Българи от ново време и зад граница ще оправят България?

Засега е трудно да стане, коментира Калоян Буковски
Обновена: 25 фев 2019 10:31 | 25 фев 2019 10:31, Петя Славова
168

Проект "Българи от ново време" на клуб "Милениум" включва млади българи, които работят и живеят в чужбина. Колко са сънародниците ни, които са извън България обаче не се знае. Последната информация, която беше предоставена от Министерството на външните работи, показваше около 2 милиона.

Калоян Буковски от клуб "Милениум" обаче смята, че това е най-малкият възможен брой и по думите му всичко зависи от това кои хора се броят в това число.

Той коментира и информации за евентуално сформиране на политически проект от страна на сънародниците ни зад граница, който да има претенции за власт у нас.

Буковски беше категоричен, че това сега е трудно да стане, защото такава партия ще разчита именно на гласовете зад граница, но липсата на лесно гласуване в чужбина е проблем.

"Това, което искаме да направим с този е проект, е обединение на всички социални групи", каза Буковски пред Bulgaria ON AIR по повод целта на "Българи от ново време".

От студиото на "България сутрин" той призова българските политици да търсят български кадри от чужбина, защото според него имаме много успели и доказали се сънародници, които са добри професионалисти и могат да помогнат на страната ни.

Калоян Буковски от клуб "Милениум" каза още, че сега в организацията им работят по това да няма проблеми за сънародниците ни във Великобритания да гласуват на изборите за Европейски парламент и то след Brexit.

"В последните дни се говори много за отлагане на Brexit. Една от основните пречки е европейската страна, а не британската. Ако трябва да се задържи датата, ще бъде твърд Brexit", смята той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
1
 
1
 
! Отговори
От Берлин преди 5 години
Да, прави сте да критикувате, това което стана с мадридският Комарджия! Но не забравяйте, че престъпник с престъпник се сдушават.... Той наистина докара със себе си мръсни ***, дошли за грабеж и измами... УВИ, мога да ви уверя, че болшинството, които познавам тук са страхотни и морално чисти българи, на които мога да се доверя!!! Но, никой от тях не иска да се занимава с политика.... Бог да е с Вас!
144
1
 
3
 
! Отговори
Българин 1 преди 5 години
Това май ще продължение на сериала"800 дена стигат"!!!
143
1
 
2
 
! Отговори
Матросов преди 5 години
На пост ли? Денонощно си на амбразурата!
142
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тва нали вече го играхме по времето на Мадридския гешефтаджия - бай Симо. Дойдоха едни лалугери с кабинети 70х70 см в чужбина, нагушихме ги, оправихме им живота, те ни оправиха отзад и всичко замина. Айде, стига са идвали разни спасители!
141
6
 
7
 
! Отговори
ПЛ преди 5 години
Давам мнението си на имигрант от 21г(и не го налагам)Мисля че Българите живеещи извън БГ не би трябвало да могат да гласуват.Българинат във и извън БГ си дребна продажна душица и винаги търси сладка облагане си мислете че щом е от чужбина ще оправи нещо освен самият себеси!Време е да се спре с надеждата че някой ще дойде от някъде и ще оправи БГТоест ако някой не е готов да да се бори за првата си може да забрави за добър живот!
140
3
 
12
 
! Отговори
Ng преди 5 години
Аз няма да се върна. Е вярно, мъчно ми е, ама като се прибера на втория ден вече не ми е мъчно. Става ми едно приятно че след 10 дена ще си отида. Няма да стане нищо. От чужбина няма да стане. Същото е като с четите едно време. Четниците са си мислили, че като влязат в България, там селяните само това чакат за да се вдигнат на бунт. Знаем от историята, че това е била пълна заблуда.Същото е сега, хората в България мизерията си ги устройва и си им харесва. Няма как ние да им кажем.
139
1
 
6
 
! Отговори
Скептик преди 5 години
Милеаналите богаташки синчета знаят единствено как се харчат пари.
138
1
 
10
 
! Отговори
СПРЕТЕ преди 5 години
РАЗНИ ИЗМИСЛЕНИ КЛРУБОВЕ ТИП "МИЛЕНИУМо" ФИКТИВНО ГРУПИРАТ ВЪЗДУХ.НИКОЙ ОТ БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА НИТО Е ЧУЛ,НИТО СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ТАКИВА ФАЛШИВИ ИНИЦИАТИВИ.ВСИЧКО Е ПРАЗНА ГОВОРИЛНЯ.НАПИШЕТЕ СПИСЪК С ИМЕНАТА НА ЗАВЪРНАЛИТЕ СЕ,,ОБРАЗОВАНИЕ,ВЪЗРАСТ.ДА НЕ СЕ ОКАЖАТ СЛУЧАИ КАКТО НА ЗАВЪРНАЛИЯ СКЕ ОТТ САЩ:ЗАВЪРШИЛ КИНОКРИТИКА -В АМЕРИКА ТОЗИ "СПЕЦИАЛИСТ"ЩЕ УМРЕ ОТ ГЛАД
137
5
 
20
 
! Отговори
Свестен човек не преди 5 години
имигрира !Българската имиграция е тъжна гледка - приличат на глутница гладни кучета впрегнати в тежък впряг - ако някое куче успее да се откъсне напред, другите кучета почват да го ръфат отзадако опита с Милен Велчев не ви е показал колко струват "Българите" от чужбина, значе пак ще ядете дървото
136
1
 
6
 
! Отговори
Иван преди 5 години
До анонименТова означава ли, че никога няма да се оправим?
135
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това "българче" се чуди как от Британско да се върне на бял кон, че дори търси вина в ЕС за забавянето на БРЕКЗИТ! И двете ни деца са в Европа, с хубава и успешна кариера и изобщо не ги интересуват мераците на Новите българи!
134
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредния мишок решил да се пробва в политиката.
133
3
 
12
 
! Отговори
Xa ха преди 5 години
Този път за 80 дни ,не за 800 дни ! С усилията на децата и внуците на чекистите и кагебистите ! Всички до един учат или работят в омразната за тях Европа и САЩ !!! Не щат Расията !
132
1
 
23
 
! Отговори
Никиту Василев преди 5 години
Тая схема не работи. Питайте дядо Сакскобурготски. Той нали пробва и доведе юпита от Лондон . ... С две думи - Оср*ахме се . Яко. Само брата на аверчрто Милен направи на далавера едни хотели по Черноморието ...... а сега се чуди к'во да ги прай .
131
1
 
28
 
! Отговори
Валентин преди 5 години
аз помня великденчетата на симеон. И те така все завършили чужбината, с много претенции и самочувствие се завърнаха да оправят родината. Напънаха се ники микимауса, кичка каква беше-там и милен и ако не друго поне себе си успяха да оправят - кой с хотел на морето, кой с други неща
130
1
 
19
 
! Отговори
Крумов преди 5 години
Ама за колко време-800 дни или по бързо?
129
1
 
15
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Поредния мишок решил да се пробва в политиката.Българите зад граница ще помогнат ако инвестират в Бг.Всичко друго е мижай да те лажим
128
5
 
13
 
! Отговори
Калоян преди 5 години
Искат да "оправят" България за пореден път! Много им е мило за родината, но си стоят на Запад, що така? Такива предатели никога да не се завръщат и да им се отнеме българското гражданство!!!
127
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде пак поредните готованци, лешени да гепят квот може още от държавата! Нали ги гледахме такива по времето на Симеон - остъргаха всичко до кокал, което Костов не беше още обрал! Мамини сладки задгранични вампирчета!
126
0
 
5
 
! Отговори
Хазарта преди 5 години
Имаш нов "проект"? Демек си архитект?! Респект!