16

До 17

преди 5 години

Няма такова нещо като БЕЗПЛАТНИ! Информирай се първо какви са данъците в скандинавските страни! Аман от експерти дето от панелката не са излизали, пък даже и за скандинавските страни станаха компетентни!

15

Анонимен

преди 5 години

В капиталистическите държави, особено скандинавските, центровете за рехабилитация пък са БЕЗПЛАТНИ.

14

Анонимен

преди 5 години

А в капиталистическите държави не му казват алкохолизъм, там алкохолизъм не съществува, казват му ишиас.

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9Когато даваш пари на някого, не го съди за какво ги използва. Когато бях пушач, съм стигал до избора хляб или цигари и съм избирал цигарите. Определено не е правилно. Но понякога това ти помага повече (за да не откачиш например). Когато давате, това не ви дава право да определяте живота на човека, на когото давате. Ако ви е важно парите ви да не бъдат харчени за цигари, не ги давайте. Ако ви е важно човекът да е добре, не го съдете как го прави. Всеки има слабости.

12

Кривондел

преди 5 години

Хайде сега едно различно мнение:Депресията също е болест. И то страшна. Не че случаят е точно такъв - но не подценявайте депресията. Ако видите симптоми в свои близки - взимайте мерки навреме!

11

Гларус от СБ

преди 5 години

Аз алкохолно независим англичанин не съм видял, янките са малко по-добре.

10

Запознат

преди 5 години

До 18 еднакво бедни с кола, апартамент, вила почивка на море за две седмици, безплатно образование, здравеопазване, евтин ток и бензин, 8 по медали на олимпиада, 10-тата най силна армия в света.

9

баба мара

преди 5 години

всяка сутрин едни момчета с мерцедес докарват един дядо пред билла в люлин иси заминават а тои като събере стотинки влиза да си купи нещо за ядене ама сеганяма тоалетна в магазина къде ходи един бог знае ама само пари иска не иска кифла

8

Анонимен

преди 5 години

Хората искат в случая храна. При това не да им купят, а остатъци. К'во общо има алкохола в случая??? Не искат пари и пиячка .......

7

Анонимен

преди 5 години

И според тебе държавата е длъжна да им купува алкохол на тия, а?

6

Анонимен

преди 5 години

Дадох пари и онзи каза, че сега ще си купи цигари...Давам, когато мога, но на онзи, ако знаех, че ще е за цигари нямаше да дам.

5

Бау

преди 5 години

Аз опитах да дам на просяк току що купена храна пред магазина и той поиска пари "ако може" вместо това ... Предполагам за алкохол. От тогава не им давам.

4

Анонимен

преди 5 години

Тези не са психично болни, а са алкохолици.

3

Анонимен

преди 5 години

Държавата тотално е абикирала от психиатричните заболявания -все едно не съществуват.Всеки ден трагедии с психично болни , показват катастрофалното състояние на психиатрии - прогнили бараки,липса на доктори и какво ? - НИЩО !

2

man

преди 5 години

На мен пъе еди просяк ми отказа, когато му предложих току що купен сандвич . Настояваше за пари. Пари на просяци не давам, отиват за алкохол , цигари, наркотици.

1

Анонимен

преди 5 години

Държавата е абдикирала тотално, тя се грижи само за етноса.