16

Бачо

преди 5 години

Това е смешно да казвате кой ги е карал да вземат. Много ясно кой е виновен и защо си трае. Парите който взимат под масата КФН е просто уникално голяма и е нормално да си затварят очите. Когато имаш изгода е нормално да си мълчиш. Пък и така се мачка народа по бързо от колкото да го държиш гладен. Ако бъде проведено едно честно и пълно разследване то просто ще ви е бедна фантазията колко хора ще излязат замесени и за какви суми се раздават под масата. Бог да прости държавата, официално мъртва.

15

Yudeo= fahist

преди 5 години

..Tova sa Mungata....Alcho...ili sabri/kurda...Alchni....kato kurleji sa..

14

Анонимен

преди 5 години

Fake news.

13

Кирчо Домуза

преди 5 години

Повечето лихвари работят за мене бе. Аз затова давам 39% от печалбата на Боко тиквуняка .За това той ни защитава.За това ние защитаваме него.

12

mdaa

преди 5 години

лихвите не са по-големи от тези на банките, но наказанията са точно защото конкурира банките и там големите акули са си издействали никой да не им пречи.Така че като засегнеш банките лошо те чака. Не ги наказват че дерат кожи на гражданите, а че конкурират банката, ако имаха разрешително съда нямаше да се впечатли колко лихва искат на ден.

11

Анонимен

преди 5 години

Икономиката на държавата- лихварството.

10

Доко

преди 5 години

Париба е регламентирана и законна над 50% за 30 месеца заем ,абе всичко е точно да го ***

9

Роб на влаЗта

преди 5 години

"Записна заповед"-какви са тези глупости че и ги приемат в съда .Да отпаднат тези неща които им помагат да се облагодетелстват ,държавата да не закриля тези бързи кредити и когато нямат законова възможност за принудителни мерки ще се откажат..

8

Дедо

преди 5 години

Не съдете тези,дето взимат-не дай си Боже да опре и до вас!Я някоя болест,я болен или пострадал близък и трябват спешно много пари на куп!Има и такива,дето взимат за телефони и коли-те да се гърчат

7

Вангу

преди 5 години

Лихварството е един от най големите грехове.Като това да се намесваш в човешката съдба по един или друг начин..

6

Анонимен

преди 5 години

Дребни риби

5

Анонимен

преди 5 години

Мачкай . 30 години затвор. Прекършетее ги тея дребни тарикати. Службите имат оръжие сила и мощ.

4

Nqkoi

преди 5 години

Момчетата са взимали 4% на месец! Рекламираната бяла карта взима 6% + 8 % такса револвиране ...... Защо за нея мълчим.....

3

Анонимен

преди 5 години

Виждал ли си прокурор да тегли кредит? А какво остава от лихвар. Та те не са на ясно за какво става въпрос.

2

Анонимен

преди 5 години

А де6илите, които вземат кредити при такива условия, да не би насила да им ги дават тия пари?!?

1

ВЪПРОС

преди 5 години

Защо Прокуратурата не разпореди да се спрат Рекламите на тази Фирма - Още вървят по Националните Телевизии и Ограбват Наивни Хора . Тези Фирми за Кредити не са под надзора на КФН и БНБ и Аз лично поставям КФН в една алинея на Наказателния Кодекс заедно с Телефонните Измамници .