65

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

64

Анонимен

преди 5 години

Защо управляващата каста си мисли, че след като изгони три милиона Българи в чужбина още имат право да се разпореждат със съдбите ни?! И защо си мислят че някой ще им се върже на глупостите да идва тук?

63

Срам срам

преди 5 години

Професия срам или профсъюзник.Това да принизиш един горд народ до стока , само синдиката го може.А кой ще им оглежда зъбите на границата , така де , после рекламация няма.Това и Султана не си го е позволявал.Срам , срам недосрам , но гордо ***.

62

подигравка

преди 5 години

С подобен план ще се получи разграждане, на не дотам разградената ни държава.Тези хора като дойдат тук и като на тях им станат малки заплатите, понеже ще плащат храна и сметки на същите цени като нас какво ще правят? Или ще напуснат или трябва да станат част от крими контингента за да оцелеят.То бива простотия ама чак толкова.А миналата година същите синдикати казаха че 560 лв е минимум на един човек за приличен живот.След данъци минималната е 434 лв.

61

Шкембе конкуренция

преди 5 години

Поредната измама за получаване на евро паспорти срещу подкупи в най бедната и корумпирана държава!

60

Sas

преди 5 години

Тези от кнсб са тотално изтрещели. Даже по-добре да не съществуват като организация.

59

the Ghost

преди 5 години

ТО да сне са домати или краставици че ще внася. Хората ще се върнат в Бг когато видят сигурност !

58

Анонимен

преди 5 години

"Става дума за прабългари от Пакистан и Афганистан. Други няма да дойдат."Ми те ония може и по-читави да излезнат. Не се знае.

57

Анонимен

преди 5 години

От ден на ден става все по зле и по зле от към компетентни хора с образование и морал ! Вижте какви мало у м ни идей идват в празните тикви на разни измислени и финансирани от държавата организации ! Няма изгледи в близко бъдеще да се оправи България.

56

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Няма проблем :да премахнем границата с Турция - само правете момичета , и един милион ще дойдат тука - апартаментите ви ще струват по 5 милиона турски лириии!!!!!

55

Анонимен

преди 5 години

Това е все едно от Южна Сомалия да ми обещаят да отида да работя, пък те щели да се "погрижат" за мен. Слава Богу, че няма достатъчно глупави и отчаяни хора да дойдат да слугуват на ретро мутраците, дето успяха да изгонят 3 милиона души от тука... След 10 години да видим шведите как ще ви работят, много ще ми е интересно и смешно...

54

Анонимен

преди 5 години

Изгонихте пенсионерите от работа да докарате непроверени хора, и после престъпността нараствала.

53

ИЗВЪН

преди 5 години

А нямаше ли да бъде по-лесно да задържат всички онези, които заминаха, вместо сега да се чудят откъде да "внесат" хора ? Как едно читаво правителство нямаше за последните 20 г.

52

Анонимен

преди 5 години

КНСБ да помисли първо как да накара хората да не напускат. Каква е файдата да прогониш 1 милион местни образовани и работливи, за да вкараш 100 000 (от всичко 500 000) тумoри от чужбина, които са реално чужденци. Българите в Западните покрайнини, ако са искали са щели да дойдат в България, а те седят там и даже младите им не идват да работят в София, а ходят масово в Белград и Ниш. И в учебниците им се разпространява една картинка от Le Petit Journal в която българите са показани като ***.

51

до Гашо

преди 5 години

Хахах шкембето ще стане двойно и холестерола по-висок и от БВП на стабилна България

50

Анонимен

преди 5 години

Ако гледаш картофи като един от близкото минало наречен Картофения бос или Косьо Самоковеца те разбирам хахах Със сигурност е по-добра кариера от ИТ в Зап.европа ама за съжаление кратичка обикновенно

49

Наблюдател

преди 5 години

Става дума за прабългари от Пакистан и Афганистан. Други няма да дойдат.

48

Анонимен

преди 5 години

Приветствам с 2 ръце идеята!-:)

47

???

преди 5 години

Неточно заглавие ! Те са вече трето , четвърто поколение там. А тези които вземат българско гражданство е заради ЕС паспорта. Глупави идеи нс КНСБ. Нали взяха такива по черноморието ... никой не иска да се връща отново

46

Анонимен

преди 5 години

Аз съм един от завърналите се.Работих ИТ в западна Европа, но внимателно слушах речите на Борисов и Цветанов как страната ни просперира!Взех решение и се завърнах.Сега гледам картофи, като почна да усещам някакви колебание дали съм взел правилнито решение си пускам новините и моментално по някой от каналите виждам вождовете, който ни казват колко добре се живее у нас.Колебанието измества на момента!