144

Анонимен

преди 5 години

Птиците редовно се изцвъкват върху това недоразумение, кучета го препикават, хората го вапцат.Само червената чугунена глъвъ не уразумява.

143

Анонимен

преди 5 години

Вчера се обадих на 112, защото три кучета го препикаваха, едното даже се изака. Трябваше да ги арестуват, възмутен съм...

142

антиджендар

преди 5 години

азмразавибезплатно

141

Анонимен

преди 5 години

"Повдигнати са му обвинения за хулиганство. наказанието е до 2 г. затвор, пробация или обществено порицание."В една бяла държава директно влиза за 2 години в панделата по закон за да е назидание за другите като него.Какво по дяволите означава обществено порицание, бре? Кой го е измислил това?Да не става дума за малолетен на който да му кажеш повече да не прави така?

140

червените са шизота

преди 5 години

*** са ментално увредени.

139

антиджендар

преди 5 години

как са се разцвилняли гендар протестарите на сорос днес в защита на техен колега арестуван при драскане на паметник ! Не се напъвайте. Той ще влезе за една годинка в пандиза тъкмо ще се омъжи там, че тука и бежанците го отбъгват понеже е грозен

138

Анонимен

преди 5 години

Тея сега дано не го вкарат човека в концлагер.Реставрират режима.

137

Анонимен

преди 5 години

do 146 То да имаше и теб някой да срути, като ти играе една права лопата в кухата сорросоиидна чуттура..... Жалко.

136

Анонимен

преди 5 години

Тоя обществен клозет кога ще се събаря

135

Анонимен

преди 5 години

Трябваше Валяка и това да срути. Жалко.

134

до 144

преди 5 години

ХУБАВА ИРОНИЯ ТОЧНО ТАКА ТРЯБВА И ТЕБ ДА ТЕ ПРАТЯТ В УРАНОВА МИНА ФАШИСТЕ ДОЛЕН.ДА РАБОТИШ ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА!!!!МНОГО ТОЧНО СИ ГО НАПИСАЛ НО ПАРТИЯТА Я НЯМА ПРЕБОЯДИСАНИТЕ ФАШИСТИ КОИТО СТАНАХА КОМУНИСТИ СЛЕД 1944... ПРЕДАДОХА ДР.ТОДОР ЖИВКОВ И СЪЩИТЕ ТЕЗИ СЛЕД 1989 ПАК СИ СТАНАХА ФАШИСТИ И ТЕХНИТЕ ДЕЦА СЕГА И ТЕ УПРАВЛЯВАТ ФАШИСТЕ ТИ СИ ЕДИН ОТ ТЯХ...МАНИПУЛИРАТЕ ЧЕ ТОВА БИЛИ КОМУНИСТИ НЕ ФАШИСТИ ПРЕБОЯДИСАНИ СИ БЯХА И ПРЕДАТЕЛИ.

133

до най накрая

преди 5 години

да се прати в концлагера за фашисти и империалисти и врагове на партията или в урановите мини

132

Анонимен

преди 5 години

това не е паметник това е подигравка с цяла България

131

пипи дългото чорапче

преди 5 години

До130:Бяга се и още Как. Забрави ли колко затворници избягаха,други се укриват и се самоубиват с тази умна полиция.Накрая за Хитрино излезе,че имало една к ъща до влака в която една печка чудо успя да взриви целия влак

130

Анонимен

преди 5 години

И за това ще го тикнат в затвора за 2 години по путински маниери. И това в държава ушш от ЕС. смех. Е какво е правил тоя човек - пръска по някакви вкаменелости. Не виждам защо въбще има камери да наблюдават тия камъни. За какво тия разходи.

129

анонимен

преди 5 години

Психобесните фашистки *** и вандали в затвора или лудницата, за да се успокои България

128

Анонимен

преди 5 години

***, АМЕРИКАНЦИТЕ И АНГЛИЧАНИТЕ СА БОМБАРДИРАЛИ СОФИЯ, ЗАЩОТО НИЕ СМЕ ИМ ОБЯВИЛИ ВОЙНА В 1941 ГОДИНА ОЩЕ И ТАКА СМЕ ВЛЕЗЛИ ВЪВ ВОЙНАТА.А Русия е обявила война не заради германските войски, а защото сме били врагове на антихитлеристката коалиция. А според споразумението от Техеран, който е враг джри на един член на коалицията е враг и на останалите.

127

Анонимен

преди 5 години

Нео-фашисти има в България.........те са крайно десни, има и в Украйна, там те крепят режима на олигарха-шоколадов бос Петро Потрошенко..........те са от "Десен сектор"!!!С нео-фашистите трябва да се действа бързо и безкомпромисно...............само бой по тъпите им кратуни и затвор за тях!!!

126

Анонимен

преди 5 години

Психо-десните нео-фашисти освен да драскат паметници..............за друго не стават......................предатели и гадини са те всичките!

125

Анонимен

преди 5 години

131Абе ***, американци и англичани са бомбардирали София като съюзници на Русия, защото по това време е имало хитлеристки войски в България, а когато се появява съветската армия в Румъния в България вече не е имало кьорав войник на Хитлер.Можеш да си представиш какво "освобождение" щеше да ни спретнат руските алкохолици, ако в София все още е имало някоя немска част.Така че, ако трябва да има в България някакъв паметник на победителите на Германия то трябва да е на англичани и американци!