51

Анонимен

преди 5 години

Както в онзи виц:- Специалистите казват, че живеем по-добре!- Ама народът казва точно обратното!- Да, но народът не е специалист!

50

Анонимен

преди 5 години

мухобоико вън недоразумение такова крадливо г.рбераско !!!

49

ПрограмистЪт

преди 5 години

Всъщност работя за да изплатя апартамента и колата.Ама и това ще свърши скоро..

48

150

преди 5 години

да като си платя данъците таксите и гражданската и ми остава под 10% за храна - по-добре съм от Дания например.

47

Анонимен

преди 5 години

Най-големият ни харч е герп .Една банда разбойници на издръжкана държавния бюджет и коитооткрито и нагло саботират икономиката ,която пълни този бюджет .

46

Пешо

преди 5 години

19% - дрън - дрън....едно зареждане на една количка в хипермаркет отива до 150 лв. и това - за 3-4 дни хвърква на кино и после - пак...храната си е скъпа, какви ти 19 процента , доста повече отива за храна, зимата за ток - да не говорим, почти всички пари отиват за храна , вода , ток , транспорт, лекарства...не знам на някой ако му остава нещо - няма да е кой-знае колко много... тези 19% сигурно са за някои директори на банки с по 20 бона заплати

45

Анонимен

преди 5 години

Аз нямам пари за катък "Веселина", а пък за вас - не знам.

44

Анонимен

преди 5 години

46 Твоето лично мнение на "тиквен" чиновник не касае никого, така че си го задръж за себе си!

43

Анонимен

преди 5 години

В контекста на статията бих казала, че моето лично мнение е че стандарта на живот на българина се подобри. Това, че заплатите и пенсиите ни не са достатъчно високи се дължи на "прекрасното ни комунистическо наследство". И винаги ще има вечно мрънкащи хора, които искат да не плащат консумативи и да ядат за без пари и да казват, че живеят зле.

42

Анонимен

преди 5 години

Тепърва трагедията предстои,да се закриваме по бързо.Много дълга агония

41

Генчо

преди 5 години

В София, квартира + храна = 1500 лева, както и да го въртим това излиза.

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 35Стотици хиляди българи в работоспособна възраст се хранят основно с хляб, сиромашки манджи с минимум месо ... Българина не може да си управлява доходите.Колкото и да са малки винаги има как да се оптимизират.Парадокс е,че най-бедните хора хвърлят голяма част от доходите си на вятъра.Цигари,газирани напитки,хазарт,телефони и дрехи неотговарящи на възможностите им.У нас това е масово явление.Познавам човек с БМВ за 30 000лв, който цяло лято ходи с едни къси панталони и две тениски

39

дебил

преди 5 години

те му казват, че хората работят само за храната, то пак пее, че протестите били платени. Абе вие от герб всички ли сте кре тени бе???

38

Анонимен

преди 5 години

До месараСлед 10 години ти със сигурност няма да си оцелял.Лятото хванаха парите за мегапротеста на БСП, който събра 100 човека.Вчера хванаха оръжието за комунистическия преврат.Скоро ще ви пресечат и каналите за рубли за тролене и тогава не знам какво ще правиш.

37

Анонимен

преди 5 години

В един от големите БГ градове съм,тричленно семейство с доходи от заплата 3500 лв. плюс доходи от допълнителна дейност около 500 лв.Не е зле,но повече от 500-600 лв. трудно се спестяват,а после веднага излитат наведнъж,я за ремонт на кола,я за ремонт в къщи,климатик,телефон или нещо друго необходимо и до там! Със заплати под 5-6 000 на месец чисто,няма да забогатееш,но поне ще живееш човешки.Другото е мъка и тормоз!

36

Анонимен

преди 5 години

И какво излиза в най бедната страна в ЕС България, процентът на разходите за храна е един от най ниският. Тиква, Тиква хората на Телевизора ли да вярват или на Хладилника!

35

месара

преди 5 години

искахте герб - на ви герб, 10 години. Внимавайте какво си пожелавате, че след още 10 малцина от вас ще са оцелели.

34

НН

преди 5 години

Ако ми обясните как става така,че жизненият минимум е 350 лв, а минималната пенсия 200, цифрите не са точни,но са в този порядък.Е това е пълен абсурд, държавата се ръководи така,че да погубва населението, това излиза!

33

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

32

Анонимен

преди 5 години

Стотици хиляди българи в работоспособна възраст се хранят основно с хляб, сиромашки манджи с минимум месо и много подправки, евтини изкуствени *** и нещо от лично стопанство, за което са се бъхтали през годината. При пенсионерите пък трагедията е тотална, ако не им помагат близките.