8

Мечо Пух

преди 5 години

Моля не се хабете !!! Най големите за залози са ВЕТ 365 и са англичани , семейство което не се афишира никъде . Мислите ли че на острова няма уредени мачове ???? Особено когато става въпрос за милиарди . Така че кой ще е шампион вече е решено , ние сме част от МАТРИЦАТА !!!

7

Анонемен Алкохолик

преди 5 години

До До Анонемен АлкохолиФен съм на Юнайтед,и няма защо да ти се сърдя.Яд ме е ,че играта ни потръгна при Оле, но с този съдия Аткинсън само ще ни асоциират отново с купени мачове.

6

До Анонемен Алкохоли

преди 5 години

Може би трябваше буквално да напиша, че подкрепям казаното от теб за футбола и решаването му извън терена. Затова и илюстрирах с примера от снощи.Последните 3 мача Уест Хем бяха повече от трагични. Борнемут, Уимбълъдн и вълците ги надиграха. Снощи обаче, не бяха никак зле, играта им потръгна, а и Ливърпул ги нямаше никакви. С действията си съдията, малко или повече затвърди практиката леко да се подпират големите при срещите им с малките.Щом искаш, чувствай се обиден и цял ден. Не ми пречи.

5

Нито един

преди 5 години

Челси ще пренапише историята

4

dvz

преди 5 години

Тотнъм също имат шанс!! Ман Ютд също не са за отписване, през сезон 1997/1998 Юнайтед водеше с 11 точки на Арсенал на 1ви март-като до края на първенството хората на Венгер стопиха разликата и станаха шампиони! В момента 12 точки преднина не е толкова сериозна преднина-имайки предвид оставащите мачове!!

3

Анонемен Алкохолик

преди 5 години

До АнонименА за неотсъден червен на Магуайър миналият мач,или за честа дузпа срещу Кейта?ЗА гол с ръка на Агуеро?За неотсъден червен на Компани в мача с Ливърпул?

2

Анонимен

преди 5 години

До Анонемен АлкохоликЗа подпирането на големите го видяхме и вчера, гол след пас от засада, второто полоувреме Ориги изтърва пак след проспана от страничния тънка такава...

1

Анонемен Алкохолик

преди 5 години

Дългата и равностойна скамейка на Сити вероятно ще реши надпреварата. Ливърпул са симпатичен отбор, но липсата на заместници, и честите контузий на важни играчи решават нещата. Дори след футболлийкс, УЕФА доказа , че футболът се решава на масата. Все пак успех на Ливърпул, заслужават да спечелят ЕПЛ този сезон.