17

Анонимен

преди 5 години

след години ще се разбере истината /от народа/ за този терористичен акт

16

Анонимен

преди 5 години

Веднага да се намери изверга с печката и доживотно в затвора!!!

15

очевидец

преди 5 години

Нищо не знаете:Детето на кмета на селото искаше да кара влак, за целта татко му спря композицията и му даде да направи 2 кръгчета в квартала.В резултат на засичане от каруца с кон, блъсна няколко къщи.За да прикрият всичко, местните жители сами си събориха част от къщите.Сина на кмета каза че съжалява за стореното.

14

Държавата?

преди 5 години

Няма начин да е виновна ЖП Инфраструктура. Нали тя е държавна фирма, а държавата е Боко!!!То държавния язовир удави село Бисер, но виновния за държавното безхаберие Боко, се яви там като спасител вместо като подсъдим

13

Анонимен

преди 5 години

Пак започнахте да заличавате постове!Докога ще има тенденциозно отношение към публикуваните мнения?

12

Анонимен

преди 5 години

В България е трудно да се открие истински собственик на ООД. По причина , че на таки места се поставят лица от ДС. И законно се търси форма за потулване на кражби.

11

Анонимен

преди 5 години

Достатъчно е цистерната да е отворена и да ръси. А тома да изкочи от стрелката е вторично.

10

Пор

преди 5 години

Джигитите машинисти са виновни това го разбраха всички.

9

Анонимен

преди 5 години

Как не се сетили да кажат, че е виновна някоя запалена гума или стара дреха?!

8

Анонимен

преди 5 години

Сигурно това ще да е и оная печка, заради чиито пушек Европейската комисия смята да ни съди за замърсяването на въздуха....

7

Анонимен

преди 5 години

Фирмата Булмаркет ДМ ООД, чиято композиция се взриви в Хитрино и предизвика катастрофа с жертви и ранени, принадлежи по документи на безработния кипърски гражданин Георгиус Георгиу. Той е тясно свързан със собствениците на банката Цеко Минев и Ивайло Мутафчиев (агент Камен на ДС).

6

Анонимен

преди 5 години

никъде не се казва че цистерната е на един безработен кипърски гражданин (Георгиус) който се оказа най-крупният инвеститор в България с цяла палитра от бизнеси и инвестиции....в Кипър живее като социално слаб(Явно от скука)

5

Старият машинист

преди 5 години

ПРИ ПРЕМИНАВАНЕ през стрелки в страничен коловоз, обикновено дерайлира първата колоос на локомотива. Тя поема най-големия удар при резкия завой на релсата. Двата локомотива и 5 цистерни преминават успешно през стрелките и дерайлира чак шестата цистерна. Моето предположение е, че тя е била с износени, остри като нож реборди на колелата. Те са прорязали незаключената стралка, като са я полуотворили. Последвало е дерайлиране на останалата част от влака. Никъде не прочетох, да са измервали ребордите

4

Бобчо

преди 5 години

Добре, бе, майкавидаебаааа!!!!!! Ако причината за възпламеняването беше искра от статично електричество от шушляковите *** на байАсан, дето си купува хляб в 5 сутринта, и него ли щяхте да опандизите?!! Транспортната фирма разля 200 тона силно взривоопасно в-во, а баба Пенка виновна, че си запалила печката!!! Сопа за вас, ама дебела!!

3

Кокорко

преди 5 години

До МегаНе е тутраканска. Тутраканските не гърмят толкоз яко. Пернишка сигурно е

2

Анонимен

преди 5 години

Първо машинистите, после печката виновна...Поредният случай, на риба вмирисана откъм главата, но зачистена откъм опашката.

1

Анонимен

преди 5 години

Meнда Стоянова : Ситуацията налага налагането на данък "печки на дърва"