52

Анонимен

преди 5 години

А защо пък някой ще иска да взима българско гражданство?--и аз това се чудя ?!не знам немски, а и не съм първа младост, иначе отдавна да съм при роднини в Дрезден и Берлин

51

Анонимен

преди 5 години

Не четете глупостите ,които пиша бях в делириум допреди малко

50

Анонимен

преди 5 години

Българите емигрират вкарват се руснаци.България става руска губерния.Националната ни сигурност е застрашена.Комунистите трябва да им се отнеме властта.ДСБ Е ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ,КОЯТО ЩЕ СПРЕ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ВАНДАЛИЗЪМ.

49

Анонимен

преди 5 години

ВСИЧКИ БОГАТИ РУСНАЦИ СА ЛАКЕИ ПУТИНСКИ,КОИТО ПРЕВЗИМАТ БЪЛГАРИЯС БГ ПАСПОРТИ ДАВАНИ ОТ БГ КОМУНИСТИТЕНАЦИНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ Е ЗАСТРАШЕНА!!!! ТЕ СА НАД ПОЛОВИН МИЛИОН В БЪЛГАРИЯ И ПРИ ИЗБОРИ КЛОНЯТ ВЕЗНАТА КПМУНИСТИЧЕСКА!!!

48

Анонимен

преди 5 години

До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРКолега румънец разправя как в Букурещ е пълно с руснаци и украинци с молдовски паспорти, които са превзели кол центровете и не говорят на румънски. Вика ми - трябва вие да ги вземете, че са славяни, за какво са ни на нас

47

Анонимен

преди 5 години

ДСБ КАТО ДЙДЕ НА ВЛАСТ И КОМУНИСТИТЕ ЩЕ ИЗРЕВЪТ НА УМРЕЛО

46

Анонимен

преди 5 години

До РуснакАз руснаците не ги броя и за чужденци даже. Да, обичат си Русия, и правилно, но не обичат Путин.

45

Анонимен

преди 5 години

"И това, общо-взето, е всичко."" Общо взето - всичко е взето! Остана само лошият "Мат'рял".

44

Руснак

преди 5 години

Искам българско гражданство простото защото животът в България е по-добър от този в Русия.И езикът е близък.Защо мислите има стотици хиляди руснаци живеещи в България и едва няколко стотин българи в Русия.Никой не бяга от хубавото към лошото. И това дори след отлива на инвестиции във ваканционни имоти.Пазете си държавата. Масата руснаци бягат точно от тези на които продавате паспорти.

43

Анонимен

преди 5 години

Детето ми е в трети и клас и даже то е наясно защо - заради лесното пътуване и устройване в Европа. Никой не се кани да взема бг-гражданство, че да се губи в това подобие на държава - България.

42

Анонимен

преди 5 години

Не знам какви сме ние българите,но за швейцарците знам само ,че са патентовани крадци на държавно ниво.Така ,че да не се бъркат в нашите работи!

41

Анонимен

преди 5 години

Между редовете Разони ни казва,че ще влезем в Шенген през крив макарон,когато ни цъфнат налъмите Баце.А за големите хвалби ,че наблюдаваме,а не пазим границата е друга бира.

40

Анонимен

преди 5 години

До Ф.С.В.За рашките тряба да е безплатно нали?И за всеки дошък рашкистанец да гонят по един българин.Тогава ще сте най-доволни.

39

Ф.С.В.

преди 5 години

Фактът че Бг гражданство е 1000 евро за всеки македонец молдовец и т.н - Ме кара да се замисля че всичко което съм дал на тази държава е грешно- Затова искам да нямам БГ гражданство и си искам всички пари от пенсионни осигуровки данъци и да ми бъде заплатено времето и тормоза в задължителната казарма - 1.година и 6 месеца --Аз като БГ гражданин имам само задължения данъци -а един емигрант получава подслон пари храна и закрила !!Моята БГ гордост се продава за 1000 евро!? ДО там ЛИ Я ДОКАРАХМЕ?

38

Анонимен

преди 5 години

Защото са Патриоти !!.....)))))))))))))

37

Анонимен

преди 5 години

ЕСЕЦяло есе.

36

а

преди 5 години

държава която взема 100евра от гражданите си за документи за самоличност, задължава ги да си вземат отпуска, да плащат за самолетни билети, хотели за хората работещи в чужбина защото консулствата в чужбина не работят, това е мутринска държава. Вместо след като си плащаш данъците да ти дават безплатен документ за самоличност.

35

Анонимен

преди 5 години

Че трябва да се разкарат тия визи, трябва. Но в момента в ЕС има много по-изгодни сделки - например синята карта. От която се възползват и в България, като вкарват например тунизийци в Бизнес парка, които след 2 години ще заминат съвсем легално за Франция. (ИТ секторът е освободен от доказване на необходимостта от въпросните кадри)

34

Анонимен

преди 5 години

До Коце кметаония над 2 милиона без документи, дето се изсипаха тук за 1-2 Тоз пък 2 милиона!?12 по-може. Накъдето се обърнеш само бежанци.Прибираш се дома:роднина - сириец, роднина - сириец.Оня ден даваха новото стадо на баба Дора:Коза - Сириец, коза сириец.Мани другото ами оня ден гледам десант правеха.Меркел ги пускаше с парашути над Чепръчане.

33

Анонимен

преди 5 години

Швейцарците ли не продават гражданство, боже, боже... най- големите перачи на кинти и офшорки в света! Колко милиарда обезщетение платиха преди няколко години на една еврейска организация в Америка щото укриваха злато и пари на загинали хора в концлагерите... и се умълчавали десетилетия. Тоз тип ще ни упреква. И велето ни лук яло, че Германия подкупваше банкери да се добере до информация за офшорките... Не, няма граница наглостта на тези хора.