28

Todor R

преди 5 години

Лифтове трябват в Пирин - това е простата и единствена истина.

27

Чичо Тони

преди 5 години

Банско си сърба попарта на корумпирани бивши главни архитекти и кметове, чиято алчност съсипа града и курорта. Сегашния кмет иска и той от остатъците от тортата.

26

Ива

преди 5 години

Ами ще атакуват докато не се направят повече лифтове. Нито един от зелените хрантутници не се замисля за вредните емисии бълвани ежедневно от хилядите коли.

25

Анонимен

преди 5 години

2000Х 12 лв = 24 000 лв на ден чисти пари без никаква инвестиция от страна на Юлен. Ето затова няма да има втора кабинка , защото така им е по-изгодно.

24

Башка Луд

преди 5 години

До 19Дали си си правил труда да мериш скороста на лифта при състезание и при обикновен уикенд?Аман от пишман скиори, дето виждат планината, единствено като писти!Не можете ли да разберете, че Пирин е НАЦИОНАЛЕН ПАРК! Никой не оспорва нуждата от втори лифт, против сме нови писти, разширяване ва концесията и нови водохващания!

23

Off

преди 5 години

Значи, Цеко Жирарделов може, а Беар Грилс не може.

22

Off

преди 5 години

Нека г-н кмета обясни колко му е комисионната за разрешително за строеж на среден хотел. Не за друго, ми да си направим сметка за състоянието му. А ако бутат хотели (както се очертава скоро), ще върне ли получените пари за тях?

21

Наблюдател

преди 5 години

Тепърва ще се увеличават.

20

opt_news

преди 5 години

Каквото и да си говорим, втори лифт е необходим в Банско, само така няма да има коли в Пирин, дълги опашки и изнервени туристи.

19

Ozzy

преди 5 години

Няма как при капацитет на лифта от 900 души на час да няма опашки. Втори лифт отдавна е необходим. Безумните опашки отвориха ниша на местните превозвачи да пъплят с бусове в планината и да качват хората директно горе. Много екологично, нали? Абе половината от пишещите тук глупости, качвали ли сте се скоро в ски-зоната на Банско, или разчитате на *** томабелевистки опорни точки?

18

Предприемач

преди 5 години

Бленува кабини Икономов. И 5 кабини да ви направят Банско на нищо не прилича, едно дърво няма, само бетон и кал. Пълен леш. Пистите нямат капацитет за повече от 5000 човека, и да ги качите с кабините какво, да се блъскат по пистата ли. Или да кибичат в на Икономов чайните, където кафе и чай са по 10 лв.

17

Чибабчета и Чуфтета

преди 5 години

по Банско и Разлоч .... евтина македонска фира ....

16

да оправят витоша

преди 5 години

Ами да, оправят съоръженията на Витоша и доста ще се разтоварите, ще се облекчите от този напън. И без това, това което имаме като Банско /по Цвъкото/, отдавна не е Банско!

15

просто е

преди 5 години

Ами много е просто, другарю икономски-бански, просто ги спирате както е по света, и който не иска да си стои в София! Защото умишлено съсипаха Витоша - да ходим на 200 километра в бетонната ви джунгла, за да си пълните гушите и джобчетата и вие, и цеко и жирарделски и кой ли не в Банско от нашите пари.... Е, няма да стане - ходете пеш със ски на рамо - то и без това кифлите , дето задръстват пейзажа само за селфи са там...

14

Анонимен

преди 5 години

Mnogo malko hora ve....sigur drugite sa parzaliat ot chiniata na buzludja nadolu kam krushevec...i slavianovo....ili s lifta....do uzundjovo....

13

Гашо

преди 5 години

Никви втори кабинки ве ей. Кат сте направили слънчев бряг под Пирин си сърбайте попарата. Как съумяха Боровец и Пампорово да се запазят така красиви и непрезастроени, а на Банско лакомниците 500 хотела направиха. Да се закрива и единствената кабина да ви спрат дано. Кракът ми няма да стъпи при вас, да живее Боровец

12

Aнонимен

преди 5 години

Опашките не са, защото няма втори лифт, а защото легловата база многократно надвишава капацитета на ски зоната, ако се построи втори лифт, което силно се надявам да не се случи, просто опашката няма да е долу а горе и инцидентите ще зачестят още повече..... Така става когато се строи с единствената мисъл да се перат пари, без да цялостна концепция.... Стройте още пък после направете 10 лифта...

11

Анонимен

преди 5 години

А микробусите които се качват нагоре с туристи по няколко пъти всяко кой ги брои?Или те са на друг брояч?Ама така му е удобно на кмета.Между другото и той има няколко буса които возят туристи.

10

Анонимен

преди 5 години

12 лв паркинг долу 12 лв паркинг горе. Къде се намирате бе? На запад е безплатно за скиори..

9

Анонимен

преди 5 години

Golemi opashki i zadrastvania sa tam...ama che holiday....4-5 chasa da stoish na opashka za lifta na visokoorazuvanite bulgari v Bulgaria....