34

Анонимен

преди 5 години

Орбан пaлячото е човек на Путин, затова спаси антибългарина груевски от затвор. Нали не приемаше бежанци бе корумпе? Унгария е затънала в корупция благодарение на Орбан. Един по един се разкривт мръсните ризи на всички патреоти-клели се в руска вярност. Говори се че Орбан е станал руски човек през 90'те когато са му дали куфарче с пари. Всички патреоти се разпознават по едно - мразят Европа и обичат Мaтушка Россия.

33

Анонимен

преди 5 години

Орбанистите крадат като за Европейско!

32

Анонимен

преди 5 години

АМИ И НИЕ ИМАМЕ НУЖДА ОТ ТАКИВА КУЛИ. БОРИСОВ КАК НЕ СЕ Е СЕТИЛ?Наред с оградата може и кули да се изградят, голяма далавера ще е.

31

Анонимен

преди 5 години

В момента, в който някой политик започне независима и полезна за страната му политика и става корумпиран. някой има ли обяснение за този феномен?

30

До Ганчо

преди 5 години

***, имаме си и Графа. Че го забрави.

29

Ганчо

преди 5 години

Е, ние пък си имаме разбити пътища, криви магистрали, течащо метро, стадиони, басейни и къщи за гости. Не за хиляди а за милиони евро.

28

Анонимен

преди 5 години

иначе да бяха пратили танковете в Будапеща.Както ги прати в Лондон ли? :)

27

Анонимен

преди 5 години

Е, в Унгария поне може да видиш и пипнеш кулите изградени е Европейски пари. А какво да кажем за броенето на комарите по Дунава в България финансирано с Европейски пари. Даже и кули няма.Не могат ни стигна по тарикатлък Унгарците еееей.

26

Анонимен

преди 5 години

Орбан трябва да ходи на уроци при западняците ония разкостиха десетки страни и не крадат с милиони, а с десетки милиарди в САЩ и с трилиони само от Пентагона.

25

бай Иван

преди 5 години

Много добра идея,независим прокурор да разплете *** партенка на българските червени олигарси ала Баневи и останалите "партизани" от мутренският преход в България!

24

Анонимен

преди 5 години

Брюксел трябва да подържа илюзията за демокрация и свобода и се опитват елегантно да махнат Орбан иначе да бяха пратили танковете в Будапеща.

23

Некъф

преди 5 години

"Алианс срещу корупцията" :) :) :) Това хич не е работа на шорош!Корупция за хиляди евро в Унгария!!!Да дойдат в България да видят корупция за милиарди.Амсалаци

22

Marin Ruseborn

преди 5 години

До неграмотен *** с Nr 14Ей, халло!Стой си на селто, любувай се на съседите си швeдитe и MЪЛЧИ.....

21

Анонимен

преди 5 години

Шепа платени не знам си какво, дойче веле - фейк, Орбан е супер пич и се репчи на ЕС и т.н. Колко сме смешни. Хората постигнаха нещо, имат стандарт, гражданско общество и борят да го запазят. А тука селски тарикати на дребна, вечни опортюнисти и всезнайковци. Е затова сме *** на Европа и сме най-корумпираната и бедна държава. С този материал и манталитет назад в блатото. Нищо не заслужаваме. Да ни махнат от ЕС и да си видим наср...аните ***. Големи сте на думи, ама България е няма

20

незапознат

преди 5 години

У нас пък направиха стадиони за 2-3 хил. души в села с не повече от 100-тина пенсионера, но щом документите са правилно попълнени - корупция няма

19

Торбалан

преди 5 години

Орбан им разказа играта отвсякъде, оказа се че им е продал и дървени кули и то сещу пари. браво.

18

Гост

преди 5 години

А в България колко пари са изсмукани от по разни програмки?!

17

Анонимен

преди 5 години

Чудят се как да го изкарат корумпиран и престъпник. Това е коронният им номер спрямо неудобните.Орбан е стипендиант на Сорос все пак, знае кое как става.

16

Циркаджии

преди 5 години

дигали дървени кули?! Баце що стадиони построи в запустели селца и паланки - свят ще им се завие!

15

Анонимен

преди 5 години

Орбан строи дървени кули, а европeндeлите му плащат по 70 000 евро Орбан е голям и ги е подпрял с една дървена кула от отзаде.