8

1

преди 5 години

Да мога да потвърдя,че в София има някакъв прогрес но той е не повече от 5-10% реално от обявените.Останалите 90% са просто реклама.Като тия за прах за пране дето ти обясняват че дрехите ще са идеално чисти с една капка.Ти сипваш 150грама и те са леко мръсни но все пак прани.И с изказванията за София така.Кое се промени?Тротоарите са същите-изкъртени с дупки и плочки тук-там.Всички канали са задръстени и се образуват локви с размер на малко езерце.Както винаги.Лампи има-не навсякъде и не винаги.

7

Анонимен

преди 5 години

Как няма нищо по селата? Скоро спирах в едно село преди Варна да хапна и на закусвалнята с обява търсеха " двама рабоници за цепени на дарва-усигорен транспорт до селото..."

6

Анонимен

преди 5 години

София е изостанала поне с 30 години от съвременните градове и продължава да изостава. Няма нито технологичен напредък, нито развитие на гражданското общество, като в другите столици и големи градове по света. Общо взето, в София по нищо не се забелязва, че вече сме в 21-ви век.

5

ПроСоТо

преди 5 години

защо се фука тая ?..-Защото "политиката" на Харема,към който и тя принадлежи работи за обезлюдяването на България?.."Капиталът на София" били "добре образованите млади хора"..А ОТ КЪДЕ ДОЙДОХА тия хора?..-ОТ ПРОВИНЦИЯТА!Защо не се стимулират младите да работят там,където са родени?..Защо,в името на какво милион и половина българи бяха ДРЪПНАТИ в това село-София?!Защо ?..Нито една държава НЕ може да просперира с ЕДИН развит град и тотална изостаналост извън него!

4

Момо

преди 5 години

Нормално. В провинцията няма нищо. По-голямо нещо от цех за закуски и/или сладки няма на село. Няма и да има! Особено в северната половина на страната, защото не се инвестира нищо!

3

Анонимен

преди 5 години

Тоя капитал доста ще намалява в бъдеще защото средната заплата в София е по-ниска от минималната заплата в Европа при почти сходни цени.Шофьор на зарзаватчийски бус в Испания получава колкото 2бр програмисти в София.Бусът е автоматик да не му е трудно.София се крепи предимно на държавните служители.Повечето млади и не толкова млади разчитат на наследство от апартамент на родители.Ако имат-късмет горе-долу.Ако нямат-апартаменти в мизерно изглеждаща сграда на "полузелено" са 2500 лв квадрата.Тънко

2

SS

преди 5 години

та тия излияния тук за "развитие на София" и как да "повишим качеството на живот на хората" ми намирисват на мераци за повишение...

1

SS

преди 5 години

Това, дето го чета тук се казва science fiction :) ...или сън в лятна нощ ама посред зима ... :)Каквато е държавата, такива си и добре образованите млади хора, толкова са и високо-технологичните технологичните компании в страната