75

Анонимен

преди 5 години

Бойко е овластен да решава всичко, с което на американския посланик не му се занимава.

74

Гепи

преди 5 години

Врачанския спомощно- слагател самочете лишчета.Той е като пеевски на доган.Повечето неща се диктуват от доган.Никой не смее да помисли въввремето държавнически.Страх ги е отвторо косово.Това ни убива-мълчанието.То е на всяка крачка и институция.Всекистиска работно място.

73

Анонимен

преди 5 години

пипоня-милиционер се напъва да мисли, недей се напъва, че 15 ПР агенции ще трябва да метат след теб!

72

Анонимен

преди 5 години

Истината е,че в момента само козируваме,а нищо не управляваме,дори един от най-важните проблеми за България - Македония,не можахме да си защитим правата и гърците прекараха всички.Нооооо...... нищо не ни пречи да си го върнем номера!Ако македонците решат пак да си сменят името на Македония(след като не искат Западна България или Северна Македония),ние ще ги подкрепим!

71

Анонимен

преди 5 години

Цветанов е до-лен лъжец и манипулатор !!

70

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов не решава нищо. Държавата се управлява от ДС. Официални представители на ДС са Доган и Пеевски - те нареждат на Бойко какво да прави, а Цветанов е човекът на ДС в ГЕРБ, който контролира и надзирава Бойко. Бастионът на ДС е ДПС. ДАНС е ДС. По поръчка на ДС се приемат закони /законите "Пеевски" за медиите и банките, законът "Домусчиев" за приватизацията, законът за неуведомяване на близките при задържане, законът "ДПС" и т.н./ ГЕРБ ни продаде на ДС.

69

Анонимен

преди 5 години

"Аз съм *** и вие сте прости,затова се разбираме"-цитат от негово светейшество ББ.Този на снимката е олицетворение на казаното от вожда.Коментарите са излишни.

68

хаха

преди 5 години

Ама разбира се физкултурник, не е вярно, не решава всичко Борисов! Решавате го ти и още трима-четирима смешника. На вожда ви му се налага само да оправя това дето сте оплескали вие и той го прави под натиск от Брюксел, Нато и САЩ!

67

Анонимен

преди 5 години

Цецо, слушай сега: Искам да стана депутат от Герб, че сме я закъсали в родата. - Колко да платя за да ме включиш в листата? - А за преференцията колко се доплаща? Насъбрали сме нещичко, но не знам каква е тарифата 2019! Той Горанов аха да каже, но водещият го спря.- И още, баба ми (1920-2002) иска да гласува. В коя секция са покойниците?

66

Анонимен

преди 5 години

Бас държа,че и двамата не решават нищо!Ако решаваха,досега да сме си прекарали българския директен поток с газ от Русия,който е полезен за икономиката на цялата страна,а не да се молим като последните просяци и да не ни разрешават да го изградим!

65

Далновиден

преди 5 години

В един момент дружбата с ДПС може да се окаже жизнено необходима за ГЕРБ,"тъй както слънцето и въздуха за всяко живо същество",както се казваше едно време.Сега в Европарламента ще влязат ГЕРБ-7,БСП-6 и ДПС-4,което не е фатално по принцип.Обаче представете си същия резултат на национални избори!А ГЕРБ без властта е като гума без въздух-не върви!Очевидно се опипва почвата за официална коалиция,иначе неофициално ДПС си е във властта.

64

Анонимен

преди 5 години

Ако Нинова така чисти хората на Мая Манолова и Миков и отсега се държи като диктатор,ще гласуваме пак за герберите или за АБВ,да знаете!

63

Дали си вярва?

преди 5 години

Цецо дали си вярва на това, което приказва. Или мисли електората за толкова г'лупав."ВМРО бяха против отпадането на преференциите" а ДПС били за отпадането. И Цецо избира да гласуват с ДПС. А уж управляват с патриотите. Съвсем се е объркал.

62

Mi6osp

преди 5 години

Истина ви казва ЦЦ- депутатите на ГерБ се опъват на Бойко, но Той ги опъва и те приветстват това.

61

РАБОТНИК

преди 5 години

До АнонименНЕ ОБИЖДАИ ПУИКАТА--ТЯ Е ПО--КРАСИВА

60

Victimized

преди 5 години

Цеко-Истината и шефа му като почнат да се надприказват пиарите на партията ходят да им леят куршум.Не знам кукловодите им как не са хвърлили кърпата, сигурно недоумяват как има хора които продължават да им се връзват. Но на пъпеша изборните измами са ясно само на него, за това и е човека който коли и беси в ГЕРБ, а Бойко е за пред хората, понеже както каза той, той е *** и ние сме прости за това и се разбираме.

59

Bill C

преди 5 години

Цвъки, цвъкииии, много си смотан. Без тиквата не смеете да кихнете, МИШКИ. Той взимал решения-СМЯХ

58

Анонимен

преди 5 години

До такава степен се е срастнал с лъжата, че не се знае къде започва лъжата и къде свършва Цветанов.

57

Анонимен

преди 5 години

Наглата лъжа е нормалният начин на комуникация за Цветанов.

56

Анонимен

преди 5 години

Абре пипон, слушай тиквата и не се увъртай допълнително, като пиле в калчища!Май още не можеш да вденеш, че безплатни обеди и молитвени закуски няма, въпреки, че ходиш да се разписваш на ведомост в Козяк...