32

ПТС

преди 5 години

Срам за България и за нас!Това е материалът на ГЕРБ !Като не става за социолог, то да е дипломат! Бързат да нагласят послушните на работа, че скоро не се знае какви ветрове ще задухат....

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Предлагам Боко за посланик в Сирия барем някоя ракета падне ... и той да е там."---В Сирия още се воюва, никой няма да има време за него.Предлагам Боко Банкщнския за посланик в Саудидска Арабия. Там ще му обърнат внимание (играл е танца със саби!) и всички, всички, до един ще го уважават, уважават... така, дълбоко, дълбоко ще го уважават.

30

Анонимен

преди 5 години

А Цецо закуската къде?

29

Анонимен

преди 5 години

Герберите произвеждат само плява - тази е една от тях! Най-некадърният вътрешен министър след Цв.Цв.!!

28

Анонимен

преди 5 години

Sram da bg diplomati ba4varova darta tarikatka bkp poteklo zalata i roda 4ervena ne snae edin esik donosnika bkp pariez baschta mu dartia isvesten madnik na zk na bkp raikov parvi priatel na balev i jivkov sina mu marin saschtia podlusurko donosnik sds kostov zara simiona posle borisov ksk moje radev da se islaga prati i krastin v moskva bkp agenta ivan dimitrov fuksa lisizata schef protokol na radev pravi sa horata da iskat istavkata mu samo agenti donosnizi na kolegi gi e vsel i gi orejda pos

27

Анонимен

преди 5 години

Леле, Плугчиева пак посланик, ама в Черна гора....горската стана незаменим дипломат!

26

Victimized

преди 5 години

Не се ядосвайте колеги, на нас в Израел читави дипломати там не ни трябват, както и в ФАЩ, и без друго двете държави не преговарят, те нареждат на останалия свят. В най-лошия случай ни трябва някой грамотен, само да ни предава съобщенията и нарежданията.Все пак Биби Натаняху, отиде в конгреса на САЩ и държа реч, без да е поканен от който и да е, по времето на Обама.А тя бъчвата ходи в ФАЩ на "обучение" заедно с оня кривия, на бойко кучето пазач, дето грам не го слуша.

25

Анонимен

преди 5 години

Невероятно - отново на място, което изисква умел, опитен дипломат от кариерата, като Израел, пращаме калинка. След позорното назначение на Надежда Михайлова в Турция, сега една социоложка каца в Тел Авив! Само не се разбра, къде отива любимката на БСП Меглена Плугчиева, след като й е свършил мандата в Швейцария...

24

Анонимен

преди 5 години

Когато Борисов спря Южен поток. И се похвали с предателството си, Бъчварова каза - `Това е постъпка, с която може да се гордеем, най-после САЩ разбраха колко сме им верни`.Браво на нея - заслужи си и поста и заплатата. Така правят дечицата на комунистите. А вие блейте.

23

Гери

преди 5 години

Ужас! Кой от кой по-некадърни и после се чудим защо никой не бръсне България за слива

22

Ала_Бала

преди 5 години

Разбягването вече започна. Цветанов и Боко по островите със Спартаните, Братя Галеви ги чакат!

21

кой има лабаратурия

преди 5 години

Румито небеше ли замесена в разкриването на зделка с някакви бомби, пушкала и фишеци като преди, по или след зделката един незамина за Коми а изпадна в кома та сега се говори за някакъв нов казачок, съкратено нючък че му бил имплантирал от някакъв псевдоним

20

Анонимен

преди 5 години

Това си е заслужена пенсия!

19

Анонимен

преди 5 години

Браво, в цялото министерство няма достойни да заемат този пост, та опряхме до въпросните лелки и калинки.

18

Анонимен

преди 5 години

Предлагам Боко за посланик в Сирия барем някоя ракета падне над посолството и той да е там а пък каквото е рекъл после Господ.

17

евала

преди 5 години

евала на Радев че подписа. Това недоразумение Бъчварова е добре да е далече от Бя.

16

Додо

преди 5 години

Между другото тази тетка, барабар с недоразумението Мария Габриел са може би допринесли за най-големия отлив на избиратели, гласуващи за ГЕРБ.

15

бай ганю

преди 5 години

дали това минава за комфортно оттегляне за всеки политик който заминава някъде катопосланник?по какви критерии се решава кой за къде е подходящ?защо радев настоява толковамного на специфичен кандидат да замине за москва?

14

Анонимен

преди 5 години

Ще го видим Господин Райков,живея от над 30 години в Лондон.Надяваме се, че няма да обърне посолството като стария посланник все едно е неговата собственост.Защото колкото пъти съм присъствал на мероприятия в посолството , посланника наглася неговите хора за всичко .А, за нас обикновените каквото остане и каквото можеш да видиш.По принцип всички са едни и същи, началниците далече и си правят каквото искат.

13

еrror 404

преди 5 години

Тая и оная Мента Стоянова корифей на дипломацията могат и е препоръчително да бъдат посланици в държави завършващите на стан.