9

Анонимен

преди 5 години

Защо пък във Виена ще си разчистват сметки за откраднат кокин 200 кг. отпреди 4 години от дом във Валенсия при това вече на няколко пъти са си ги разчиствали сметките в района на Западните Балкани и не могат да се разберат кой им откраднал кокаина при това си имат ангажирани рапространители цяла мрежа по дистрибуторски цени до краен потребител,ако някой сбърка в цената веднага му се отчита по веригата за нанесени загуби и престиж в класацията с лишаване от премия,при туй се следи за новопоявили

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Как така си позволявате да слагате под един знаменател всички жители на Балканския полуостров ?"---Ами, това е линията на сайта антибългарска. Къде са Черна гора и Босна, къде е България. Ама "балканска бръзка"!.Когато *** вършат безобразия в Европа, сайтът пише "българи". Не се учудвайте!А, иначе "авторите" пишат на неграмотен български.

7

Балкански Чук

преди 5 години

Доста унижения понесохме ние балканските народи през последните 2-3 десетилетия. Пукотевицата тепърва почва по улиците на изнежените ни европейски събратя. Ще свикват - това е положението. Ще се водят мъжки епични битки за това, което ни принадлежи и ни беше отнето с чифyтска лукавщина и ще си го вземем с лихвите. Ще напомним отново за нас, кои сме ние и защо сме на Балканите!

6

Васил

преди 5 години

Давайте да ги интегрираме още повече!!!

5

Анонимен

преди 5 години

Каква новина е това? Посред бял ден няма да се трепят австрийци или японски туристи по ресторантите я! Само бай Балкан се стреля и коли с каквото намери и където сварата го свари!

4

Анонимен

преди 5 години

Тия са номер две в класацията ми за балкански диваци

3

Горна

преди 5 години

Сърбите са долна нация.

2

Анонимен

преди 5 години

Сърбите като манталитет, подобно на сицилианците, имат склонност към сдружаване с цел осъществяване на престъпления.

1

Евгений

преди 5 години

До АнонименИ аз се почувствах виновен по някакъв начин. Но имайте предвид, че аз живея в Германия и тук умишлено се представят така нещата. Балканци за да могат да ни слагат под общ знаменател. А е очевидно, че Днес.бг са преписвачи от Дойче Веле.