170

Народна Просвета

преди 5 години

До Анонименпредполага се, че като копипастиш неква неведомая хyйня на руски, на всеки кръгъл час, това те прави мега оригинален. ***, за кашмер сте днешната смяна. читалищна работа.

169

Анонимен

преди 5 години

В ведомстве подчеркнули, что эсминец не приближался к российским территориальным водам ближе, чем на сто километров.Если экипаж американского эсминца и продемонстрировал что-либо, то это свою неудачную попытку на максимальной скорости уйти от сопровождавших его сил Тихоокеанского флота, отметил официальный представитель Минобороны генерал-майор Игорь Конашенков.

168

Анонимен

преди 5 години

Директно трябваше да изгорят владивосток пияндурустан само от шутове в главата разбира пп исторически Англия е изгаряла Владивосток двукратно и руснака се е клякал със свалени ***

167

груз 200

преди 5 години

До Анонимен186или американски буксири да разтоварват останките от т.нар руски тихоокеански флот, като руснаците как направиха с украинците. щото по медиите сме ербап, а после вагнер - космонавти.

166

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

така като се замисля, че основно перо на руската външна политика от времето на брежнев е "крадецът вика :дръжте крадеца", дали убитите от пиячка гемиджии от последните останали извън бокса кораби от тихоокеанската флотилия, под влияние на боярищник, спирт от торпеда и новини от украина не са отишли да наказват есминеца в международни води, и като са ги прихванали се е оказало, че лошите кравари провокират?

165

Анонимен

преди 5 години

Американските моряци имат голям късмет, че президент е умерен човек, а не такъв като Жириновски примерно. Иначе щяха сега да хранят рибите в залива...

164

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

е, бацета, окъкахте коментарите, пометохте. сега вече се връщаме на официалната версия от сколково. читалищна ви е работата, стил "народна просвета" - злато поле. по думите на последно кой, руския ***, американския ***, или според пикабу и фишки.нет? и за тва ви плащат...ужс.

163

Аз

преди 5 години

Как сладко се гъделичкат. Отивам за пуканки, че шоуто ще почне.

162

Анонимен

преди 5 години

До Изгърбич ЗадвратянТе не са го гонили, а са се опитали да го съпроводят, но като го доближили, McCampbell включил пълен форсаж и се спрял чак в централната част на Японско море, което се намира под разпореждането на САЩ и на други страни, по думите на говорителя на американския Тихоокеански флот Рейчъл Макмар.

161

Анонимен

преди 5 години

До Изгърбич Задвратян:Приятелю, избърши си пяната от устата и въви да изпушиш една цигара и да се поуспокоиш малко че ще си докараш някой инфаркт!И да се напъваш и да не се напъваш, повече пари за спаменето няма да ти дадат!Айде върви да обядваш и със здраве!

160

Ей бляд

преди 5 години

А ти знаеш ли, колко българи са избити от сърбите и гърците, след намесата на вашия император?

159

груз 200

преди 5 години

абе не знам кво е станало, ама от един есминец чак метрото в москва е спряло. дали па случайно ...

158

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

след като тука се дига такава пушилка и яко се натега на дезинформация, предполага се действително т.нар. тихоокеанска ескадра да са покафенели. е, случва се.

157

засечен ...4

преди 5 години

......ще се натресе в скалите. Отново настояваме и съветваме, че най-здравословно и препоръчително е да измените курса си с 15 градуса на юг, за да не се сблъскаме- Разбрано, благодаря.

156

засечен ...3

преди 5 години

- Говори Хуан Мануел Салас Алкантара. Ние сме двама. Екскортирани сме от нашето куче, храната ни, две бири и канарче, което сега спи. Поддържа ни радио Ла Коруня и канал 16 за извънредни случаи. Никъде не сме се насочили, тъй като говорим от сушата. Ние сме във фар А-853 Финистер, на брега на Галиция. Нямаме никаква *** идея къде сме в ранга на испанските фарове. Чувствайте се свободни да направите, каквото по дяволите искате, за да гарантирате сигурността на кораба си, който ще се натресе

155

засечен..продължение

преди 5 години

- Говори капитан *** на самолетоносача *** от американския флот вторият по големина във флота. Ескортирани сме от 2 линкора, 6 разрушителя, 5 крайцера, 4 подводници и други поддържащи кораби. Насочваме се към Персийски залив за военни маневри в офанзива срещу Ирак. Не ви съветвам, а ви заповядвам да измените курса си с 15 градуса на север, или ще бъдем принудени да вземем необходимите мерки за сигурността на този кораб и екскортиращите го. Вие сте страна съюзник, член на НАТО и тази коалиция.

154

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До ЛЯВсил тихоокеанского флота. нехрена себе :) видехме ги на последния "парад" колко са, от коя година са и кво представляват. айде мерси, по ми става на иджиси.

153

Анонимен

преди 5 години

Русия може да се репчи само на по-слабите, на по-силните им целува задниците.

152

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До засечен морски разгобарт, щом и вицове не можете да запомните а копипастите. айде поне гледай кое ти е част 1 и част2 , че залудо ти плащат да поддържаш

151

засечен морски разго

преди 5 години

-Говори А-853. Моля, променете курса си с 15 гр. на юг за избягване на сблъсък. Идвате право към нас. Разстояние: 25 морски мили.- Съветвам ви да измените вашия курс с 15 градуса на север за избягване на сблъсък.- Невъзможно. Повтарям: моля да измените курса си с 15 гр. на юг, за избягване на сблъсък.- Говори капитанът на кораб от американския флот. Настояваме да измените курса си с 15 гр. на север за избягване на сблъсък.- Не смятаме, че е изпълнимо или удобно. Съветваме ви да измените ...