонимен

преди 5 години

До OTOMAN LEGACY..Пише се с двойно Т. Ottoman. Ама от къде да знайш ти...

3

Анонимен

преди 5 години

До OTOMAN LEGACY..На мaймуни като теб не им се полага.

2

Държавна сигурност

преди 5 години

Израел ке падне. Рано или късно арабите ще имат ядърно оръжие и от Ерусалим ще остане един кратер. Израел е една държава, а арабските са 30 + Иран. Никакъв шанс! Не мразя евреите, просто казвам факти.

1

Victimized

преди 5 години

Малко ме съмнява да е масивен обстрела и от двете страни, когато съобщят за палестински обстрел, обикновенно става въпрос за ръчно направени "ракети" тип фоерверки.....