7

Царвули!

преди 4 години

Какво са пуснали досега като хората, че тръгнали толкова сложна система да пускат.То не че на някой му е ясно как точно би могла да работи такава система.Ще се усвоят едни пари като за електронното правителство и други подобни.А ние балъците коментираме тука.

6

Пешо

преди 5 години

Вчера ми откраднаха колата. Нали като я откраднат ще и сложат други номера или ще я разфасоват. Какво ще ловат тия. Пеперуди по полянките ще ловат е те тва. Е ония ден имаше новина че махали отдел за автокражби в МВР щот полицаите се заиграли със крадците. Цялата държава ни е такава мафиотска. Трябваше още 90те да ви избият всичките *** ***.

5

Анонимен

преди 5 години

Да проверяват за ГТП и ГО , а и за винетка, така ще жънат яко. Тука дори някой от радарите по магистралите те засичат ако си в административно нарушение и те известяват

4

Анонимен

преди 5 години

А какво стана с габровския милиционерски кияк авто крадец. Арестуван ли е, или стана още по-голямо шефче? За един приятел питам.

3

Хе Хе

преди 5 години

Те КАТ са останали назад досега и не са в далаверата. Полицаи ще развалят далаверата на полицаи ама друг път. По скоро ще е делчо да замажем. Като види човек колко луксозни коли са по пътищата на България и само единици от тях са купени от официални представители е ясно че повечето идват от черната дупка на кражбите и шапкарите се праат на улави, ама пачките държат очите затворени.

2

ал куропаткин

преди 5 години

по скоро да направят софтуер който да сравнява цвета,марката и модела на автомобила със номера

1

ал куропаткин

преди 5 години

да бе те крадените коли със същите номера ги карат