137

az

преди 5 години

***, след година две, всички ще плашаме по 1000 лв...вижте проекто закона...една глоба за 10 км над лимита и си вече на 75% повече за следвашата година...за това хората трябва да протестират, не за цените на бензина...няма да ти трябва бензин като не можеш да си позволиш кола...

136

1

преди 5 години

Моята "го" миналата година беше 180лв а сега е 265лв къде ми е бонуса?

135

Партиен член

преди 5 години

Значи 7 г. Без катастрофа получаваш 25% бонус Обаче удряш леко тоя пред теб и хоп 190% плащаш повече. Е много умно бе. Ще започнат разни елементи на сфетофарите да тръгват назад и да искат пари за да не викат кат.

134

Мнение

преди 5 години

До Rock of ages 125 Протестите трябва да бъдат преди , а не след дъжд качулка.Лесно се приема , трудно се отменя.Справка наредбата за тутюнопушенето.

133

Така е

преди 5 години

Има някаква логика, но 400 % повече е безумно много. До 100% е приемливо.Трябва да има граница на нормалност.

132

Анонимен

преди 5 години

Не може да те санкционират за това, че си беден 2 пъти !1. КАТ с глоба2. Увеличена ГО

131

Анонимен

преди 5 години

Ха ха ха Тя до миналата година беше 180 лв. сега с Бонуса 225 лв. !!!

130

Анонимен

преди 5 години

Като е така, защо ченгетата унищожават снимките за превишена скорост на тези от парламента, данс и пр. Когато това важи наистина за всички, тогава ще е нормално. Отделно всеки шофьор си плаща глоба за нарушението, това означава втора глоба да плаща.

129

Проблема който вечно

преди 5 години

Като пуснете ченгетата да пишат актове само вие в Парламента ще сте на Бонус. Ще си пълнят джобовете по поръчка. Обаждат се на КАТ и казват да излизат да пишат актове и всичко приключва.

128

Спасение

преди 5 години

До Това е обир!Държавата е слугинаж на МАФИЯТА

127

сараош

преди 5 години

Никой не ви ще гадната задължителна застраховка която храни бандити. Застраховаме коли които струват 4000 лв. за по 1200. Нормална цена с 60 лв.

126

Пример!

преди 5 години

Сами се сещайте, какво следва след като камерата/патрулката винаги е скрита в храстите веднага след НЕАДЕКВАТНИЯ знак 50км извънградско заради някаква отбивка! И ти дори да си караш най-културно с 90км/ч вече си нарушител и то сериозен! Това са капани или както ги наричат в КАТ, хранилки! Само че вече ще хранят не само ченгетата, ами и застрахователите! Честито! Пак на наш гръб обаче!

125

Пример!

преди 5 години

Лично аз, в последните 6-8г от моя живот, мога да определя себе си, като изключително спокоен и дисциплиниран водач! Въпреки това, лятото прибирайки се към Бургас на излизане от магистралата не съм набил спирачка, веднага след знака край на магистрала, бях сниман от ЦИВИЛНА кола с камера паркирана 300метра след знака отдясно в авариината лента със скорост 130км/ч. Бях в процес на намаляне на скороста, движех се по магистрален път 3х3 ленти без насрещтно движение! Нищо опасно! Струваше ми 600лв!

124

Това е обир!

преди 5 години

Това е рекет! Слугинаж на мафията, която се нарича застрахователи! Не трябва да позволяваме този ГРАБЕЖ да се случи! Не ме и тересува, кой е на власт. 99% от активните шофьорите ще бъдат с малуси защото така работи системата! Тук там може да има някой дядо, дето в събота вади ладичката от гаража за да измине тези 30км седмично до вилата или да си отиде на село!

123

Софийско копИлИ

преди 5 години

Абсолютни глупости! Все едно да изнасилиш жена с убеждението какъв страхотен с?кс ще си направите! " Платете си вместо да викате КАТ! ". Че тогава защо въобще ни трябват застраховки? Ще останат по пътищата баровци и полицаи!

122

Денис

преди 5 години

Аз също бих излязла да протестирам.Сега се интересувам къде се случват шествията.НетърмТова наистина е РЕКЕТ!Ще плащаш по-висока застраховка 12 г. При нарушение превишена скорост от 10 г. Например.Имам малка дъщеричка и бих искала да я отгледам със спокойствие, а не да мисля дали да й купя учебници и дрехи за училище или да плащам застрахователна премия от 700-1200 лв.Шофъор съм от 15 г. И съм имала 2 дребни нарушения но не мисля, че трябва колата да е наследник на виновността и то 12 г.?!

121

Rock of ages

преди 5 години

Ако това безумие влезе в сила и съдът не го отмени излизам да протестирам срещу рекета!!!

120

Rock of ages

преди 5 години

Тази и други статии по темата са си чист платен PR!!! Правят ни на *** по същия начин, по който преди доста време една нагла мутра се опитваше да ме убеждава да си застраховам колата при него. За толкова прости ли ни имат?! Сега явно са решили да хвърлят пясък в очите на хората с масирана рекламна кампания по всички медии, че повечето сме щели да се изръсим по-малко за гражданска, ама след една година, пълни глупости! ОК, но защо по дяволите автомобилите да носят вината на ползвателите?!

119

Анонимен

преди 5 години

След време всички ще се окажат с малуси и ще плащат рекет на застрахователите. Това е рекет. Надушили са лесни пари от рекет на шофьорите. Защо малуса не е равен на бонуса - 25 процента, а е 400 процента? С камерите за скорост бързо ще си намерят жертви за рекетиране.

118

Малака

преди 5 години

Тези псевдозастрахователи Ви се подиграват! В Гърция имам " Сеат", заводски 180 к.с. и застраховката му е 245 ? на година, а не е в първа младост и аз не съм от най- примерните водачи! Какви са тези " Мики Мауси"- не знам!! Само се чудят как още кожа да свалят... За това- когато идвам по някакъв повод- автобусчето. И гледам да е по- рядко!