11

Анонимен

преди 5 години

Паметника го отцепиха заради селянката с НСО-то, миришело й и искала да си припомни детството когато идвала с мама и тате от село да се возят на ескалаторите в ЦУМ. Тогава нямало толкова коли и я налегнала носталгията.

10

Възмутен

преди 5 години

Полагането на цветя от граждани пред паметника на Апостола бе спряно малко след 15.00ч. Господа власт-упражняващите нямат ни свян, ни срам, ни поне малко приличие пред народа. В такъв ден, да ограничиш българите да почетат Левски, за да може негово НИЩОЖЕСТВО " българския" политик да демонстрира с казионни средства лицимерието си е ***, която ние търпим.

9

House M.D.

преди 5 години

Значи Румката, клел се да служи на СССР и Варшавския договор, ще почете паметта на заклелия се да служи на Род и Отечество. Това е га*вра!

8

до 4

преди 5 години

До АнонименА замисляш ли се, че може би обикалят именно по работа с тия коли по 1 в работно време ??

7

до 5

преди 5 години

А ако е от братска Русия съвсем!

6

Анонимен

преди 5 години

ГЕРП ги излъгаха с абонаментни карти за по 100 лева и сега няма и транспорт.

5

Анонимен

преди 5 години

Ако имаме кмет от БСП няма да е такава свинщина

4

Анонимен

преди 5 години

По това време на деня ? Всички тези с колите /по 1 човек в кола/ НЕ СА ЛИ НА РАБОТА. А ако са безработни откъде пари за коли???????????? Да се задръстват. Малко им е. После мръсен въздух сме дишали.

3

Анонимен

преди 5 години

Orostaschtina kakto vinagi ima hora koito barsat sa rabota termini nikade njama v eu takava prostaschtina fandakova kakvo e organisirala ili samo si broi milionite ot komisionite besobrasie

2

Анонимен

преди 5 години

Затворените улици са много важни, а милионите, отпускани за поддръжка на закрити и нефункциониращи училища в цялата страна, не са важни.Колко пари се отпускат всяка година за поддръжка на закрити училища?

1

Анонимен

преди 5 години

То само в София да беше, елате във Варна, целия град е в руини и най-важното, всичко си стои така и никой не работи нищо, то няма и хора по тези руини! Бейрут пасти да яде! Пълно безхаберие, правят някакъв булевард, който с нищо няма да помогне на трафика! Това което трябва да се прави не се прави, пълна бъркотия и хаос! Около 17.00 часа един километър се минава за около час, апокалипсис!