6

Анонимен

преди 5 години

Оформящите този сайт солно любят американците. Да бяхте понаписали нещо за Иран след 1953, когато се освобождава от британците, но САЩ и Великобритания успяват да им наложат управление на шах, съчетано с твърде-твърде светска фриволност и лукс. Как Збигнев Бжежински предлага създаване на "Зелен (ислямски)" пояс около Съветския съюз и как идват на власт аятоласите и ислямизмър се обръща срещу подстрекателите му.

5

бай Пешо

преди 5 години

да са живи и здрави иранците и техните крилати ракети и дронове!Тъй като те не пият алкохол, в тяхна чест днес ще му хапнем малко персийски фурми!

4

SS до [#1]

преди 5 години

Е, M-r Филлипос Георгиос, колкото и да си мечтаете, такова навестяване на 'Александър' не може да има. Най-малкото понеже ха е стъпил в Персия, ха са го заклещили там пролетариите (варвари) от все (съседни) страни- знае се кои, като 2 от тях вече тутакси ще са му стоварили на собствената му безкрайно безценна терититорийка зад морето де що балистика предварително грижливо са му посветили. Да не говорим за персийската балиста, която ще опраска основната му база- в туй дето му викате "АСИА МОИНОР"

3

Анонимен

преди 5 години

До Филлипос ГеоргиосГлупости! Що ги пишеш и се излагаш бе! Що е гръцко е велико, така ли? Не думай! Вие сте просто най - обикновени наглеци и толкова. Самочувствието ви идва не отвътре а отвън. Вие самите сте плюнки нищо не можете да направите. Добре че имате Гръб в лицето на Европа която ви спаси и не ви остави да се сринете. Само устите ви и крясъците ви са много големи.

2

баба мара

преди 5 години

не ми харесва че иран се отказа от светския характер при шах реза пахлави и сепревърна в ислямска територия жените нямат права

1

Филлипос Георгиос

преди 5 години

Александър пак ще ви навести със новата си армия от САЩ.ГЪРЦИЯ И САЩ = ДРУЖДБА НАВЕКИ !Първо ще си върнем източен ЕЛЛАС =АСИА МОИНОР .Днес турците са новите иранци...Ерджоган прави същите номера които АЛИ ХОМЕЙНИ правеше към САЩ==='''ДАЙТЕ НИ ШАХА, ВЪРНЕТЕ НИ РЕЗА АЛИ ПАХЛАВИИИ..'''СЕГА едджоган ''ДАЙТЕ НИ ФАТУЛЕХ ГУЛЕН ,ДАЙЙТЕЕ НИ ФАТООО.'''ЕЕ ЩЕ ВИ ГО ДАДЕМ, МНОГО СКОРО .