133

!!

преди 5 години

скоро и у нас - само това ги лекува правозащитните пед,ераси !!!Русия наистина не постъпва правилно с арестите - тия от НПО - тата трябва да се застрелват като кучета - така няма да има оплаквания от арести и прибрани компютърни игри:)))))

132

Наблюдател

преди 5 години

Щом НПО-тата пискат, значи властта е на прав път.

131

Анонимен

преди 5 години

Тази сутрин по телевизията Цветанов каза, че живота в България е прекрасен а хибридната война цели да отклони хората от прекрасния им живот в България!

130

ало шовиниста

преди 5 години

.....СССР торпилираха Варна и избиха хиляди цивилни без причина........е сега ме разсмя, абе чук неграмотен знаеш ли хода на едно парогазово торпедо отВСВ колко му е хода, 3 до 5 км. Руските подводници са били отрязани от минни заграждения на 12 мили от брега пред Варна. Абе просто такава туп.ня изръси че да се смея ли да плача ли. А и все пак торпедата тогава все още не са летяли а са поразявали кораби на море или в гавани ако знаеш какви е гаван.

129

Анонимен

преди 5 години

Не само в САЩ, и в ЕС около 2 милиона българи слугуват и мият улиците.

128

Анонимен

преди 5 години

Изселиха се в САЩ да мият улиците и тоалетните на американците.

127

Timur

преди 5 години

Като ходих в Русия ми казаха: видиш ли Омонци на улиците ръцете зад врата и лягаш по очи на земята. Просто един случаен очен контакт може да ти костват живота.

126

Анонимен

преди 5 години

Всеки българин във всеки един момент може да бъде арестуван и с белезници качен на самолета и екстрадиран в САЩ. Достатъчно е само някой туземен щатски прокурор да издаде заповед за ареста му защото е нарушил някой от абсурдните туземни закони и васалното българско правителство е длъжно да го арестува и предаде на САЩ.

125

БЪЛГАРСКИ ШОВИНИСТ

преди 5 години

ФОРМАТА Е ВРЕМЕННА, КЛАСАТА Е ВЕЧНА

124

БЪЛГАРСКИ ШОВИНИСТ

преди 5 години

Ако се върнем в обиятията на Русия това означава да плюем на собствената си идентичност и на всички наши велики царе като Симеон, Калоян, Крум !!! Русия иска да контролира, а аз не мисля че българин подлежи на контрол!!

123

до БЪЛГАРСКИ ШОВИНИС

преди 5 години

благодаря че копира написаното в пълен текст, да могат и други да го прочетат за синдрома на малкото човече ,, хаха ***..а се май.

122

Роми шнаидер

преди 5 години

Хайде кои къде иска да ход оставете ни тук да си оправим гетото

121

Анонимен

преди 5 години

Родената на 30 август 1958 в Ню Йорк американска гражданка Ана Политковская беше убите от чеченската мафия финсирана от САЩ защото разследваше техни далавери с оръжия.

120

БЪЛГАРСКИ ШОВИНИСТ

преди 5 години

"САЩ бомбардираха София и избиха близо 5 хил цивилни българи без причина."СССР торпилираха Варна и избиха хиляди цивилни без причина. Добре че бяха няколко германски подводници иначе българската трагедия можеше да е много по-сериозна!

119

до БЪЛГАРСКИ ШОВИНИС

преди 5 години

жалък си, дори един смислен отговор не намери, а ме оприличи на себеподобен.

118

Анонимен

преди 5 години

Правилния начин за извършване на репресии е случая в Лясковец с Петко които е заплаха за Националната сигурност и бива задържан с цената на 1 жертва от спец отряда!

117

Василев

преди 5 години

Те в САЩ не ги убиват неудобните политици и журналисти, само ги галят с перце!!!Само след убийството на Кенеди са замлъкнали 200 души свидетели, пряко и косвено които са имали допир до някаква информация, журналисти,свидетели,тайни агенти,които са видели нещо и са знаели нещо друго!Представи си за каква гигантска изградена конспиративна машина говорим, която може да прикрие всяко престъпление или неуспех!!!Велики и всемогъщи са англоскасонските корпорации и банки!!!Агент Кейлъб Барнс!ЦРУ!

116

Анонимен

преди 5 години

САЩ бомбардираха София и избиха близо 5 хил цивилни българи без причина.

115

до 135

преди 5 години

.....не ми разправяй за ЮАР фермери. Кажи ми ти защо не си отишъл в Русия.........това че някой харесва нещо в случая държава народ дали русия или германия или турция означава ли че трябва да се изсели от държавста си. Ми тогава всичките САЩ фенове какво дремете, а не сте на летище Кенеди с дисагите.

114

БЪЛГАРСКИ ШОВИНИСТ

преди 5 години

"усещам че те тресе македонския синдром на мслкото велико човече. Замислил ли си се че от 1339 години 700 сме били нечии роби. Замисляш ли се че за да има днес Бг държава е по благоволението и милостта на великите сили, в това число и Русия. Хайде озапти си велико българските мераци присъщи май за всяко балканско племе."УСЕЩАМ ЧЕ СИ НЕРАЗКРИТ ГEЙ !!!