4

Анонимен

преди 5 години

Най - добрата превенция е да се наблюдава качеството на брашната, използвани в хранителната индустрия. Всички брашна, които са предназначени за употреба с мая,м трябва да се проверяват за добавки и генни модификации. Има ли едно от двете трябва да се горят или да се връщат на източника им. А вносителя и производителя им да се слагат в бан лист за да нямат право повече да продават стоките си на Българска територия.

3

Анонимен

преди 5 години

Липсата на Витамин Д3 също е от огромно значение! Цяло лято само на слънце не е достатъчно! Взимайте капсули по 50 000 ию!

2

Анонимен

преди 5 години

Лекарствата в България са фалшиви,не съдържат съставки,лекарите не лекуват нищо,храната е изцяло фалшива също

1

Анонимен

преди 5 години

Лоша храна,стрес и наследственост.Разпределени са съответно-60%,30%,10% в изброеният ред.Интересното е че много хора се тъпчат с "джънк фууд" ,живеят със стрес обаче са здрави като пънове.Други живеят здравословно,хранят се правилно,спортуват и все пак не са здрави.Сигурно има и голяма доза късмет.