180

Реалноста

преди 5 години

75% от железарията на БНА е по складовете стара и с ниски характеристики дори за времето си но работи

179

Анонимен

преди 5 години

12 000 летателни часа са Страшно много Ако летим колкото Евреите (а те лятят брутално много 200 часа годишен нальот на пилот ) пак стига за 60 години Пп съотношението пилоти 24 на самолети 16

178

Пич

преди 5 години

"Така де - супер е срещу слаби противници."Е руснаците с C400 в Сирия, слаби противници ли са? :)

177

Анонимен

преди 5 години

PALNA PORNOGRAFIA

176

Пич

преди 5 години

"Ф16 е супер. Израелтяните с него наказват всички в региона от 40г и нямат никакви проблеми."Последните удари на Израел по цели в Сирия бяха с F16, по-стара модификация. Минаха, удариха, и се изтеглиха като на парад. A руснетата докараха C400 в Сирия :) НЯма C400, няма C300, минаха и заминаха. Затова другаря Гном не иска F16V block70 в източна Европа. Но за нашите патриоти по форумите това не е важно, важно е да сме лесна мишена за гнома, до толкова им стига патриотизма.

175

Анонимен

преди 5 години

Ф16 е супер. Израелтяните с него наказват всички в региона от 40г и нямат никакви проблеми.

174

Не на Войната

преди 5 години

До Анонимен 229Не си напълно прав. Държавата ни разполага със C-300, Голям брой съветскиТанкове, Модерни НАТО Фрегати, хеликоптери против подводници, и скоро със F16 Blok 70, и не на последно място Българиския Войник.Последния отбранителенресурс са Язовирите и АЕЦът.Дано никой не ни напада, но не сме напълно беззащитни.

173

Анонимен

преди 5 години

Мноо ясно че е по добър - Грипен падна пет пъти без жертви

172

Анонимен

преди 5 години

Много че е по добър Грипен падна пет пъти - няма жертви

171

Анонимен

преди 5 години

Каква война бре?! Самолетите са необходими за Aъp полиcинг или казано по-просто за въздyшна полиция и дежypcтва по оxpана на въздyшния ни cyвеpенитет. При военен конфликт държавата ни няма ресурс да води война. Държавата ни отдавна е изути ***!

170

Анонимен

преди 5 години

Hад 12 000-тe летателни часа нa F-16 Block 70 ca c 50% пoвeчe oт тeзи нa Grреn С/D и със 70% повече от тези на МИГ29.Като има и най модерната и добра авионика за клас 4 изтребител. Самолетът може да е проектиран и на въоръжение от 70-те години но няма нито една част от самолета която да не е по последни технологий и версия, единственото оригинално нещо като от първата версия е рамката на самолета.

169

extremist

преди 5 години

МО ДА СИ ХВАЩАТ ПЪТЯ; СЛЕД КАТО НЕ ЗНАЯТ КОЙ САМОЛЕТ Е ПО-ДОБЪР

168

Пич

преди 5 години

До iceblast88Аааа, искате "по-евтиния" вариант, така ли? Кога стана така бе, моето момче? От кога червенушките искате "по-евтиния" вариант? АЕЦ Белене по-евтиния вариант ли е? Да ти кажа ли колко пари потънаха за този проект по партийните джобове на твоите ръководители? Сега изведнъж станахте пестеливи. Не приятел, вие не се интересувате дали е евтино, единствено ви инетресува дали Кремъл одобрява. Като спящи клетки сте, ставате и лягате по команда.

167

extremist

преди 5 години

ДРУГАРЕ И ДРУГАРКИ,КОМУНИСТИТЕ ИЗБРАЛИ ФИУУУУУУУУУУУУ 16 СА ПРЕДАТЕЛИ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ И НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ

166

джо

преди 5 години

Основен показател , по който основно превъзходство има Американския самолет е набиване на канчето на половината правителство от американският посланик. Всичко друго е вятър и мъгла.

165

Пич

преди 5 години

До iceblast88Нямаш право да се изказваш. Всички червенушки много обичате да се изказвате в стил - "аз имам право". Не, нямате право. 45 години твоите вождове ограничаваха правото на всички, сега ревете, че сте били имали права. Смешници! И поне като сте червени по душа, имайте смелостта да се изправите и да кажете - "аз съм комунист!". А не мазно и страхливо да мажете, и да се извивате като червеи. От какво те е страх? Кажи си, че си червен бе, ще ти олекне.

164

Българин

преди 5 години

То и Бентлито бие Тойотата по много показатели, ама нашите пенсионери не карат Бентили, а карат ... всъщност повечето не могат да си позволят да поддържат кола.

163

Анонимен

преди 5 години

Становището на шкембе войвода ли е?Еййййй,голям специалист,ей!

162

Пич

преди 5 години

До Бони"Те са против американската сделка.понеже дойдоха от америка и му наредиха/заповядаха на Б.Б"Бони, наивно дете, щом сте против "американската сделка", щом сте против САЩ, ми защо не ги хвърлите тези компютри, тези iphone-и, спрете да я слушате тази музика, да си изтриете FB профилите? Хайде, дайде пример. Ето, преместете се във Венецуела, там има поравно за всички, справедливост и любов кипи!

161

Пич

преди 5 години

"Тоест нас ако ни нападнат няма на какво да се надяваме освен на 8-те супермодерни стари Ф-16 така ли ?"Нас ако ни нападнат, нападат НАТО, моето момче. Правиш ли разлика? И да, предпочитам да имаме F16V block 70, пред Хрипен, ако някой случайно реши да ни напада. Смятай защо е така щом даже русофилската пап!ач дере с нокти, че да не вземем F-ките. Помисли защо е така.