85

Анонимен

преди 5 години

Вие сериозно ли??? И кой ще гласува, за някого предал родината си за собствена изгода??? Тва даже и Бойчето не го е направил......... Ужас, до къде я докарахме...... Хората извън българия изобщоня трява да имат право на глас..

84

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен82А ти руско амбреажче ще изгониш ли руснаците от България или искаш те да заемат освободеното място?

83

Комедия!

преди 5 години

С такива Народни представители, каквито имаме ... нищо неможе да ни оправи !

82

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен80Мерси, че си се загрижил за живеещите на тая територия, ама не се надценявай.

81

Анонимен

преди 5 години

ЧУЖДИТЕ ЕВРОАМБРЕАЖЧЕТА, СЪБЕРЕТЕ СЕ ПРЕД АВСТРИЙСКОТО ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО ТАМ И ОПЪНЕТЕ ПЛАКАТИ " ВЪН ЕВН ОТ БЪЛГАРИЯ, ВЪН ЮЛЕН НА МАРК ЖИРАРДЕЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ, ВЪН РАЙФАЙЗЕНБАНК ОТ БЪЛГАРИЯ, ВЪН МТЕЛ, КОЯТО Е АВСТРИЙСКА ОТ БЪЛГАРИЯ. СЪБЕРЕТЕ СЕ ТАМ М. А. ЛОУМНИЦИ НЕЩАСТНИ, ТАМ ПРОТЕСТИРАЙТЕ, ЛИЦЕМЕРИ. И НЕ САМО В АВСТРИЯ А МИ И В АНГЛИЯ, В САШ, В ГЕРНАНИЯ, ФРАНЦИЯ.

80

Анонимен

преди 5 години

Един чикагски тираджия, един друг дето кара такси, един трети дето бере ягоди в Англия, четвърти дето лепи фаянс в Германия, един на социални помощи от Канада.Тези ще са поредните оправители на България.

79

Анонимен

преди 5 години

Абе вие повечето ,живеещи на тази територия отдавна сте оправени.

78

Анонимен

преди 5 години

"преуспелите " миячи на чинии, гледачи на възрастни и такива дето бачкат по строежите ли ше ни оправят държавата? смях!!!

77

eha

преди 5 години

статуквото винаги е било поддържано от обръча около парламента - драгалевци, лозенец, бояна.....няма как да стане протест, те победиха...а и азис е на тяхна страна и неговият етнос....нищо ням да се промени, цифрите са на тяхна страна

76

Кирил

преди 5 години

Aз не искам да оправям цяла България, като всички до сега, а да оправям само мацките по същия начин по който ни оправят 30 години..

75

Не, благодаря!

преди 5 години

Като чуя за разни клубове и НПО-та, веднага ми става ясно за какво става въпрос. Нали ги гледахме юпитата на Симеончо какви поразии направиха.

74

Стратег

преди 5 години

До АнонименА ти какво искаш момче? Да изляза, за да ме ошушкат, твоите хора и да съм герой за 1 ден;))) Или да те дундуркам, на ръце? Нещо, съществено, което д аме грабне, предлагаш ли? Не предлагаш... Айде, Домана!

73

Анонимен

преди 5 години

ТЕЗИ СА М. А. ЛОУМНИ, ГЛЕДАЛИ ЛИ СТЕ ИМ КЛИПОВЕТЕ ? ЧЕСТНО ТАКАВА ЕЛЕМЕНТАРНА *** НЕ СЪМ ВИЖДАЛ. ЧЕ И НАГЛЕЦИ, МАРШ ТАМ ДОЛНИ ТВАРИ, ПРЕДАТЕЛИ, НИКОЙ НЯМА ДА ВИ ПОДКРЕПИ ТУК. ПАК ЩЕ СЪБЕРЕТЕ 500 ***. Л. ОУМНИКА САМО С НЯКОЛКО ЗНАМЕНА. В ЧУЖБИНА НАЛИ СТЕ ДОБРЕ БЕ, КАКВО ИСКАТЕ ? ААААХ ТАРИКАТЧЕТА ПЛАТЕНИ

72

eha

преди 5 години

който гласува поддържа статуквото...карадайъ каза че бсп не са алтернативата и е готов да управлява с герб...за който и да гласувате нищо няма да се промени

71

Стратег

преди 5 години

До 8Въпросът е в качеството на кадрите на несистемните партии и в тяхната идейна база. Тази идейна база е важна, защото, какво Бъдеще предлагат те? Как ще го осъществят? с какви инструменти? Това, че са несистемни, автоматически не ги прави полезни за Бъдещето. Затова аз, лично, наблюдавайки качеството на кадрите в т. нар. несистемни партии, предпочетох да се възползвам от една голяма системна, отколкото да проваля това, което искам да направя, с една несистемна, в настоящият етап;)))

70

Анонимен

преди 5 години

Има свестни българи навън. Ама на тях и през ум не им минава да се занимават с БГ. Пропаднала държава, с бивша мутра премиер и като алтернативи: комунисти, турци, псведо-националисти и псевдо-бизнесмени а.к.а. престъпници.

69

Анонимен

преди 5 години

До Стратеги...само това, до тук. Борил се бил. Бори се ***...в къщи с ракията..колко са *** политиците:))) Така ли се бориш?

68

Анонимен

преди 5 години

детски надбавки:Германия - 225 евраБългария - 38 лвтакса детска градина за месец:Германия - 30 евра ( 60 лв )България - 50 лв

67

8

преди 5 години

Този филм с "успелите" българи в чужбина вече сме го гледали, когато подобни индивиди ни ги натресе мадридския мошеник. Няма как да стане - продали родината си и офейкали да плащат данъци на друго място, зарязали и родителите си други да им работят за пенсиите и ...такива ще ни спасяват? Това е пак някаква схема мафията да остане на власт. По-скоро трябва да се гласува масово за несистемни партии, има ги и сега, но основният проблем е друг - народът ни за съжаление е много ***!

66

Анонимен

преди 5 години

Чакайте на българите зад граница да ви оправят. Тея, които са кадърни, образвани и могат, общо взето са си уредили живота в новата родина. Децата им знаят, че произхода им е от една екзотична източноевропейска държава и толкоз. След 30-40 години, тези хора няма да ги има вече, а децата им ще са си месни и ще знаят България на картата и до там.Некадърниците, необразованите, авантюристите и прочие може и да се върнат. Те ще ви оправят, нали? Щото и те идват "от вън"