22

202

преди 5 години

Кефи ме новината. Евала на хората. Щом магазина не е за хранителни стоки нямам нищо против. Бих го направила и аз ако имах магазин:)Животните станаха повече хора от нас.

21

Пенчо

преди 5 години

До АнонименТи си лелянина, но не го осъзнаваш. Отделно няма грам човешко в теб.

20

Анонимен

преди 5 години

Ооо, да и в Сефора на Шанз д'Елизе пускат по 5-6 бездомни кучета по всяко време да се пръскат с парфюми... Селенията тотално завладя българина. Щом магазинерите педпочитат кучета вместо хора за клиенти, тяхна си работа. Аз пък имам право да си избера да пазарувам от магазин без животни.

19

До Искрен

преди 5 години

В кои държави това бе, селчо? Ти в белите европейски страни видял ли си бездомно куче? Да, в доста държави домашни любимци влизат и в магазини и в заведения, но тези животни са нечия собственост. Ваксинирани, чипирани, обезпаразитени, и се знае кой носи отговорност за тях. Излез от панелката. Попътувай малко пък тогава ще имаш право на мнение!

18

Анонимен

преди 5 години

И в болниците да ги пускат, така поне здравеопазването за тях ще е достъпно за разлика от нас.

17

Искрен

преди 5 години

До Анонимен Само да ти кажа, че вече е официална политика на IKEA да пускат бездомни животни в магазините си през зимата, включително им позволяват да лежат в шоурумите по дивани, килими и тн. Така че можеп да си завреш напредничевото мислене там дето не огрява...

16

Анонимен

преди 5 години

Така е в третия свят и страни под комунистическо робство.

15

Анонимен

преди 5 години

И кво като напиша че България е пародия на държава ми цъкам минуси ами цъкай те си кво. Бездомни кучета в магазин има в Индия Пакистан, Афганистан и още някой стан...

14

Бау

преди 5 години

Признавам, не прочетох статията и не гледах видеото, защото приютяването на животни зимата ми е познато. Не е добра идея да е през деня. Има хора, които се страхуват. По света животни се приютяват за през нощта.

13

Анонимен

преди 5 години

Е точно никога няма да прескачам куче за да пазарувам от някакъв магазин. Ще ида в следващия.

12

1

преди 5 години

Сладкарница-баничарница на пазара в "Дружба"1. Влизаш и срещу вратата, точно под витрината с пасти и сладки неща - един голям, много мръсен стар кашон, а в него едно голямо, още по-мръсно от кашона куче!?!Няма да хапна нищо в/от това заведение!А пък ХЕИ си веят....!

11

До Бау

преди 5 години

"Клиентите я заобикалят, прескачат или просто наглеждат..." Май дeбила си ти, ама то повечето кучкари сте празноглави.Да си ги отглеждат търговците, след като са им по-ценни от клиентите. Аз в магазин с животни вътре не влизам.

10

Бау

преди 5 години

Кучетата се приютяват през нощта, извън работно време ***...

9

Анонимен

преди 5 години

Куче, при това ваксинирано и регистрирано, има място само в зоомагазин. Мястото на тези кучета е в общински приют, но общината само ни прибира пари за всичко бе да прави нищо.

8

Боката Тиквоката

преди 5 години

Ммм най много обичам да си купувам хляб заразен с бълхи. Мм мм! Безплатен протеин...

7

Анонимен

преди 5 години

Браво на добрите хора. Но въпроса е какво правят общинските хрантутници по въпроса. Колко милиона на година Присвояват заради уличните кучета. Тези кучета се нуждаят и от храна не само от топлина. Но както всичко в територията на Умните и Красивите всичко е оставено на самотек а едни грозн.и плащат сметката.

6

Като

преди 5 години

видя куче в магазин-обратно. Магазини много. Кучето да му прави оборот!

5

Анонимен

преди 5 години

Не бих влязъл в магазин, в който има бездомно куче. Не е работа на търговците да ги приютяват, а на общината, която ни събира над милиард всяка година от местни данъци и такси, тротоарно право, цветни зони за паркиране, скъпи билети за раздрънкан транспорт...

4

Анонимен

преди 5 години

Масово прибират... две кучета. Ха-ха-ха

3

Мила

преди 5 години

Браво, дано има повече такива новини!