39

Анонимен

преди 5 години

Преди световното 1986-та го бяха натиснали здраво, щото бяха набарали 18000 долара(колосална сума за онова време), затворени в буркани в мазето му. ***, отборът взе, че се класира за световното и замазаха работата.

38

Анонимен

преди 5 години

"Досега бяхме заедно, сега оставате само вий" - на почивката надъхва на националите

37

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо НРБСега овчето се изнася в ЕС а тука се внася сухо или химическо мляко и сирене в моловете. Тогава не достигаше защото имаше суша и нямаше ливади.

36

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЧак невероятен играч не беше. Средно положение. По-добър беше като треньор. Като играч се провали на световното в 1966 като си вкара автогол срещу Португалия и Пеле, Гаринча и Еузебио го развинтиха с финтове. Но все пак беше добър малко под световно ниво.

35

набор 1969

преди 5 години

До аз-ътE, очевидно ,че още помним старите национали!И аз като теб съм ЦСК-аР.Е, и какво от това?Вуцата ,Пената, Жеков,Гаганелов И компания бяха спортисти. Бяха и хора с доверие.Доверие на когото сега на никого не бих дал!Та , те играеха и биеха турци, гърци, румънци и каквито и да са от югоисточна Европа.Я, да видим в нац. стадион трофеите от тез години!Така,че Вуцата е и част не само на Левски , но и на онази спортна България за която и аз съм имал честа да я защитавам.Дълбок поклон

34

аз-ът

преди 5 години

ЦСКА-ар съм но го харесвах. Един от малкото, които разбираха от футбол. Много го плюха, много с*аха отгоре му. Колко година вече Вуцов и Славков не са във футнбола. Сега футбола по-добър ли е или по-лош от тяхно време. Да ви е чиестит Гела и Делиормана - новата Мека на бг футбола. А Вуцата с Батето най-накрая пак си се събраха. Да им е лека пръста.

33

Анонимен

преди 5 години

До НРБзащото България беше на 27-мо място по качество на живот на населението Качеството беше такова, че ходехме с кръпки, защото нямаше от къде да се купи един анцуг.Нямаше ток, нямаше от къде да си купиш овче и козе мляко при положение, че имаше много животни.Опаковките от купените от ЦУМ западни продукти се пазеха като семейна ценност и се съхраняваха по витрините на секциите които във всеки дом бяха едни и същи.

32

Анонимен

преди 5 години

213 мача в първенството на България и 4 гола.Уаууу тоя бил невероятен играч !

31

skatelite

преди 5 години

До НРБНа 27-мо място по азбучен ред е била България в изследването, което преразказваш... ако изобщо си го чел де... А на САЩ най-много от всичко им е трън в очите футбола в България... и не България става слаба, а другите държави стават по-силни

30

Анонимен

преди 5 години

В 1985 г. биха силните отбори на Франция, Югославия и ГДР. На световното взема 2 точки за първи път в историята след 1;1 срещу Италия и Южна Корея. За първи път излиза групите. Пада от световния шампион Марадона с 0:2 и Мексико с 0:2 на осминафинал.

29

Martin

преди 5 години

GOLIAM TESHKAR <SEGASHNITE SA NULA PRED NEGO I BATITO> POKLON PRED VUCATA

28

varg

преди 5 години

Почивай в мир

27

Анонимен

преди 5 години

Prav ste za vsichko G-n NRB!! Bulgaria veche se sboguva sas Sveta!!

26

НРБ

преди 5 години

Играехме на големи форуми тогава, защото България беше на 27-мо място по качество на живот на населението, след това американските юдо-масонски слуги разбиха държавата, оттам и спорта, няма ги успехите от световни и олимпийски игри, както едно време. Това поколение от четвъртото място във ФАЩ, беше израсло и тренирано преди 89-та година.

25

До Кочо

преди 5 години

Абсолютно прав си ! Сигурно с Батето са взимали това онова , но играехме на големи форуми. Тия, които ще кажат , че това не е правило , аз има казвам ,че на Запад е в много по-чудовищни размери тази корпупция. Само си спомнете Калчополи.Да почива в мир

24

Армеец

преди 5 години

Не е бил за жалене, Левски беше към милицията, така, че се е налапал МВР пенсия.

23

Хах

преди 5 години

Почивай в мир, Вуца. Последните големи играчи и комбинатори вече си пият уискито горе !

22

Вили

преди 5 години

Истински човек, който показа как се играе истински футбол! Светла му памет!

21

Анонимен

преди 5 години

Според мен автогола на Любо Пенев срещу Испания на европейското не отстъпва на този на Вуцов.

20

до Кочо

преди 5 години

Тоя мит с леката програма....няма да забравя каква програма беше в квалификациите за Евро 2000 - първите 3 мача с Полша тук, а след това с Англия там и Швеция тук в рамките на 4 дни - изгубихме шансове още след първите 3 мача. Не че тогава не бяхме разбита команда, но още помня, как се радваха псевдожурналистите от 7 дни спорт " Вуцата пак уреди лесна програма, последния кръг играем с Люксембург и ще им вкараме колкото гола ни трябват за да се класираме" :)))