40

хxxx

преди 5 години

Според мен е права, но ''изчакването'' ще е тази година, 2020 е възможна, голяма криза, много хора ще загубят работата си, хранителните стоки, ток, сметки, ще поскъпват и едва ли на някой ще му е до имоти. Така че който продал на високи цени, честито, който не ще чака следващият пик след 10 г. Само не ги виждам тия със селските къщи, след 10 г, сигурно ще са се сринали

39

Счетоводна къща

преди 5 години

Само, че предстоящия цикъл се очаква да се измести с поне още 5 години, тоест спада на сделките и цените на имотите този път може да продължи над 15 години, което ще катастрофа не само за имотните агенции, повечето от които ще затворят, но и за икономиката ни.

38

Счетоводна къща

преди 5 години

При нас сделките от началото на 2019 г. паднаха около 3 пъти в сравнение 2018, което за такъв малък период от време е сериозно предизвестие, че предстои тотален срив в цените на имотите. Това са средно 10 годишни цикли, които са ни известни и не ни притесняват. При имотен балон има печалби, а след спукването му се папка от готовото, после пак.. и така през 10 години.

37

АЛЧНИТЕ БРОКЕРИ

преди 5 години

АЛЧНИТЕ БРОКЕРИ НАДУХА ИМОТНИЯ БАЛОН ЗАРАДИ ТЛЪСТИТЕ КОМИСИОННИ !!! АЛЧНИТЕ БРОКЕРИ ИЗМАМИХА ХОРАТА СЪС СКЪПИТЕ КРЕДИТИ И ГОЛЕМИ ЛИХВИ !!!

36

Измамници

преди 5 години

Измамници брокери били

35

Алчните брокери

преди 5 години

Алчен брокери надуха цените а сега искат някойда купува !!! Ами дръжте си ги скъпите имоти !!!!

34

четох

преди 5 години

то в другите статии по темата си пишеше ,че купувачите са главно програмисти и мениджъри. А те не са безкрайно количество. Другите пък нямат пари.те и златотърсачките вече се ориентираха и почнаха да налитат главно на програмисти.

33

Анонимен

преди 5 години

Имало раздвижване при ваканционните имоти... Руснаците продават здраво на половин цена, от която накупиха апартаментите. Там балона вече изгърмя. И пак че намериха българи, дето да им дадат тези половин цени. Щото наесен и тези купувачи ще открият, че с три месеца сезон (при добро време) не е оправдана поддръжката на жилищата, и те пък на колно ще продават после.... По света цената на имота зависи от дохода от него (наема). А наемите зависят от заплатите в града. Както и да гледаме, балон си е.

32

Балон

преди 5 години

Пук...

31

Анонимен

преди 5 години

Нещо Гладнички ми се виждате бе брокерчета,свиквайте и по зле ще става!!!

30

Анонимен

преди 5 години

барай меча, бабе, никой не ви вярва. Хората спряха да купуват!

29

.!.

преди 5 години

Бе цените на имотите се вдигат главно в 3-4големи града в БГ! При това покачването е мноого неравномерно за тези града! За останалите има някакво покачване, но то е минимално, а в селата и малките градове има дори понижаване на цените! Да не говорим, че в някой по-малки градове и селата, независимо цените, няма купувачи!

28

брокер

преди 5 години

Нова жилищна сграда след 2 месеца взема акт 16, 45 кв. м, етаж 5 от 5, топ оферта, последни 2 апартамента!

27

Св

преди 5 години

Икономическата логика е друга, ако "купувачите" досега както е написано в продължително време заглавието, са дирижирали пазара - е трябвало все да падат цените, и тази година да продължат. Досега пазара се дирижираше от продавачите, ама свърши мандрата. Сега банките ще дирижират, а купувачите и продавачите вкупом ще свирят и хоро ще играят.

26

Stototo

преди 5 години

Това безконтролно строителство, особено в София, е една огромна бомба със закъснител!!! На място на една къща с дворче се прави най- малко 5-етажна кооперация!!! Не се осигуряват гаражи и разширения на уличките!!! И така на една уличка, на която е имало 10 къщички с дворчета се появяват 10 залепени един до друг блока с празни магазини и накачурени една върху друга коли отпред!!! Дано не стане, но скоро кръв ще се лее за парко места!!!

25

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Лъже , не и вярвайте .Иска да купува още на ниските цени и за това ви заблуждава.До края на годината ще поскъпнат с 25 % , а догодина още толкова .Купувайте братя и сестри , не се мотайте в Гърция и Турция .Купувайте

24

Анонимен

преди 5 години

Втора статия за имотния пазар, явно са много на зор да продават, знаят че наближава криза, знаят че цените на имотите в София са балон и знаят, че 50% от жилищата в София висят празни. Всичко това ще доведе до много ниски цени на имотите в рамките на 4 години от сега, така че пазете си парите.

23

Анонимен

преди 5 години

Балонът в София и в големите градове се дължи на изливането на големи суми мръсни пари в имоти и на лесното даване на кредити на всякакви новодошли граждани. Мръсните пари се обръщат моментално в някакъв имот независимо от цената, а балъците с 1000 евро семеен доход са си опънали семейния бюджет на макс и така трябва да карат още 20 години. Утре ще му вдигнат тока и ще зареве как не може да си обслужва кредита.

22

Zohan

преди 5 години

КОРЕКТЕН БРОКЕР!? смях в залата. Това става за най-кратък виц!

21

Имотен балон в София

преди 5 години

Няма край това зверско надуване н цените!